IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

5 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nejde vam z jakehokoliv duvodu AoE??, Pokud vam nefici AoE po inetu, ctete zde
jouza
příspěvek 27.01.2006, 18:52
Příspěvek #16





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 27.01.2006
ID: 10801




newíte někdo kde sehnat ten crack na na tu colector edici ?? innocent.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kdo.vi
příspěvek 28.01.2006, 12:24
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 759
Registrován: 06.11.2005
ID: 9429




posli mi par fotek manualu, konkretne AoE2:AoK stranu 10 a AoQ stranu 13 a ja ti poslu crack thumbsup.gif

muj mail: kdovik@szm.sk wink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Scorpick
příspěvek 08.02.2006, 13:17
Příspěvek #18





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 06.02.2006
ID: 12136




Já mám AoE Collectors Edition (AoE Gold, AoE2, AoE:TC) a kupoval jsem si asi taky někdy tak...

btw dá se nějak hrát i s neveřejnou IP? vždy? všechny ostatní hry hrát jdou...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kartmenek
příspěvek 13.02.2006, 20:58
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 30.07.2005
ID: 7740




QUOTE(Scorpick @ 08.02.2006, 13:17) [snapback]198715[/snapback]

btw dá se nějak hrát i s neveřejnou IP? vždy? všechny ostatní hry hrát jdou...


Da ale musis si nainstalovat Hamachi a pak uz jen nekoho dokopat, aby si s tebou pres to Hamachi zahral.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Scorpick
příspěvek 15.02.2006, 14:42
Příspěvek #20





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 06.02.2006
ID: 12136




QUOTE(Kartmenek @ 13.02.2006, 20:58) [snapback]203540[/snapback]

Da ale musis si nainstalovat Hamachi a pak uz jen nekoho dokopat, aby si s tebou pres to Hamachi zahral.


omg to vim taky, ale ja myslel tady na gameparku, jestli se pripojim s neverejnou ip?
normalne se totiz muzu pripojit na verejnou IP v AoE2 i bez hamachi...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NIKE007
příspěvek 18.02.2006, 20:09
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 18.02.2006
ID: 13130




pls mne nejde nastavit hra v klientovi pise mi to ze ji mam nenainstalovanou nebo co a nechce to ani rucne vyhledat mam to normalko nainstalovany tak jak to am bejt do mikrosoft games/age of empires2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Čest vši...
příspěvek 19.02.2006, 11:52
Příspěvek #22





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 18.02.2006
ID: 13114




me nejde zapnout na XP cely The Age of Kings, ale jednička a Mythology mi jedou, a kdyz jsem mel 98 win tak mi Kings jeli v poho, cim to je??


--------------------
Takeshi :::))))))
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hi-Teccor
příspěvek 07.03.2006, 21:19
Příspěvek #23





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 07.03.2006
ID: 13539




Zdravím,
mám tu takový menší problémek. Mám nainstalovanýho Age i příslušný patch a přez to ho nemůžu rozběhat po int. Když zvolím start hry na GameParku, otevře se mi tabulka STEAMu, který mi ale nenajde žádnou hru, včetně Age.
Nemohl byste mi s tím prosím poradit, popřípadě napsat jak jinak založit hru po int. nebo se k ní připojit.?

Předem Vám děkuji s pozdravem Karel Šturma

Můžete mi někdo prosíím poradit, jak to mám pošéfovat, abych si mohl zahrát Age nebo třeba Countra 1,6 , Quaka po síti? Musím to mít vše nainstalovaný do jednoho adresáře? Nebo jak?

Zkoušel jsem toho už dost a pořád nic .............
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 08.03.2006, 11:42
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




QUOTE(Hi-Teccor @ 07.03.2006, 21:19) [snapback]218458[/snapback]

Zdravím,
mám tu takový menší problémek. Mám nainstalovanýho Age i příslušný patch a přez to ho nemůžu rozběhat po int. Když zvolím start hry na GameParku, otevře se mi tabulka STEAMu, který mi ale nenajde žádnou hru, včetně Age.
Nemohl byste mi s tím prosím poradit, popřípadě napsat jak jinak založit hru po int. nebo se k ní připojit.?

Předem Vám děkuji s pozdravem Karel Šturma

Můžete mi někdo prosíím poradit, jak to mám pošéfovat, abych si mohl zahrát Age nebo třeba Countra 1,6 , Quaka po síti? Musím to mít vše nainstalovaný do jednoho adresáře? Nebo jak?

Zkoušel jsem toho už dost a pořád nic .............


otevre tabulka Steamu?? tomu presne nerozumim, co to znamena??

Kdyz poprve spustit klienta, hodi ti vypis her a fyzicke cesty k nim na tvem disku. Jednou z her, je i AoE. Pokud mas vse spravne instalovano na disku, pak se cesta predvyplni sama. Pote klienta spustis tlacitkem OK, ktere je v pravem hornim rohu. Na hrani AoE po netu samozrejme potrebujes verejne IP.

Hry nemusis mit instalovany do jednoho adresare, muzes je mit kdekoliv na disku. Pri instalaci hry, se zanesou soubory do registru Windows a s temi pak pracuje klient:)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alcap0n3
příspěvek 21.03.2006, 19:32
Příspěvek #25





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 21.03.2006
ID: 13821




prosim poradte. mne to normalne ide ale ked sa prihlasim do hry som tam sam!co mam robit?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
iMp?!
příspěvek 29.03.2006, 17:40
Příspěvek #26





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 28.03.2006
ID: 13945




Hele kluci potrebuju poradit jak zjistim verejny IP pls poradte FAKT DIK thumbsup.gif


--------------------
[color=#FF0000] Cyber League Mrkněte ja jsem ADMIN :) OoOn3!I
Go to the top of the page
 
+Quote Post
_Quincy_
příspěvek 11.06.2006, 10:22
Příspěvek #27





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 11.06.2006
ID: 15594




mám takovej problém, normálně si nainstaluju patch 1.0c a potom 1.e, jenomže když spustím hru, tak mi pořád ukazuje, že mám verzi 1.0c ( v tom configu jsem si normálně nastavil verzi 1.0e)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 11.06.2006, 12:22
Příspěvek #28





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




odinstaluj aoe, a cele instaluj znova. Instaluj pouze patch 1.0e. V nem je konfiguracni soubor, kterym muzes menit verzi z 1.0c do 1.0e. Melo by to bezet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SpikeCZ
příspěvek 18.07.2006, 11:26
Příspěvek #29





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 13.05.2006
ID: 14896




mam nainstalovany aof 2 & con a kdyz to zpustim neukaze se mi zadne pismo... proste jen to menu ale ani pismenko.. poradte jak z toho
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 19.07.2006, 21:05
Příspěvek #30





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




porid si originalni verzi....:))
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 16.11.19 - 22:30
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist