IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Dotazy a Odpovedi
Energizer
příspěvek 30.09.2007, 17:28
Příspěvek #1


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




Mam prvni dotaz :), Dnes jsem hral na NL serveru a tam bylo vypnute ready na zacatku pri warmupu bo jak se to pise, neslo by to taky na GP vypnout? protoze je desne cekat na vsechny az odklikaji F3, nejhorsi jsou ti co to hraji poprve a potom se nekdy ceka 10 min nez pochopi, ze ma dat F3 :), diky za odpoved


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Matrix_DC
příspěvek 30.09.2007, 18:04
Příspěvek #2


GP Admin ***|ETQW|***


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 228
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Brno
ID: 104




QUOTE(Energizer @ 30.09.2007, 18:28) *
Mam prvni dotaz :), Dnes jsem hral na NL serveru a tam bylo vypnute ready na zacatku pri warmupu bo jak se to pise, neslo by to taky na GP vypnout? protoze je desne cekat na vsechny az odklikaji F3, nejhorsi jsou ti co to hraji poprve a potom se nekdy ceka 10 min nez pochopi, ze ma dat F3 :), diky za odpoved



NA GP Demo serveru to je nastaveno na 20 nebo 30 sec. Zatim se o tom neuvazuje, warmup je i u ET, hold si budou muset hraci zvyknout..že musí mačkat F3 pro READY... Dejme jim čas... worship.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bojler
příspěvek 30.09.2007, 18:50
Příspěvek #3



Ikona skupiny

Skupina: GamePark
Příspěvků: 5176
Registrován: 15.09.2003
ID: 1




QUOTE(Energizer @ 30.09.2007, 18:28) *
Mam prvni dotaz :), Dnes jsem hral na NL serveru

Hral jsi na demo serveru nebo nejakem private full serveru?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MyGun.
příspěvek 30.09.2007, 19:03
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2028
Registrován: 19.11.2005
ID: 9645




já bych měl dotaz jestli tam je něco jako u ET pod (defaultne) klávesou ALT, myslím ty statistiky, kill/death atd. pod jakou klávesou to je v QW jestli to tam vůbec je. thx
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Matrix_DC
příspěvek 30.09.2007, 19:06
Příspěvek #5


GP Admin ***|ETQW|***


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 228
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Brno
ID: 104




Dival jsem se na to, ale nic jsem nenašel...ale budu hledat dále...

btw: jinak statistiky killu atd, se zobrazují vždy na konci kola...

Příspěvek upravil Matrix_DC, 30.09.2007, 19:07.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Navro
příspěvek 30.09.2007, 19:53
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 30.09.2007
ID: 22510




QUOTE(Repin @ 30.09.2007, 20:03) *
já bych měl dotaz jestli tam je něco jako u ET pod (defaultne) klávesou ALT, myslím ty statistiky, kill/death atd. pod jakou klávesou to je v QW jestli to tam vůbec je. thx


staci si dat v menu options->controls a tam si nastavit na jakou to chces klavesu...defaultne je to nastaveno na TAB...jinak to ukazuje jen hrace,povolani a xp podle kteryho je to razeny...a na konci kazde hry se ukaze celkova tabulka kde mas nejlepsi povolani,kills,tk,atd atd... thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 30.09.2007, 20:33
Příspěvek #7


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




Navro uplne jsi ho nepochopil, on mysli ze by mohl videt pod altem kdo ma treba nejvetsi presnost s jakou zbrani, v ET to je tak ze ti vyjede tabulka a tam mas vsechny pouzivany zbrane a jejich statistiky s hraci


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Navro
příspěvek 01.10.2007, 18:14
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 30.09.2007
ID: 22510




Aha...no ja jsem jen napsal co vsechno tam je protoze mam dojem ze nic takovyho tam neni...jen tyhle dve tabulky.

Příspěvek upravil Navro, 01.10.2007, 18:14.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shisha
příspěvek 01.11.2007, 15:02
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 617
Registrován: 12.05.2007
ID: 20684




QUOTE(Matrix_DC @ 30.09.2007, 18:04) *
NA GP Demo serveru to je nastaveno na 20 nebo 30 sec. Zatim se o tom neuvazuje, warmup je i u ET, hold si budou muset hraci zvyknout..že musí mačkat F3 pro READY... Dejme jim čas... worship.gif


Mi nepripada, ze to je 20-30 sekund, spise bych rek, ze 2-3 minuty, ale i kdyz jsem hral tuhle hru poprve , tak jsem zmacknul ready, protoze hraji klasicky etecko. Je to uplne neco jinyho nez normal et.. ale dobry

Jo a jak tam otevru konzoli?

Příspěvek upravil Zizou, 01.11.2007, 15:04.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Matrix_DC
příspěvek 01.11.2007, 16:46
Příspěvek #10


GP Admin ***|ETQW|***


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 228
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Brno
ID: 104




Jako v Doom3 - ale jinak to je CTRL+ALT+~


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shisha
příspěvek 01.11.2007, 19:13
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 617
Registrován: 12.05.2007
ID: 20684




QUOTE(Matrix_DC @ 01.11.2007, 16:46) *
Jako v Doom3 - ale jinak to je CTRL+ALT+~


Neměl bys pro mě nějakou lehčí kombinaci kláves? blush.gif (jsem celkem skrelotik teehee.gif )

Doom 3 jsem nehrál, hrál jsem jenom 1. a 2. díl.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 06.11.2007, 13:16
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(Zizou @ 01.11.2007, 19:13) *
Neměl bys pro mě nějakou lehčí kombinaci kláves? blush.gif (jsem celkem skrelotik teehee.gif )

Doom 3 jsem nehrál, hrál jsem jenom 1. a 2. díl.
com_allowConsole 1
..do konzole a pak by ti už měla fungovat na klasickou tyldu "~"


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz1
příspěvek 18.11.2007, 15:06
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 135
Registrován: 11.08.2007
ID: 21762




Taky vám připadá že to tu hraje 500 lidí denně? biggrin.gif biggrin.gif lol
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Matrix_DC
příspěvek 18.11.2007, 20:36
Příspěvek #14


GP Admin ***|ETQW|***


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 228
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Brno
ID: 104




Tak to ses sekl chlapce... 501.))) Bohuzel nehrajou......((


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 31.12.2007, 14:21
Příspěvek #15


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




Dalsi problem :), dostal jsem hru k vanocum a nejdou mi vni zmenit detaily, vubec nevim proc, dam aplly a potom uz je jen obrazovka cerna, kdyz dam ctrl+alt+delete, tak se otevre spravce uloh a hra v menu s predeslou grafikou, mam win Vista 64 bit a ta hra je collectors edition jestli na to ma nejka vliv, diky za napady jak toto spravit


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 25.08.19 - 03:49
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist