IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> help
verusinka
příspěvek 13.04.2007, 19:47
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 27.03.2007
ID: 20256




ahojky.. nejak mi to nejde hrat.. asi to bude tim, ze mam integrovanou grafku.. nic jinyho krome toho, ze bych koupila grafku mi asi nepomuze co? dizzy.gif diky za odpoved
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Prometheus
příspěvek 13.04.2007, 20:26
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 925
Registrován: 25.06.2006
ID: 15931




To je trosku moc obecny .. nejde hrat znamena seka se ? zkus snizit kompletne vsechny detaily atd.
a napsat co mas za pc pokud vis :)


--------------------

Microsoft uses "One World, One Web, One Program" as a slogan. Doesn’t that sound like "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" to you, too?
— Eric S. Raymond
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mobil-man
příspěvek 14.04.2007, 09:17
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 38
Registrován: 03.02.2007
ID: 19715




Na integrovany si pravdepodobne ani neskrtnes.
Karty typu GMA 950 (casto v NB) jsou vhodne leda tak na COD2 v dx7.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fatality_cz
příspěvek 14.04.2007, 10:35
Příspěvek #4


Je ti zima, nebo se mě bojíš?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 132
Registrován: 10.06.2006
ID: 15581




QUOTE(mobil-man @ 14.04.2007, 10:17) [snapback]487894[/snapback]

Karty typu GMA 950 (casto v NB) jsou vhodne leda tak na COD2 v dx7.


A budeš ještě rád že budeš mít 20 FPS tongue.gif

to verusinka: Kup si novej komp smile.gif


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
mobil-man
příspěvek 15.04.2007, 10:09
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 38
Registrován: 03.02.2007
ID: 19715




Ne fekále, teda fatále. To se pletes, na GMA950 jede cod2 v dx7 pomerne slusne. Samozrejme pocitam s tim, ze NB s touto grafikou maji displej s nizkym rozlisenim 1024*768 pripadne 1280*800.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fatality_cz
příspěvek 16.04.2007, 19:55
Příspěvek #6


Je ti zima, nebo se mě bojíš?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 132
Registrován: 10.06.2006
ID: 15581




QUOTE(mobil-man @ 15.04.2007, 11:09) [snapback]488405[/snapback]

Ne fekále, teda fatále. To se pletes, na GMA950 jede cod2 v dx7 pomerne slusne. Samozrejme pocitam s tim, ze NB s touto grafikou maji displej s nizkym rozlisenim 1024*768 pripadne 1280*800.


HH nojo, já to hrával i na Dx 9 když sem si chtěl zamachrovat biggrin.gif biggrin.gif a nejsem fatál ty mobajl mene


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
mobil-man
příspěvek 17.04.2007, 16:06
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 38
Registrován: 03.02.2007
ID: 19715




Jo ja to taky hraval na DX9 jen pred kamosema :D
"Hele tobe to haze takovy dobry odlesky, jakto?"
" No to vis... dobrej komp vid. "
" Ty voe a jak se ti to rozmazava, kdyz te trefujou. To je fakt husty"
"Vidis voe, a na to staci muj notak"
:D
Ale potom jsem to stejne hodil do dx7 a zvysil rozliseni :D

Hau JZD

Příspěvek upravil mobil-man, 17.04.2007, 16:07.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fatality_cz
příspěvek 17.04.2007, 20:35
Příspěvek #8


Je ti zima, nebo se mě bojíš?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 132
Registrován: 10.06.2006
ID: 15581




QUOTE(mobil-man @ 17.04.2007, 17:06) [snapback]489503[/snapback]

Jo ja to taky hraval na DX9 jen pred kamosema :D
"Hele tobe to haze takovy dobry odlesky, jakto?"
" No to vis... dobrej komp vid. "
" Ty voe a jak se ti to rozmazava, kdyz te trefujou. To je fakt husty"
"Vidis voe, a na to staci muj notak"
:D
Ale potom jsem to stejne hodil do dx7 a zvysil rozliseni :D

Hau JZD


Nezlob se ale to jsou ty kámoši tak "hloupí" nebo co? biggrin.gif biggrin.gif "Hele tobě to háže takový dobrý odlesky jakto?" - tak to mě dostalo, se omlouvám ale je to tak t_lol.gif Nedám dopustit na 1024 x 768 ... a víš proč? protože moje mega starý CRT by víc nedalo tongue.gif


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
mobil-man
příspěvek 18.04.2007, 06:30
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 38
Registrován: 03.02.2007
ID: 19715




Tak DX9 dela odlesky, takze oni s dx7 cumeli jako drat :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 22.11.19 - 13:28
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist