IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problém s UTDC1.7, UTDC17c, UTDC18 ?, Corrupt memory, Speed hack, atp...
z0ny`
příspěvek 26.08.2005, 18:01
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 16.06.2005
ID: 7073




Vazeni a mili
Pokud vas UTDC17 kickuje kvuli chybe "corrupt memory", tak je to nejspise tim ze mate kerio FireWall 4.2. Kvuli tomu to kickuje, zatim jediny reseni co se me naskytlo, je dat si starsi verzi mozna novejsi ale to neni potvrzeno. 100% funkcni je kerio 4.13!!
Zatim nevim jak jinak to vyresit, nez to proste odinstalovat, takze az budu vedet, dopisu.
Kdyby nekdo na neco prisel nevahat a napsat thx.

Dalsi vidana chyba je SpeedHack
Nas mili .evil!F@ce. vsak prisel co to muze zpusobovat a proto koukejte zde :))

Jestli se chcete zeptat proc sem tam nenechal to stare UTDC16b, tak odpoved je jasna, cheaty sou take nove. Bohuzel bez chyb to vecinou nikdy nejde a problemy jsou od toho aby se resili, ne aby se pred nimi utikalo innocent.gif

NEW: je tu UTDC17c tak mohou vzniknout novy problemy tak kdyztak piste co a jak

GL & HF preje z0ny`

Příspěvek upravil z0ny`, 17.07.2006, 16:42.


--------------------
-=< UT99 forever!!! >=-
and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever
Go to the top of the page
 
+Quote Post
black.tulip
příspěvek 26.08.2005, 18:16
Příspěvek #2


Bill Clinton
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 5896
Registrován: 23.10.2003
ID: 176




teeda, konečně upgrade


--------------------
I have a dream
American Presidents Club
Politicky nám to myslí
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Renyl
příspěvek 10.10.2005, 17:29
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 25.10.2004
ID: 3307




caues... tak uz jsem si kerio fw odinstaloval .. dikes... thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Koudymen
příspěvek 30.10.2005, 10:56
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 30.10.2005
ID: 9278




hele, prosím vás, kde vezmu jinou verzi toho Keria firewallu? Prosím o odpověd, díky
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Program
příspěvek 12.11.2005, 14:13
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 26.08.2005
ID: 8207




Stahuj ji zde
CODE
http://download.kerio.com/archive/
thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
masochist
příspěvek 11.12.2005, 16:50
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1969
Registrován: 11.03.2004
ID: 1219




to zazracny utdc me haze ven i kdyz mam kerio 4.1.3,predtim sem mel kerio 2.1.4 a taky me to hazelo pryc... Nema nekdo nakej spasnej napad? .)


--------------------
Jsem nejlepším tanečníkem DISCO.
http://www.cuminsideme.com/ http://www.cuminsidehim.com/
Normálni realita je pouze pro lidi, kteří nejsou schopni snášet tíhu drog.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BariX
příspěvek 11.12.2005, 21:48
Příspěvek #7


Presidents Club
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 8268
Registrován: 16.02.2005
Bydliště Štatl tatíček všech měst
ID: 5043




QUOTE(masochist @ 11.12.2005, 16:50)
to zazracny utdc me haze ven i kdyz mam kerio 4.1.3,predtim sem mel kerio 2.1.4 a taky me to hazelo pryc... Nema nekdo nakej spasnej napad? .)
[right][snapback]165562[/snapback][/right]

Odinstalovat Kerio :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
masochist
příspěvek 12.12.2005, 15:42
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1969
Registrován: 11.03.2004
ID: 1219




rada nad zlato :-)
vono to haze jen obcas, nechapu, treba kdyz se lognu napoprvy, tak to blbne, ale podruhy uz ok. fakt zahadna chyba :-)


--------------------
Jsem nejlepším tanečníkem DISCO.
http://www.cuminsideme.com/ http://www.cuminsidehim.com/
Normálni realita je pouze pro lidi, kteří nejsou schopni snášet tíhu drog.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
z0ny`
příspěvek 19.12.2005, 02:31
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 16.06.2005
ID: 7073




prdi mame tu utdc17b tak se mrknu uvidime co to umi a kdyztak vymenime :)


--------------------
-=< UT99 forever!!! >=-
and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gloryforixseal
příspěvek 16.06.2009, 12:19
Příspěvek #10


Hello World


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 15.06.2009
Bydliště Canada
ID: 30852




Mám takovej problém. Starforce chtl nainstalovat njakej doplnk, jinak m nechtl ArmA dovolit spustit, tak kdyz sem to nainstaloval a pokusil se ArmA spustit tak se ani nenaetla a už hned to vyhodilo chybu. Nevíte nkdo co s tím?


--------------------
Here is a website that I designed for cash advance canada company.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 16.07.18 - 19:26
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist