IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

15 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Problémy, mám problém! nefunguje mi... atd.
TC cz
příspěvek 10.04.2005, 12:59
Příspěvek #16


Občasný hráč PC her
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 421
Registrován: 12.11.2003
Bydliště Třetí planeta od slunce
ID: 453




Jenom chci ukázat jak může vypadat pohled spectatora. Všimněte si nízkého FPS (16). Normálně mám kolem 90.
Připojené(á) miniatury(a)
Přiložený obrázek
 


--------------------
NEPROPADEJTE PANICE
Lag. Double lag. Multi lag. Mega lag. Connection interrupted.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
§-TeaC-§
příspěvek 27.04.2005, 17:20
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 30
Registrován: 16.03.2005
ID: 5475




Nejde mi se pripojit k serveru!!!!!!! grrr.gif Kdyz na to kliknu tak se mi tam ukaza connecting ale potom mi to pise: ERROR:Protocol Mismatch Bezween Client and Server. atd....atd ......atd..... Prosim pomozte mi!!!!! grrr.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LOVIT
příspěvek 27.04.2005, 17:26
Příspěvek #18


Remember, the safest place to be is in the air!
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 2294
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Praga
ID: 119




QUOTE(§-TeaC-§ @ 27.04.2005, 18:20)
Nejde mi se pripojit k serveru!!!!!!! grrr.gif  Kdyz na to kliknu tak se mi tam ukaza connecting ale potom mi to pise:  ERROR:Protocol Mismatch Bezween Client and Server. atd....atd ......atd..... Prosim pomozte mi!!!!! grrr.gif
[right][snapback]84609[/snapback][/right]

mas posledni patch?


--------------------

................(___)..........
.................|Oo|...........
.......... /```` OO)........
........./ |____-- .......moo
.......*...L......L.............
Go to the top of the page
 
+Quote Post
§-TeaC-§
příspěvek 27.04.2005, 17:30
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 30
Registrován: 16.03.2005
ID: 5475




QUOTE(<DN>LOVIT @ 27.04.2005, 18:26)
mas posledni patch?
[right][snapback]84610[/snapback][/right]

jj mam


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TC cz
příspěvek 27.04.2005, 18:45
Příspěvek #20


Občasný hráč PC her
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 421
Registrován: 12.11.2003
Bydliště Třetí planeta od slunce
ID: 453




QUOTE(§-TeaC-§ @ 27.04.2005, 18:30)
jj mam
[right][snapback]84611[/snapback][/right]

Pokud si nainstaloval patch 2.60 tak mužeš rovnou reinstal. Nainstaluj pouze hru, patch 1.02 a Etpro 3.1.9.


--------------------
NEPROPADEJTE PANICE
Lag. Double lag. Multi lag. Mega lag. Connection interrupted.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Davidson
příspěvek 05.05.2005, 18:12
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 25
Registrován: 26.04.2005
ID: 6143




Mám dotaz mám omezenej internet a chtěl bych vědět kolik MB spotřebuje ET za hodinu? Diky za odpověď

Příspěvek upravil Davidson, 05.05.2005, 18:18.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 10.05.2005, 14:23
Příspěvek #22


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




QUOTE(Davidson @ 05.05.2005, 19:12)
Mám dotaz mám omezenej internet a chtěl bych vědět kolik MB spotřebuje ET za hodinu? Diky za odpověď
[right][snapback]87007[/snapback][/right]


To záleží na rychlosti připojení, jelikož velikost přenesený dat je nepřímo závyslá na rychlosti připojení k internetu. Platí: Modem - 4000 (velikost přijímaných dat) B/s ; ISDN - 5000 B/s ; xDSL/LAN/Ethernet(nejčastěji ADSL) - 25 000 kB/s. Počet přenesených dat za hodinu si můžeš z těchto údajů vypočítat sám. Jinak maximální množství přijímaných dat za sekundu si můžeš nastavit příkazem SETA RATE xxx , kde xxx je velikost přenášených dat, např.: SETA RATE 4000(pro připojení přes modem) . Tento příkaz napiš do konzoli (ztiskni klávesu na které jsou tyto znaky: ;°`~ , je hned pod klávesou Esc) nebo totéž můžeš udělat i v menu(MENU - SYSTEM a dole v tabulce typ připojení), ale tam lze nastavit pouze 4 standartní hodnoty, které jsem již psal výše.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Joeprd
příspěvek 18.05.2005, 15:04
Příspěvek #23





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 24.04.2005
ID: 6112




Ahoj mam problem. Az do ted bylo vse uplne v pohode, ale najednou se mi zacalo psat:

Hrac byl odhlasen
Pravdepodobne se se stejnym jmenem prihlasil jiny GZ klient
nebo nedodrzujete pravidla pripojeni k serveru GZ

Nevim co s tim, pls help
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Matrix_DC
příspěvek 19.05.2005, 08:27
Příspěvek #24


GP Admin ***|ETQW|***


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 228
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Brno
ID: 104




QUOTE(Joeprd @ 18.05.2005, 16:04)
Ahoj mam problem. Az do ted bylo vse uplne v pohode, ale najednou se mi zacalo psat:

Hrac byl odhlasen
Pravdepodobne se se stejnym jmenem prihlasil jiny GZ klient
nebo nedodrzujete pravidla pripojeni k serveru GZ

Nevim co s tim, pls help
[right][snapback]93387[/snapback][/right]



Zjistíma dám vědět čím to je.... thumbsup.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oldvillage
příspěvek 19.05.2005, 19:44
Příspěvek #25


Kurt Cobain


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 73
Registrován: 14.03.2005
ID: 5429




Ahoj hraju sice AMERICAS ARMY ale už dlouho chcu zahrát ET
ale nejde mi to spustit ani COD mi nejde sad.gif

Je to nějakou chybou u open GL.

Konzole my vypisuje:

----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem


--------------------
TENTO PROFIL JSEM ZAVRHL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cvok
příspěvek 21.05.2005, 10:09
Příspěvek #26





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 22.02.2004
ID: 1067




Zdar,mám menší problém se zvukem,budto po připojení do hry jsem hned bez zvuku nebo zvuk vypadne později,zatím to řeším připojováním a odpojováním dokud se zvuk nechytne,ale to není moc optimální způsob,není na to nějaký lepší řešení?Zjistil jsem,že nejsem jediný komu se to stává,ale taky neznali jiné řešení než odpojit a připojit.Díky
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 24.05.2005, 14:37
Příspěvek #27


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




QUOTE(oldvillage @ 19.05.2005, 20:44)
Ahoj hraju sice AMERICAS ARMY ale už dlouho chcu zahrát ET
ale nejde mi to spustit ani COD mi nejde  sad.gif

Je to nějakou chybou u open GL.

Konzole my vypisuje:

----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
[right][snapback]93908[/snapback][/right]


Pro začátek bych doporučil přeinstalovat ovladače grafické karty.

PS: co máš za grafickou kartu?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oldvillage
příspěvek 25.05.2005, 20:41
Příspěvek #28


Kurt Cobain


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 73
Registrován: 14.03.2005
ID: 5429




No já dyž nainstaluju ovladače tak se mi to posere uplně!!! Novy ovladače
mi to dycky poserou a nejdou vydět textury.

Mám: G-force 5700 (128čka)


--------------------
TENTO PROFIL JSEM ZAVRHL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jetson
příspěvek 19.06.2005, 08:46
Příspěvek #29





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 07.01.2005
ID: 4428




Udělal jsem menší upgrade počítače a teď mi nejde nainstalovat ET. Zkoušel jsem sosat z několika zdrojů a vždy stejné. Při 86% IO error. Myslel jsem, že to bude problém 64bit procesoru SATA disku apod., jenže na notebooku na P4 absolutně stejný výsledek. Přitom mi ET šlapalo v pohodě, jen nebylo v registrech a tak patch 2.60 zarputile řval, že nenašel hru. Proto jsem jí chtěl přeinstalit a dopadl jak dopadl. Nemáte někdo podobnou zkušenost - řešení?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TC cz
příspěvek 05.07.2005, 13:42
Příspěvek #30


Občasný hráč PC her
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 421
Registrován: 12.11.2003
Bydliště Třetí planeta od slunce
ID: 453




Chci se jen zeptat, jestli vsechny mapy co jsou ke stazeni na GZ uz fungujou.


--------------------
NEPROPADEJTE PANICE
Lag. Double lag. Multi lag. Mega lag. Connection interrupted.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

15 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 22.11.19 - 21:55
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist