IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problem., -->
Honzuna
příspěvek 10.02.2005, 18:05
Příspěvek #1


Člověk nikdy nemůže být vším a ještě méně ničím .


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1002
Registrován: 05.01.2005
Bydliště Heřmanův Městec
ID: 4381




Vzdi kdyz se pripojim k nejake hre pres GZ tak hraju tak 10 s a pak mi to napise ze sem startil spojeni.

A pritom hraju dost jinych her pres GZ a ty mi to nepisou.

Kdyz se pripojim do nake hry primo pres TO tak to de. nepadato

Predem dik za odpovedi


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tony_Flash
příspěvek 27.02.2005, 10:57
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 29.08.2004
ID: 2605




vždycky, kdyz se pripojim do hry, tak si ani nestihnu vybrat za koho hrat a už me to vykopne ze hry, kvuli spatnýmu To-protect clientu.Mužete mi prosim pomoct. všechno mam nastavený spravne
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tony_Flash
příspěvek 19.03.2005, 15:52
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 29.08.2004
ID: 2605




no tak lidi, poradte mi, pls. Vsechno mam spravne nastavený, dokonce jsem vsechno stahnu z tech stranek, co je na ne danej odkaz, ale stejne to nechodi. Pokažde mi to napise, at si stahnu neco na tech strankach, ale mam stahlý vsechno
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucatus
příspěvek 23.03.2005, 09:03
Příspěvek #4


wtf? (c)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1045
Registrován: 26.10.2003
Bydliště Praha
ID: 248




pro Tony_Flash: s verzi 3.50 neni TOProtect podporovan, proto spoustej hru uz jen pres tacticalops.exe (nastav si to i v klientu)

pro ==<GTR>==Honzuna: smas obsah adresare cash a smas v systemu TO TOUser.ini melo by se to vyresit
Go to the top of the page
 
+Quote Post
erro®ek(Z)
příspěvek 27.03.2005, 14:25
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 03.01.2005
ID: 4339




nainstaloval jsem patch 3.5 a když spustím hru přes GZ klienta tak na začátku mi to stahuje nějaký drobnosti a Když se stahuje TOSTclient, tak se to sekne na 87.4% a dál nic, pak to skočí na načítání akt. mapy, ale tím to končí, prostě si nezahraju
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucatus
příspěvek 25.01.2006, 08:40
Příspěvek #6


wtf? (c)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1045
Registrován: 26.10.2003
Bydliště Praha
ID: 248




QUOTE(erro®ek(Z) @ 27.03.2005, 14:25) [snapback]74131[/snapback]

nainstaloval jsem patch 3.5 a když spustím hru přes GZ klienta tak na začátku mi to stahuje nějaký drobnosti a Když se stahuje TOSTclient, tak se to sekne na 87.4% a dál nic, pak to skočí na načítání akt. mapy, ale tím to končí, prostě si nezahraju

vymaz cache
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.11.19 - 11:51
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist