IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Jak ustálit ping a nebo odezvu v ms.?, dobrá rada nad zlato:-)
.R.
příspěvek 30.08.2009, 12:58
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 39
Registrován: 05.02.2006
Bydliště Havířov
ID: 11749




Hi, už to tady určitě proběhlo, ale co jsem našel nepomohlo. Lítaly mi odezvy v milisekundách od 5 až po 30 - (ping v pořádku kolem 30.) - požádal jsem providera jestli to nejde nějak upravit. Nevím co dělali, ale odezva v mis. je teď v pořádku 5-7 , ale plave mi ping od 14 až po 31 - vlastně lágy. Na následný dotaz mi provider sdělil že u něj jakýkoliv problém není a že mi nemá jak pomoc. PC mám prohlídnuté od spybot/spyware a nevím od všeho co jsem našel a už nevím. Nezná někdo něco a nebo nemá podobný problém a už ho vyřešil. Někdo tvrdí že to je problém GP jako takového. Dík za případnou radu. Mějte se a biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 30.08.2009, 13:32
Příspěvek #2


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Lagy při odezvě 14-31? I s pingem kolem 100 se dá úplně v pohodě hrát. Nejlepší způsob jak zjistit kde je problém je přeš traceroute.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CZech&Kyng
příspěvek 30.08.2009, 21:06
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 92
Registrován: 05.01.2006
Bydliště Řásná
ID: 10427




No ja bych skusil změnit servery, třeba já na QL mam do anglie ping 40, ale hrozné packet lost takže se hra trhá jako kdybych měl lagy. Ale například na německejch serverech běžím v klidu :).

Takže skuš místo GP treba parbu, bo kde se to Q3 da jeste hrat :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maaIk
příspěvek 30.08.2009, 21:11
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 580
Registrován: 19.12.2007
Bydliště Ratíškovice
ID: 23639




QUOTE(.R. @ 30.08.2009, 13:58) *
... odezva v mis. je teď v pořádku 5-7 , ale plave mi ping od 14 až po 31 ...

Tahle věta mě trošku mate .. Možná se mýlím.. ale není ping to samé jako odezva serveru ?


--------------------
baner


-ʞıɯ-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.R.
příspěvek 03.09.2009, 20:42
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 39
Registrován: 05.02.2006
Bydliště Havířov
ID: 11749




QUOTE(maaIk @ 30.08.2009, 22:11) *
Tahle věta mě trošku mate .. Možná se mýlím.. ale není ping to samé jako odezva serveru ?


Hi, není to jedno a to samé, ms ukazují odezvu webu a ping je download, tedy aspoň mi to tak bylo vysvětleno
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 03.09.2009, 22:22
Příspěvek #6


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




QUOTE(.R. @ 03.09.2009, 21:42) *
Hi, není to jedno a to samé, ms ukazují odezvu webu a ping je download, tedy aspoň mi to tak bylo vysvětleno

Je to téměř jendo a to samé, ping je název pro zjištění odezvy a ms jsou jeji jednotky (milisekundy).

Příspěvek upravil A.l.i.3.n, 03.09.2009, 22:23.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
P.J.RiPPeR
příspěvek 22.09.2009, 16:32
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 284
Registrován: 24.10.2003
Bydliště 33901
ID: 190




QUOTE(.R. @ 03.09.2009, 20:42) *
Hi, není to jedno a to samé, ms ukazují odezvu webu a ping je download, tedy aspoň mi to tak bylo vysvětleno



To by mě zajímalo kterej vůl ti to vysvětloval :-) Samozřejmě odezva = ping. Ping který ti ukazuje Quake v menu neni ten ping co máš skutečně na ten server ale přepočítanej ping. A jak někdo psal, hraj na jiným serveru, když máš tady problémy, nic jinýho s tim neuděláš.


--------------------
http://pjripper.wz.cz
- navody OSP, DeFRaG, Trickjumping, Strafejumps, Mapping ....
QuakeLive!

#HTF.qlctf@QuakeNet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.R.
příspěvek 26.09.2009, 18:49
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 39
Registrován: 05.02.2006
Bydliště Havířov
ID: 11749




Hi, díky za rady, čekal jsem něco co nějak pomůže v nastavení a podobně a ne jen mě, ale i tak díky. Na konec mi nějaký neznámý poradil změnit prohlížeč a ono to pomohlo, s operou mám podstatně lepší připojení k GP - tak aspoň tolik. Mějte se.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^3qm-^4marko_cz
příspěvek 14.02.2010, 01:35
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 22.08.2006
ID: 17136




No bohužel mám také poslední dobou problém a koukám že máme stejný směr od Ostravy na Casablanku.Jednoduše se dá říct,že musím hrát s půlsekundovým předstihem na pohyb protihráče abych trefil,co to znamená v praxi asi tušíte tak 50% uspěch.Z výpisu tracert www.gamepark.cz vyběhne deset sítí a bohužel osmá je můj zdroj problémů(časový limit vypršel).Po oznámení mému poskytovateli netu se vyslal dotaz na jeho zase a čeká se až to tímhle způsobem dojde až k té problémové osmičce a ta vyřeší problém s odezvou.Prosím o zobrazení vašich výpisů ze směru od Ostravy či podobně potřebuji jméno sítě té osmičky,pokusím se je oslovit dříve nějak.Pro ukázku je zde můj směr na gamepark:



C:\Users\marko>tracert www.gamepark.cz

Výpis trasy k gamepark.cz [82.208.14.97]
s nejvýše 30 směrováními:

1 < 1 ms < 1 ms < 1 ms 192.168.88.100
2 1 ms < 1 ms < 1 ms 192.168.100.149
3 1 ms 1 ms < 1 ms 192.168.1.250
4 1 ms 1 ms 1 ms ip-2-1.hlucin.net [88.208.80.1]
5 2 ms 3 ms 2 ms ge2-1.bb1.pop9.ost.sloane.cz [213.192.3.9]
6 8 ms 12 ms 11 ms v104.tr2.pop1.pra.sloane.cz [62.240.161.201]
7 8 ms 8 ms 7 ms gw2-cas.sloane.ip-anywhere.net [81.0.255.45]
8 * * * Vypršel časový limit žádosti.
9 10 ms 8 ms 7 ms swh2.cas.ip-anywhere.net [217.11.224.235]
10 8 ms 8 ms 8 ms www.gamepark.cz [82.208.14.97]

Trasování bylo dokončeno.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 15.12.19 - 12:20
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist