IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty: World at War, nejprve si přečtěte náš F.A.Q. - ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA PRO HRÁČE. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

5 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> PRVNÍ POMOC, rady a návody, pokud není odpověď ve FAQ
Dooda
příspěvek 20.12.2008, 21:57
Příspěvek #16


Uživatel nevyplnil svůj popisek


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 640
Registrován: 12.11.2006
ID: 18670




QUOTE(SpeedyJ @ 20.12.2008, 19:37) *
ono nejde o hráče, ale o PA whistle.gif

no tak PA, to je jedno
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Esteban
příspěvek 20.12.2008, 22:33
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2512
Registrován: 05.06.2005
ID: 6862




QUOTE(Dooda @ 20.12.2008, 21:57) *
no tak PA, to je jedno


Napiš si přihlášku a klídek...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dooda
příspěvek 20.12.2008, 23:15
Příspěvek #18


Uživatel nevyplnil svůj popisek


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 640
Registrován: 12.11.2006
ID: 18670




QUOTE(Esteban @ 20.12.2008, 22:33) *
Napiš si přihlášku a klídek...

klídek, ja jen nechtěl zakládat nový topic tak jen říkám, že by se to tam mohlo dopsat tak klídek........

BTW: už jsem si ji napsal neboj ;-)

Příspěvek upravil Dooda, 20.12.2008, 23:16.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kobra3free
příspěvek 05.02.2009, 14:48
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11
Registrován: 09.09.2008
ID: 26755




mam problém s vytvořením profilu pro multiplayer COD 5 a udělal sem přesně to co je psané ve FAQ prosím poraďte diky moc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rafaello
příspěvek 05.02.2009, 18:39
Příspěvek #20


Lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávii


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 847
Registrován: 01.12.2006
ID: 18955




Original prepokladam nemas ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jaja1
příspěvek 24.02.2009, 06:55
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 07.02.2008
ID: 24275




QUOTE(bufuvojta @ 05.12.2008, 15:42) *
Sem pište svoje problémy s hrou, ale jen v případě, že jste odpověď na váš problém nenašli ve FAQ

thumbsdown.gif ne ze by mel problem s hrou ale chci se zeptat jak je mozne ze na hre cod5 hraje hrac s mou prezdivkou jaja1 a hra vyhazovala me a ne jeho jen tak se potam nemelo by to [color="#FFFF00"][/color]byt prezdivku by nemel nikdo zneuzivat diky jaja1 thumbsdown.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bufuvojta
příspěvek 24.02.2009, 12:11
Příspěvek #22


fuck off cola, fuck off pizza, all you need is slivovitza!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1087
Registrován: 06.03.2006
ID: 13504




Záleží na tom, kdo si ten nick udělal jako první, to samé může říct on o tobě. Tebe to vyhazovalo proto, že jeden jaja1 už ve hře byl, ty jsi se připojoval. Nezná někdo tvoje přihlašovací údaje, neřekl jsi někomu heslo? Napiš sem tvoje ID, podíváme se, jestli jseš jedinej, jste dva, nebo někdo zneužil tvůj nick.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr.w3cko©
příspěvek 17.03.2009, 22:46
Příspěvek #23


What you see is what you play!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2868
Registrován: 07.08.2005
Bydliště AUSTRALIA Tangalooma Moreton island
ID: 7847




dej si jinej jaja1 je detsky a sileny whistle.gif .dej si treba Speedyj to je skilerskej


--------------------
darovat G body



ドン'トンを見詰める
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DAVE47
příspěvek 23.03.2009, 12:47
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 23.03.2009
ID: 29917




Mám potíže s tvorbou účtu. I když dodržím všechny kroky dle návodu tak se neustále nabízí možnost tvorby nového účtu. Pordíte mi prosím. Díky

Příspěvek upravil DAVE47, 23.03.2009, 12:56.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DAVE47
příspěvek 23.03.2009, 12:47
Příspěvek #25





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 23.03.2009
ID: 29917




Abych dodal nemám legální verzi.


Příspěvek upravil DAVE47, 23.03.2009, 12:57.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zdama
příspěvek 23.03.2009, 16:29
Příspěvek #26


Ti,jenž jsou hrdi a nepokleknou,poté poraženi obrátí se v prach


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1500
Registrován: 17.03.2005
Bydliště Dobris
ID: 5491




QUOTE(DAVE47 @ 23.03.2009, 12:47) *
Mám potíže s tvorbou účtu. I když dodržím všechny kroky dle návodu tak se neustále nabízí možnost tvorby nového účtu. Pordíte mi prosím. Díky


tomu, komu nepomůže ani návod krok po kroku pomůže jen jediné - pořiď si origo.


--------------------
SYMBIANT - chytrá řešení IT

CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
filo147
příspěvek 23.03.2009, 16:42
Příspěvek #27





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 23.03.2009
ID: 29918




lidi mam takovy problem mam call of duty 1 v pc mam patch 1.5 pro hrani na gameparku ale kdyz se pripojim na server tak me to po minute vyhodi a napise mi to tohle : server disconnected-filo147punk buster kicked player filo147(for 0 minutes) cvar r-lodscale=2 pomozte mi please
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 23.03.2009, 17:12
Příspěvek #28





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(filo147 @ 23.03.2009, 16:42) *
lidi mam takovy problem mam call of duty 1 v pc mam patch 1.5 pro hrani na gameparku ale kdyz se pripojim na server tak me to po minute vyhodi a napise mi to tohle : server disconnected-filo147punk buster kicked player filo147(for 0 minutes) cvar r-lodscale=2 pomozte mi please
CoD1 je trošku jinde. V konzoli si dej /r_lodscale 0.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kony911
příspěvek 07.05.2009, 06:27
Příspěvek #29





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 07.05.2009
ID: 30431




Dobrý den
Potřeboval bych poradit s CoD5 ale ne jen ze sitovou hrou ale i singleplayerem. Nainstaloval jsem si hru. Cracknul. Ale do menu mi to nazicta 5 minut a do hry dalsich 5 minut. Ne ze by pocitac pracoval. Pocitac nepracuje, obraz stoji a ja cekam nez se to zase rozjede a verte mi neni to nic prijemnyho kdyz musite cekat ctvrt hodiny nez si zahrajete jednu misi :D Myslim ze to parametrama meho pc ktere uvadim dole nebude protoze napomalejsich PC to jelo. Mozna to bude mit nejakou souvislost s tim ze nez jsem si sehnal DVD s CoD5 tak jsem mel na DVD od bratrance vypalenou uz nainstalovanou hru, kteropu jsemj en zkopiroval z DVD do PC, a ta se chovala uplne stejne. Tak jsem si řekl že to se nedá hrát a začel jsem shánět normální DVD na nainstalovani ale chova se to stejne. Prosim pomozte

Zde posílám parametry PC

Procesor: AMD Athlon X2 2,1Ghz
RAM: 1024Mb
Grafika: Nvidia GeForce 8500GTx 512Mb

To je snad vsechno co by jste k tomu potrebovali vedet. Hra mi jede plynule i na nejvyssi detaily, problem je jen najezd do menu a do hry. Dekuju moc za kazdou pomoc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 07.05.2009, 13:31
Příspěvek #30



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




1. Ten procesor by to brzdit neměl
2. 1024Mb RAM je na COD5 strašně málo
3. 8500GT patří do kancelářského PC a ne na hraní .

Nejdřív ze všeho bych ale zkusil komplet reinstall hry a vyčistit registry .

Příspěvek upravil Legio IX, 07.05.2009, 13:41.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 15.12.19 - 19:24
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist