IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

 
Reply to this topicStart new topic
> Call of Duty MW2
Nakell
příspěvek 08.10.2011, 21:49
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 643
Registrován: 21.12.2009
Bydliště Brno
ID: 32947




Má někdo originálku hry? Funguje vám online hraní? Resp najde vím systém nějakou volnou místnost? Mám problém s tím, že IWnet sice vyhledává, no nicméně nic nenajde a tudíš si nemůžu nic zahrát. Čekání na další dípl série MW bude jště dlouhý měsíc a já nemám co dělat :). Tak funguje vám hra? díky za odpovědi


--------------------
Hamilton, Button, McLaren!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 08.10.2011, 22:24
Příspěvek #2



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Ne. Nejede.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nakell
příspěvek 08.10.2011, 22:52
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 643
Registrován: 21.12.2009
Bydliště Brno
ID: 32947




Tak to je prostě průser. Dle Xfire tu hru stále mnozí hrají (nedávno sem se díval, je to do 10. místa vůbec) tak nechápu, že se nedokážu nikam připojit.


--------------------
Hamilton, Button, McLaren!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kajakl
příspěvek 13.10.2011, 18:03
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 26
Registrován: 03.08.2010
ID: 34894




QUOTE(Nakell @ 08.10.2011, 22:49) *
Má někdo originálku hry? Funguje vám online hraní? Resp najde vím systém nějakou volnou místnost? Mám problém s tím, že IWnet sice vyhledává, no nicméně nic nenajde a tudíš si nemůžu nic zahrát. Čekání na další dípl série MW bude jště dlouhý měsíc a já nemám co dělat :). Tak funguje vám hra? díky za odpovědi

zkus alteriwnet..
http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 14.10.2011, 06:40
Příspěvek #5


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




alteriw je pro warezaky, tuna lamiček


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AHOSO:WIDAHO
příspěvek 14.10.2011, 15:01
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 501
Registrován: 05.03.2008
Bydliště Brno
ID: 24623




QUOTE(Nakell @ 08.10.2011, 23:52) *
Tak to je prostě průser. Dle Xfire tu hru stále mnozí hrají (nedávno sem se díval, je to do 10. místa vůbec) tak nechápu, že se nedokážu nikam připojit.

Neklesej na mysli, já se připojím vždy, vyzkoušej to podle tohohle: http://forum.4gf.cz/topic/11-jak-si-zahrat/

Příspěvek upravil AHOSO:WIDAHO, 14.10.2011, 15:09.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Florrie
příspěvek 07.03.2013, 13:38
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 04.03.2013
ID: 45295




QUOTE(AHOSO%26%2358%3BWIDAHO @ 14.10.2011, 15:01) *
Neklesej na mysli, já se připojím vždy, vyzkoušej to podle tohohle: http://forum.4gf.cz/topic/11-jak-si-zahrat/

Diky aj mne si poradil :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Florrie
příspěvek 07.03.2013, 13:40
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 04.03.2013
ID: 45295




QUOTE(AHOSO%26%2358%3BWIDAHO @ 14.10.2011, 15:01) *
Neklesej na mysli, já se připojím vždy, vyzkoušej to podle tohohle: http://forum.4gf.cz/topic/11-jak-si-zahrat/

Diky aj mne si poradil
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 09.03.2013, 09:47
Příspěvek #9


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




Příště máte roomku "Ostatní hry", tohle je CoD 1 ;)


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAXX´´´
příspěvek 12.03.2013, 00:24
Příspěvek #10


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




QUOTE(strécoWolfrámo @ 09.03.2013, 09:47) *
Příště máte roomku "Ostatní hry", tohle je CoD 1 ;)

Z té druhé stránky se tu alespoň něco děje, když nám to s jedničkou bohužel dopadlo tak, jak to dopadlo. eh-smiley.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 9.12.19 - 06:13
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist