IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Medal of Honor, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

 
Reply to this topicStart new topic
> Točení kamery - Medal of Honor 2010, Zakoupena originálka přes Origin
Sharpi263
příspěvek 02.12.2011, 11:38
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 02.12.2011
ID: 42847




Ahoj všem,

prosím o radu, jak se zbavit, aby se mi netočila kamera (pohled). Hru jsem koupil originálku on-line přes Origin.
Hru jsem naistaloval a spustil bez problémů. Pustil "New game", vše jede jak po másle, ale když začne přestřelka
a mám začít hrát, tak se mi kamera točí furt jak pominutá a nevím co s tím? eh-smiley.gif
Compa mám dual core 2,2Ghz, ram 4GB, grafika nvidia 1GB, ovladače nové, hra i přeinstalovaná, ale stále se kamera točí :((((((((((
Prosím o radu co s tím?

Děkuji všem!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sharpi263
příspěvek 02.12.2011, 12:00
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 02.12.2011
ID: 42847




Ještě jenom dodám, že kamera se mi točí jenom u singleplayeru, multiplayer jede ok.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 02.12.2011, 12:24
Příspěvek #3


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




nemáš připojený gamepad? případně volant? zkus odpojit


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 04.12.2011, 17:37
Příspěvek #4


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




Mi tohle dělal BF 3, ale možná to byla antipirátská ochrana :)) každopádně já jsem zapl a vypl konzoli (~ - pod escapem defaultně) (nevím jestli něco takového v MoH je, ale zkus to ) :))


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shark.
příspěvek 04.12.2011, 18:50
Příspěvek #5



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 160
Registrován: 11.03.2008
Bydliště Kutná Hora, teda skoro =))
ID: 24692




zdravím,
antipirátská ochrana to nebude na 100% whistle.gif a mimo jiné dodával že má origo thumbsup.gif
já bych se přiklonil k názoru, kde by mohl být zapojen Gameped či volant, jinak nevím že by byl rozhozen center kamery.
Pokud nemá kolega volant ani Gamepad, tak bych doporučil stahnout ovladače grafiky smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sharpi263
příspěvek 05.12.2011, 09:19
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 02.12.2011
ID: 42847




Takže volant i gamepad co mám, tak jsem vypnul a co se stalo...nic dizzy.gif
Nemáte nějaké další rady, prosím?

Díky

Příspěvek upravil Sharpi263, 05.12.2011, 09:20.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shark.
příspěvek 05.12.2011, 12:36
Příspěvek #7



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 160
Registrován: 11.03.2008
Bydliště Kutná Hora, teda skoro =))
ID: 24692




mno tak to je dost divný, pokud si vše odpojil a problém stále přetrvává...
Tak ještě bych zkusil předělat to nastavení ovládání, ale co je mi taky divný je že si psal že v Mulťáku ti to nedělalo a dělá to jen Singláč?!
Nevim jak je to přesně u tohohle Medalu 2010,ale měl by si mít nejspíš nastavení ovládání k Multiplayeru a zvlášť nastavení k Singlplayeru, pokud je tomu tak, tak zkoukni nastavení u ,,Multi,, pokud ti to tak bez problému funguje a přenastav si podle toho i Singlač.
Můžeš být něco zaškrtlého navíc, koukal bych se u nastavení myši, po centr camera bo tak něco...
Gl thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 05.12.2011, 13:03
Příspěvek #8


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




zapoj tam jinou myš


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 05.12.2011, 13:40
Příspěvek #9


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




pokud máš origo tak zkus ofic forum... možná tam někdo řešil stejný problém (a neříkej že neumíš moc anglicky, jelikož v dnešní době je angličtina stejně důležitá jako čeština)


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sharpi263
příspěvek 13.12.2011, 11:05
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 02.12.2011
ID: 42847




Tak jsem vyzkoušel vše, co zde píšete i na ofic. forum jsem byl a nic... thumbsdown.gif

Tak nevím co mám dělat?
Mulťák je ok, ale singl ne.

Nemáte ještě nějakou radu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 12.11.19 - 19:36
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist