IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> COD nejde, Buffer overrun detected
baNd!ta'
příspěvek 10.11.2010, 17:15
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 20
Registrován: 14.09.2009
Bydliště Litvinov
ID: 31886




Ahoj mám problém po instalaci COD1 po dvou letech mě nejde spustit po spuštění to napíše chybu : Buffer overrun detected (viz screenshot)

nevím co stim i opětovná instalace nefunguje, i kdyz je instalace z originalniho cod dekuji za radu.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zb1nd@
příspěvek 10.11.2010, 20:36
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 61
Registrován: 23.03.2008
Bydliště Dubňany
ID: 24851




Použij starší ovladače na VGA...

nVidia - forceware 260.89
AMD (ATI) - Catalyst 10.4

Najdeš je na www.guru3d.com

thumbsup.gif


--------------------
Play 4 Fun, Not 4 Win




Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 23.11.2010, 20:44
Příspěvek #3


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




Chci se zeptat. Fungují ty catalysty i na mobility radeon? Koupil jsem no?as a píše mi to Buffer overrun. Nikdy jsem neměl grafiky ATI, tak nevím ani prd...

AMD Phenom II Triple-Core N850 s frekvencí 2,2 GHz

ATI Mobility Radeon HD5650 s 1024 MB vlastní paměti
DirectX 11, Shader Model 5.0, OpenGL 3.1


4 (2+2) GB DDR3 1066 MHz


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 23.11.2010, 20:45
Příspěvek #4


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




jo měly by

zkus to, pokud to nepujde tak jedině najít ještě starší nebo naopak novější

Příspěvek upravil Tipos, 23.11.2010, 20:46.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 24.11.2010, 17:45
Příspěvek #5


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




QUOTE(Tipos @ 23.11.2010, 20:45) *
jo měly by

zkus to, pokud to nepujde tak jedině najít ještě starší nebo naopak novější


Po instalaci Catalystu 10.4: Could not load OpenGL.Make sure that you have the latest drivers for your video
card from the manufactures web site.


Super, takže když mám nejnovější, tak to chce starší, když mám starší, tak to chce nejnovější ...

edit: tak jinak, chybu to píše pouze a jen když si zadám přes konzoli rozlišení 1366x768

Příspěvek upravil strécoWolfrámo, 25.11.2010, 15:16.


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Chimere
příspěvek 26.11.2010, 13:36
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 238
Registrován: 26.07.2006
ID: 16553




QUOTE(strécoWolfrámo @ 23.11.2010, 20:44) *
Chci se zeptat. Fungují ty catalysty i na mobility radeon? Koupil jsem no?as a píše mi to Buffer overrun. Nikdy jsem neměl grafiky ATI, tak nevím ani prd...

AMD Phenom II Triple-Core N850 s frekvencí 2,2 GHz

ATI Mobility Radeon HD5650 s 1024 MB vlastní paměti
DirectX 11, Shader Model 5.0, OpenGL 3.1


4 (2+2) GB DDR3 1066 MHz


Normalni Catalysty od Ati do NB karet nedostanes... na strance vyrobce vga cipu ( amd/ati ) je uvedeno pro mobility radeon stahnout software od vyrobce NB...

Příspěvek upravil _:NeO_, 26.11.2010, 13:37.


--------------------
Předstírat blbce je težší než jsem čekal, protože konkurence je vážne vysoká.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 26.11.2010, 17:22
Příspěvek #7


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




QUOTE(_:NeO_ @ 26.11.2010, 13:36) *
Normalni Catalysty od Ati do NB karet nedostanes... na strance vyrobce vga cipu ( amd/ati ) je uvedeno pro mobility radeon stahnout software od vyrobce NB...


dostal jsem, zajímavé :-)


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Chimere
příspěvek 26.11.2010, 20:00
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 238
Registrován: 26.07.2006
ID: 16553




QUOTE(strécoWolfrámo @ 26.11.2010, 17:22) *
dostal jsem, zajímavé :-)

tak jsi mel stesti :) nebo spis ted, kdyz koukam na tvoji grafiku, tak ta podporu ma... ja mel problemy s NB kde byly HD 4xxx a 3xxx serie, vyrobce NB drivery s CCC mel, ale byla to silene stara verze. Jsem si puvodne nevsiml, ze mas 5 radu vga chipu


--------------------
Předstírat blbce je težší než jsem čekal, protože konkurence je vážne vysoká.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Amazon Kind
příspěvek 27.11.2010, 10:09
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 26.11.2010
ID: 35808




Já měl vždycky Radeonku. Fachčí super. Tahle vypadá v poho. Sapphire Radeon HD4670


--------------------
NĚCO NOVÝHO? TO NEBUDE PROBLÉM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 28.11.2010, 12:50
Příspěvek #10


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




QUOTE(Amazon Kind @ 27.11.2010, 10:09) *
Já měl vždycky Radeonku. Fachčí super. Tahle vypadá v poho. Sapphire Radeon HD4670

super, ale píšeš uplně off topic thumbsdown.gif


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Amazon Kind
příspěvek 29.11.2010, 10:10
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 26.11.2010
ID: 35808




Grafika V...


edit strécoWolfrámo! Už nepiš, vůbec do CoD 1 sekce, děkujeme

Příspěvek upravil strécoWolfrámo, 29.11.2010, 15:19.


--------------------
NĚCO NOVÝHO? TO NEBUDE PROBLÉM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zmrzlinar
příspěvek 15.03.2011, 18:43
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 05.11.2010
ID: 35613




QUOTE(Zb1nd@ @ 10.11.2010, 20:36) *
Použij starší ovladače na VGA...

nVidia - forceware 260.89
AMD (ATI) - Catalyst 10.4

Najdeš je na www.guru3d.com

thumbsup.gif



z tama mi to ani stáhnout nejde sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 15.03.2011, 18:49
Příspěvek #13


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




QUOTE(zmrzlinar @ 15.03.2011, 18:43) *
z tama mi to ani stáhnout nejde sad.gif

UTFG - use the ******* google ;)


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f0rtune
příspěvek 15.03.2011, 23:09
Příspěvek #14


Je těžké býti debilem, konkurence je vysoká!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 948
Registrován: 13.02.2006
Bydliště Hradec Králové
ID: 12987




QUOTE(baNd!ta' @ 10.11.2010, 17:15) *
Ahoj mám problém po instalaci COD1 po dvou letech mě nejde spustit po spuštění to napíše chybu : Buffer overrun detected (viz screenshot)

nevím co stim i opětovná instalace nefunguje, i kdyz je instalace z originalniho cod dekuji za radu.


Stačí stáhnout ovladače ATI 10,4 (třeba zde: http://www.soft82.com/get/download/windows/ati-catalyst/ ) a do složky cod si nahrát soubor ( atioglxx.dll který stáhneš zde : http://www.dlldll.com/getdll/7510.html )


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vin
příspěvek 11.04.2014, 22:30
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 11.04.2014
ID: 46430




A kdyz mam grafickou kartu od Intelu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (2 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 10.12.19 - 19:39
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist