IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Pomoc radiant mi neukládá nově vytvořené mapy
Kic
příspěvek 20.11.2015, 18:33
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 23
Registrován: 15.01.2011
ID: 36645




Zdravím
Může někdo pomoct , GTK radiant 1.5 a 1.4 mi neukládá nově vytvořené mapy jenom ukládá změny ve staře vytvořených mapách ( který jsem vytvořil na jiném PC kdysi dávno (asi 3 roky ) ) .
Radiant mám dobře nainstalovaný .
Mám Widows 8.1 64-bit na notebooku
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 20.11.2015, 20:02
Příspěvek #2


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




Zdar Kici,

ty žiješ?
Zrovna nedávno jsem četl nějaký tvůj tutoriál na jakémsi webu (fóru), kde se divili, jakým divným jazykem (česky) to hovoříš. :)

Starší verze Radiantu (1.4 a 1.5) mají problém už od Windows 7. Chyba není na tvé straně.

Buď můžeš použít novější verzi GtkRadiant (v tuhle chvíli 1.6.4) nebo NetRadiant, který je založený na GtkRadiant 1.5.

Nebo pokud nechceš přecházet na novější verzi, tak uprav nastavení Radiantu — odškrtni nastavení Edit -> Preferences -> Interface -> Layout -> Use win32 file load dialog.
Pak při ukládání mapy zadávej název souboru včetně přípony .map. Když mapu uložíš bez přípony, tak ti pak dost jistě nepůjde načíst.

Příspěvek upravil <Your>Father<CZ>, 20.11.2015, 20:06.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kic
příspěvek 21.11.2015, 10:38
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 23
Registrován: 15.01.2011
ID: 36645




Ahoj father , dík
to funguje pro radiant 1.4 , ale ne pro radiant 1.5 .
K radiantu 1.6.4 , já ho nemůžu rozběhnout, nainstaloval jsme si i ty potřebné soubory microsoft visual studio a nefunguje mi to , tady jsem to stahoval http://icculus.org/gtkradiant/downloads.html#binaries
Dík

Příspěvek upravil Kic, 21.11.2015, 10:40.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 21.11.2015, 12:56
Příspěvek #4


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




QUOTE(Kic @ 21.11.2015, 10:38) *
to funguje pro radiant 1.4 , ale ne pro radiant 1.5

Verzi 1.5 tu zrovna nainstalovanou nemám. Mám jen 1.6.4, 1.4, 1.1.1, 1.1.2 a NetRadiant 1.5.0n.

Každopádně pokud chceš vyvíjet v 1.5, tak si můžeš mapu založit a uložit v 1.4 a pak už s ním dál pracovat v 1.5.

QUOTE(Kic @ 21.11.2015, 10:38) *
K radiantu 1.6.4 , já ho nemůžu rozběhnout, nainstaloval jsme si i ty potřebné soubory microsoft visual studio a nefunguje mi to , tady jsem to stahoval http://icculus.org/gtkradiant/downloads.html#binaries

Také používám Win 8.1 x64 a žádný problém jsem s 1.6.4 neměl. Co ti to hlásí za problém?

---------------

Jinak na jaké mapě pracuješ nebo se chystáš?

Příspěvek upravil <Your>Father<CZ>, 21.11.2015, 12:57.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kic
příspěvek 21.11.2015, 14:07
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 23
Registrován: 15.01.2011
ID: 36645




V radiantu 1.6.4 mi to píše no games setup , aborting , an unrecoverable error occured , game directory pro ET mám ET etmain
Netradiant mi taky dává error .
Jinak o pěkný mapy jsem přišel se starým počítačem .

Příspěvek upravil Kic, 21.11.2015, 14:13.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 21.11.2015, 14:42
Příspěvek #6


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




Zkusil jsi instalátor pustit jako správce? A instalovat to jinam než do Program Files? WolfET máš nainstalované v Program Files?

Co hlásí ten NetRadiant?

Příspěvek upravil <Your>Father<CZ>, 21.11.2015, 14:47.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kic
příspěvek 21.11.2015, 17:06
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 23
Registrován: 15.01.2011
ID: 36645




Netradiant mi hlásí
Didn t find any valid game file descriptions , aborting
Stracktrace is disabled on this compiler
Wolf Et mám v program files , mám 2 instalace tu druhou mám na D disku (oddílu ) w progra-1 Wolfen-1

Příspěvek upravil Kic, 21.11.2015, 18:23.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 22.11.2015, 13:28
Příspěvek #8


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




Zkus nainstalovat hru i GtkRadiant mimo Program Files.

Ten NetRadiant si stahoval z odkazu, co jsem sem dával nebo odjinud?
(totiž starší verze neobsahují soubory, o kterých to hlásí, že chybí, a musí se tam ručně dodat)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kic
příspěvek 22.11.2015, 13:39
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 23
Registrován: 15.01.2011
ID: 36645




Netradiant jsem stahoval z tvýho odkazu .
Hm mě se nechce přeinstalovávat ET , už tam mám stáhlý mapy na hraní .
Já mám 2 instalace, myslím že jsem ti to výše psal , jednu mám na C v program files a druhou na D v progra-1 .
Dobrý dík já si vystačím s 1.4
Ale nejde mi do hlavy proč mi nejde 1.6.4 .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 22.11.2015, 19:50
Příspěvek #10


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




Zjistil jsem, že mám nainstalovaný i GtkRadiant 1.5.0 (v Program Files), akorát jsem na něj zapomněl.
Nové mapy mi ukládá.. ALE. Ale někam do alternativní reality, pokud ho nespustím jako správce. V alternativní realitě ho vidí jen některé aplikace jako např. GtkRadiant 1.4.0 a 1.5.0, ale ne Průzkumník Windows nebo GtkRadiant 1.6.4. Tohle se mi už stalo jednou pod Win 7, když jsem instaloval IDE Eclipse bez oprávnění správce — nainstaloval se zase do alternativní reality.

--------------

Jinak znáš ETLegacy?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kic
příspěvek 24.11.2015, 14:34
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 23
Registrován: 15.01.2011
ID: 36645




ET Legacy neznám


Jo father u GTK radiant 1.6 mi to teď píše že byl zamítnut přístup k Wolfnstein Et/etmain/astro-skies.pk3
Já jsme si totiž musel nechat přeinstalovat Windows na notebooku , protože jsem chytil vir , protože jsem zapomněl nainstalovat pro prohlížeč avast online scanner .
Jinak na mapování je notebook docela malej .

Příspěvek upravil Kic, 24.11.2015, 17:23.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 24.11.2015, 17:55
Příspěvek #12


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




QUOTE(Kic @ 24.11.2015, 14:34) *
ET Legacy neznám

ET Legacy je projekt, který má za cíl modernizovat WolfET.

Mimo jiné pracují na modernizaci vzhledu některých herních úrovní a rádi uvítají pomocnou ruku.
Nelákalo by tě něco takového?

QUOTE(Kic @ 24.11.2015, 14:34) *
Jo father u GTK radiant 1.6 mi to teď píše že byl zamítnut přístup k Wolfnstein Et/etmain/astro-skies.pk3

Zkusil jsi Radiant spustit jako správce?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kic
příspěvek 24.11.2015, 18:29
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 23
Registrován: 15.01.2011
ID: 36645




ET Legacy je projekt, který má za cíl modernizovat WolfET.

Mimo jiné pracují na modernizaci vzhledu některých herních úrovní a rádi uvítají pomocnou ruku.
Nelákalo by tě něco takového?



Odpověd zní ani ne

Příspěvek upravil Kic, 24.11.2015, 18:41.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kic
příspěvek 24.11.2015, 18:30
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 23
Registrován: 15.01.2011
ID: 36645




QUOTE(<Your>Father<CZ> @ 24.11.2015, 17:55) *
Zkusil jsi Radiant spustit jako správce?


Zkoušel jsem pustit radiant jako admin a nic , stejný


Už zase se učím tutoriály pro mapování , za 3 roky jsem dost zapomněl .


Co ty father neděláš nějakou mapu ?

Příspěvek upravil Kic, 24.11.2015, 22:57.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 25.11.2015, 12:22
Příspěvek #15


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




Mně se zase právě nechce tvořit úplně od nuly. Námět pro takový projekt sice mám, tak představa, kolik zabere času, abych takový plán dotáhl do dobře hratelného a pěkně vypadajícího výsledku, mě od jeho realizace velmi odrazuje.

Když člověk mapu jen vylepšuje, tak může pracovat po menších přírůstcích, které jsou použitelné hned, a nemusí třeba rok „čekat“ než bude mapa použitelná.

Leta jsem ale plánoval vylepšit vzhled Adlernestu, pač mě tam vytáčely příliš tenký betonový zdi. :D
Nedávno jsem se do toho dal, pro začátek jsem se rozhodl zaměřit na osvětlení.
Už jsem osvětlení vylepšil pomocí lepší kompilace a upravením/přidáním několika atributů u různých entit.
Mám rozpracovaný detailnější model průmyslové lampy. Pro tvorbu dalších modelů a textur plánuju návštěvu našich (před)druhoválečných pevností. V tuhle chvíli je v Adlernestu naprosto nerealistické osvětlení, budu se snažit ho k realitě trochu přiblížit.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 14.11.19 - 17:47
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist