IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

5 Stran(y): V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nejde vam z jakehokoliv duvodu AoE??, Pokud vam nefici AoE po inetu, ctete zde
Platon
příspěvek 18.03.2005, 16:18
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




1) nejde se pripojit na nikoho a nikdo na vas. Hra se zapne, ale po chvili se vam napise Unable to join game???

-------- NEMATE VEREJNE IP,NEBO JSTE ZA FIREWALLEM -------------

2) mate jiny patch nez ostatni??

-------- STAHNETE SI VALIDNI PATCH ------------------

3) nevite, co je to verejne IP nebo firewall??

-------- NA VEREJNE IP SE PTEJTE SVEHO PROVIDERA, NA FW KAMARADA:-) ----

4) nevite, kdo je to provider??

-------- BUH S VAMI..... ----------

5) mate problem s jinou hrou, nez s AoE??

-------- PISTE ODPOVIDAJICIMU ADMINOVI!!!! JA DELAM JEN DO AOE...DIK ------





Příspěvek upravil nex`Platon, 18.03.2005, 16:21.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LOB_dj_popelnik
příspěvek 21.04.2005, 12:14
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 77
Registrován: 05.01.2005
ID: 4387




O téhle tématice jsem napsal celýýý dlouhýýý článek cool.gif

Najdete ho na http://www.lob-clan.com

Po zaregistrování dostanete přístup do Strategy sekce, kde vyberte článek:
"Proč mi nejede AoE online ???"

Doufám že vám to pomůže smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Needy
příspěvek 08.06.2005, 13:35
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 17.10.2004
ID: 3168




nemusis to rozdavat vsude


--------------------

Navštivte náš klanový web www.spirits.xf.cz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jooky
příspěvek 08.06.2005, 22:37
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 03.06.2005
ID: 6825




QUOTE(LOB_dj_popelnik @ 21.04.2005, 13:14)
O téhle tématice jsem napsal celýýý dlouhýýý článek  cool.gif

Najdete ho na http://www.lob-clan.com

Po zaregistrování dostanete přístup do Strategy sekce, kde vyberte článek:
"Proč mi nejede AoE online ???"

Doufám že vám to pomůže  smile.gif
[right][snapback]82348[/snapback][/right]

Nastavil jsem si ty porty podle těch tří obrázků , jen nevim kde si mam nastavit ten port forwarding - nebo to je jen souhrn těch tří portů a nenastavuje se ? A ještě by mě zajímalo jestli jsou ta čísla Rule ID 51,52,53 a local address 10.0.0.5 pro všechny (myslim tim jesli si to mam nastavit jako ty , nebo jestli nemam nejakou vlastni local addres/rule ID ) ??
jinak předem dík za odpověď
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Needy
příspěvek 09.06.2005, 16:16
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 17.10.2004
ID: 3168




lol co to kecas?


--------------------

Navštivte náš klanový web www.spirits.xf.cz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jacob007
příspěvek 03.10.2005, 13:33
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 03.10.2005
ID: 8818




Potrebuji pomoct. Prosim vas nevi nekdo proc mi nejde hrat po siti AoE2? Mam vse stahle a vzdy mi to napise ze se nepovedlo pripojit. Co stim?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Backslider
příspěvek 03.10.2005, 15:35
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2340
Registrován: 13.03.2004
ID: 1232




QUOTE(jacob007 @ 03.10.2005, 14:33)
Potrebuji pomoct. Prosim vas nevi nekdo proc mi nejde hrat po siti AoE2? Mam vse stahle a vzdy mi to napise ze se nepovedlo pripojit. Co stim?
[right][snapback]142296[/snapback][/right]

máš veřejnou IP?


--------------------
MAKE POVERTY HISTORY
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jacob007
příspěvek 04.10.2005, 13:10
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 03.10.2005
ID: 8818




QUOTE(Blood_elf @ 03.10.2005, 16:35)
máš veřejnou IP?
[right][snapback]142342[/snapback][/right]


Ne ja nemám, ale má ji router
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kenny_cz
příspěvek 04.10.2005, 20:25
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 10
Registrován: 04.10.2005
ID: 8837




ŁoŁ tak na sit asi verejnou ip moc nepotrebujes staci kdyz ve hre pri vybirani pripojeni vyberes LAN a melo by se ti zobrazt jmeno toho kdo zalozil na siti. tongue.gif

(ovsem jetli se tady bavime o lan siti
) thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PoD->Gregii.B...
příspěvek 09.11.2005, 18:39
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 05.11.2005
ID: 9402




hej kde se presne nachazi program firewall potrebovalbych presny postup diki moc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HELLSNIPER
příspěvek 29.11.2005, 14:54
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 29.11.2005
ID: 9791




Ok. Stahnu patch na AoE2:Con. a napise to install error. Pak je to marnej boj...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(stw)(Imp)Anakin...
příspěvek 18.01.2006, 18:18
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 18.01.2006
ID: 10667




[COLOR=blue]nejede mi aoe2 a objevuje semi tam unable join game prosim poradte na ADAS9876@seznam.cz grrr.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kdo.vi
příspěvek 18.01.2006, 19:29
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 759
Registrován: 06.11.2005
ID: 9429




Hodne lidi nevi, ze kdo si koupil originalku AoE2 Collectors edition nekdy v roce 2002 nebo 03 potrebuje crack protoze tato verze neni kompatibilni s GZ cool.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BagrFist
příspěvek 21.01.2006, 16:50
Příspěvek #14


SEX JE PRO DĚTI, DOSPĚLÝ HRAJOU SOLDAT !!!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 283
Registrován: 08.01.2006
Bydliště Matka měst a nálad
ID: 10487




Mám jinej problém nedostanu se ani do AoE2 klienta. Píše mi to že to má bejt nějak speciálně naistalovaný, nevíte pls jak?
Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  041019_chako0175.jpg ( 2.29k ) Počet stažení: 1
 


--------------------

boombap.cz
phatbeatz.cz Chci mít vlastní ostrov s vlastní sopkou bílej písek s chatkou bejt na pláži s palmou s domorodou
gamepark.cz holkou živit se rybou, běhat s holou prdelí vodou, smrdět solí, chci bejt jak mauglí z knihy džunglí...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kdo.vi
příspěvek 22.01.2006, 13:34
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 759
Registrován: 06.11.2005
ID: 9429




QUOTE(BagrFist @ 21.01.2006, 16:50)
Mám jinej problém nedostanu se ani do AoE2 klienta. Píše mi to že to má bejt nějak speciálně naistalovaný, nevíte pls jak?
[right][snapback]183072[/snapback][/right]


Asi tam mas spatne nastavenou cestu bo co... zkus ho reinstalnout


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stran(y): V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 13.11.19 - 09:04
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist