IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

26 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> OpenTTD na GameParku ?, anketa
OpenTTD
Nemůžete zobrazit výsledek hlasování, dokud neodhlasujete. Přihlašte se a hlasujte.
Celkem hlasů: 51
Neregistrovaní nemohou hlasovat 
Hugo_zly_muz
příspěvek 29.11.2011, 11:34
Příspěvek #31





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Teda to bych chtěl taky někdy usnout u hry biggrin.gif biggrin.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 29.11.2011, 12:22
Příspěvek #32


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




nemá někdo zkušenost s tymhle graf. addonem ? protože to celkem ujde



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 29.11.2011, 13:13
Příspěvek #33





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Hej to vypadá hustodémonskykrutopřísně biggrin.gif nahoďte to sem a rychle thumbsup.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bizziiik
příspěvek 29.11.2011, 14:00
Příspěvek #34





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 842
Registrován: 18.08.2007
Bydliště Jablonec
ID: 21877




Ten se mi teda moc nelíbí a přijde mi ještě horší jak originál :-D. Ale proti gustu...
Tak kdy to sakra schválej :-D.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 29.11.2011, 20:09
Příspěvek #35


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




asi uvažujou jestli to utahne HW ... :D


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 29.11.2011, 20:33
Příspěvek #36





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




QUOTE(Tipos @ 29.11.2011, 20:09) *
asi uvažujou jestli to utahne HW ... :D

no určitě je to náročnější než ten novej server na MW3 biggrin.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
IAczech
příspěvek 30.11.2011, 02:06
Příspěvek #37


Jsem MafesX věřte mi ??


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4928
Registrován: 12.01.2006
Bydliště Barel s žíravinou
ID: 10551




Kdyby zrušili jeden server pro CoD 2 tak je výkonu haba kůůůůůů thumbsup.gif


--------------------
[url="[/url]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 30.11.2011, 05:01
Příspěvek #38


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




maximální výkon herního serveru se zdaleka nevyužije ještě X let innocent.gif horší je to ale se spacem, kde se pořád ještě dolaďuje a opravuje...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 30.11.2011, 11:44
Příspěvek #39





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




QUOTE(Slamb @ 30.11.2011, 05:01) *
maximální výkon herního serveru se zdaleka nevyužije ještě X let innocent.gif horší je to ale se spacem, kde se pořád ještě dolaďuje a opravuje...

logické, když hráčů na GP ubývá geometrickou řadou biggrin.gif ... a ten SPACE to bude taky betaverze pořád ne? vždyť ještě není ani na všech hrách danej ne? whistle.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
bighead
příspěvek 30.11.2011, 15:41
Příspěvek #40


velký = big a dál ?
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 3315
Registrován: 10.04.2006
ID: 14196




takže si chvíli počkáme, zda se to přidá se rozhodne asi v lednu, pomalu se na to můžem připravovat a kdo ví, třeba to bude dárek k vánocum thumbsup.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 30.11.2011, 16:13
Příspěvek #41





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




QUOTE(bighead @ 30.11.2011, 15:41) *
takže si chvíli počkáme, zda se to přidá se rozhodne asi v lednu, pomalu se na to můžem připravovat a kdo ví, třeba to bude dárek k vánocum thumbsup.gif


v lednu se teprv rozhodne jestli se to přidá? Ta GP rychlost mě fakt udivuje... whistle.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
bighead
příspěvek 30.11.2011, 16:46
Příspěvek #42


velký = big a dál ?
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 3315
Registrován: 10.04.2006
ID: 14196




QUOTE(Hugo_zly_muz @ 30.11.2011, 16:13) *
v lednu se teprv rozhodne jestli se to přidá? Ta GP rychlost mě fakt udivuje... whistle.gif

jsou zde jiné okolnosti, proto to bude chvíli trvat


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 30.11.2011, 17:25
Příspěvek #43


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




QUOTE(bighead @ 26.11.2011, 09:56) *
Tak mapa bude vždy jiná, protože se generuje automaticky podle velikosti, nebo udelat Stredni a Hard server, jelikoz zacatecnik na hardu hned chytne bankrot

nej by to bylo takhle

-- server 1 --

- všechno na hard
- non stop nebyl by tam limit kdy by hra končila / videl sem servery kde byl rok 13654 takže to asi funguje /
- 1 společnost může založit max 10 stanic za 20 let aby se predešlo tomu že za 10 let si tam postavím 100 stanic a prakaticky všechno vyžeru a dosáhnu ekonom. mega boostu / tohle by musel hlídat admin pokud by to jinak nešlo /
- velikost hry 2048 x 2048

-- server 2 --

- všechno na hard
- vyhral by ten kdo by se dostal na hranici napr 100 000 000 eur / videl sem server kde to hodilo na konci tabulku kdo se jak umístnil a do 20 sec se pak restartovala mapa a začala nová takže to funguje /
- pridalo by to body tomu kdo by vyhral kolo a ty body by se započítavali do celk. tabulky nejlepších hráču
- velikost hry 1024 x 1024


-- server 3 --

- všechno na medium
- vyhral by ten kdo by se dostal na hranici 100 000 000 eur
- velikost hry 512 x 512


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bighead
příspěvek 30.11.2011, 17:57
Příspěvek #44


velký = big a dál ?
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 3315
Registrován: 10.04.2006
ID: 14196




v configu se dá nastavit i v jaké roce se resetne server, nevím jak je to s těmi penezi, ale pokud je to jinde, tak to musí jít


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bizziiik
příspěvek 10.12.2011, 10:42
Příspěvek #45





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 842
Registrován: 18.08.2007
Bydliště Jablonec
ID: 21877




Hele lidi chtěl bych se zeptat, jaký druh AI požíváte nebo jste používali snažím se to znova rozehrát, ale nevím už jaké AI jsou opravdu dobrý.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

26 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 9.12.19 - 21:47
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist