IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

3 Stran(y): V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Návrhy na změny v lize, turnaji a klanbázi, všechny připomínky a nápady sem
Kery-
příspěvek 13.08.2011, 12:39
Příspěvek #31





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 33
Registrován: 24.12.2010
Bydliště České Budějovice
ID: 36059




Ano, nejlepší by bylo zapnout vote na stálo (do ted se musí pokaždý povolit příkazem) a nože jen na první map, všechny servery jsou ted změněný na match knife mr10 a na každý mapě (většinou 3) se ty nože mají zezačátku hrát. Ale i ty ostatní věci by byli fajn..5 minut odpočet mezi mapama a při timeoutu druhá side automaticky F..

Nečekám že se ti něco povede, musí to být těžký jak prase, ale i tak mi šlo hlavně o to aby se servery vrátili na klasiku bez nožů, ty nože se hráli normálně při klasickým promodu a nikomu to nevadilo, tohle fakt zbytečně obtěžuje.

Ono se to nezdá, ale než se vyzve, nahodí UAC, ted se ještě musí přejít knify na druhý a třetí mapě, furt se na někoho čeká protože je 10 částí kde všichni musí odeFkovat, prostě je to už šílený, mezi výzvou a KB už to dosahuje zbytečně moc času :(
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 14.08.2011, 17:03
Příspěvek #32


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




QUOTE(bighead @ 13.08.2011, 08:22) *
a v jakém gametypu se hraje ?. vidím jich tam několik, nejspíš to bude ten "promod" .
Tak můžu to zkusit, nikdy jsem v cod4 nic nedělal, tak jestli z toho fastfile něco dostanu, aby se to projevilo ve hře.

Co se týče těch knifů, tak co s nima ? Tj, že mají být jen na první mapě a pak se mají vypnout a votování zapnout nastálo ?

- hraje se promod a hardcore
- nože jenom před první mapou
- zapnout hlasování
- automatický ready up mezi mapama a při timeoutu po 5 minutách

kdyby se ti něco z toho povedlo poladit, bylo by to fajn smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KompleXXX
příspěvek 17.08.2011, 09:31
Příspěvek #33





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 25
Registrován: 31.07.2010
ID: 34872




Kery: Na Promodu je při time-out odpočet 5ti minut, stačí lépe koukat, tak jako přidány stopky času při halfu.

Zprovoznit trvale votování se Vám nepovede. Proč myslíte, že je zde nastaven pb_rcon? Protože to byl nejlepší způsob, navíc si to nabindovat není až zas takový problém, match_knife bych zrušil, jelikož zde není časový limit a plno teamů zdržovalo.

Raději bych zavedl Promod HC na KB HC, PAM je sice hezký, ale na mapách co hrají HáCéčkaři naprosto tragický.


--------------------
MY PC: INTEL C2Q Q9400 2,66Ghz @ 3,4Ghz 6mn L2 45nm 775ct (CM Hyper 212); MB MSI P35 Neo2-FIR sc.775; DDR2 3x2GB Kingston 800 @ 950hz; GPU HD4890 1GB 850/975MHz (jadro/memory); HDD RAID 0 2x 160GB WD 7200ot. 1x500GB WD 7200ot.; ZDROJ Seasonic 500W 80+; CASE: Thermaltake M5
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kery-
příspěvek 17.08.2011, 22:14
Příspěvek #34





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 33
Registrován: 24.12.2010
Bydliště České Budějovice
ID: 36059




Nemluvil jsem o odpočtu timeoutu ale o tom aby při timeoutu měla druhá stranky automaticky rup..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KompleXXX
příspěvek 19.08.2011, 13:01
Příspěvek #35





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 25
Registrován: 31.07.2010
ID: 34872




Technicky to není možné (v rámci GP a GP teamu) a nechápu proč tu navrhuješ takovou prkotinu


--------------------
MY PC: INTEL C2Q Q9400 2,66Ghz @ 3,4Ghz 6mn L2 45nm 775ct (CM Hyper 212); MB MSI P35 Neo2-FIR sc.775; DDR2 3x2GB Kingston 800 @ 950hz; GPU HD4890 1GB 850/975MHz (jadro/memory); HDD RAID 0 2x 160GB WD 7200ot. 1x500GB WD 7200ot.; ZDROJ Seasonic 500W 80+; CASE: Thermaltake M5
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bighead
příspěvek 19.08.2011, 13:15
Příspěvek #36


velký = big a dál ?
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 3315
Registrován: 10.04.2006
ID: 14196




QUOTE(KompleXXX @ 19.08.2011, 14:01) *
Technicky to není možné (v rámci GP a GP teamu) a nechápu proč tu navrhuješ takovou prkotinu

všechno je možné když se chce


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kery-
příspěvek 21.08.2011, 12:58
Příspěvek #37





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 33
Registrován: 24.12.2010
Bydliště České Budějovice
ID: 36059




komplexy nic ve zlým ale od toho je tu tohle téma, jestli sem lezeš jen proto aby ses tu nad ostatními povyšoval a nemáš nic k tématu, tak to sem radši vůbec nelez. Myslím že tyhle "prkotiny" by ušetřili spoustu času a dost možná i nervů s týmama, který si domluví KB a pak jim to v zápase časově nevychází a hledají každou možnou zdržovačku, vzhledem k tomu kolik toho máš v codkách nahráno bys mohl vědět o čem mluvim..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KompleXXX
příspěvek 21.08.2011, 20:43
Příspěvek #38





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 25
Registrován: 31.07.2010
ID: 34872




Vzhledem k tomu, že už mam něco nahráno tak vím o čem mluvím, je blbost aby při time-outu měla druhá strana automaticky F. Jsem jne pro zrušení knife roundu, ve kterém není časový limit a teamy to zneužívají a zdržují. Automaticky povolený vote? Neříkej mi, že je to takový problém si to nabindovat?

Raději by se mělo něco udělat s map listem a povolit více map, komunita stejně bude hrát ty co se hrajou a těch pár vyjímek? Vem to čert. Na CB je taky většina map povolena. Tady to je jen o omezení a více utlačujete hru samotnou, neboť nabízí plno dobrých map a né jenom tu slavnou 5ku.


--------------------
MY PC: INTEL C2Q Q9400 2,66Ghz @ 3,4Ghz 6mn L2 45nm 775ct (CM Hyper 212); MB MSI P35 Neo2-FIR sc.775; DDR2 3x2GB Kingston 800 @ 950hz; GPU HD4890 1GB 850/975MHz (jadro/memory); HDD RAID 0 2x 160GB WD 7200ot. 1x500GB WD 7200ot.; ZDROJ Seasonic 500W 80+; CASE: Thermaltake M5
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mysterious
příspěvek 21.08.2011, 20:59
Příspěvek #39





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1017
Registrován: 30.09.2006
ID: 17878




Bohuzel utlacovani hry samotne je promod ktery je mistni komunitou tak velice obliben tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KompleXXX
příspěvek 29.08.2011, 07:28
Příspěvek #40





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 25
Registrován: 31.07.2010
ID: 34872




Nový návrh:

Dejte na KB HC servery Promod, Pam je sice hezký, ale po sobotním odehrání HC NC jsem toho názoru, že Promod je na hraní KB lepší, ať už je to HC nebo ne.


--------------------
MY PC: INTEL C2Q Q9400 2,66Ghz @ 3,4Ghz 6mn L2 45nm 775ct (CM Hyper 212); MB MSI P35 Neo2-FIR sc.775; DDR2 3x2GB Kingston 800 @ 950hz; GPU HD4890 1GB 850/975MHz (jadro/memory); HDD RAID 0 2x 160GB WD 7200ot. 1x500GB WD 7200ot.; ZDROJ Seasonic 500W 80+; CASE: Thermaltake M5
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KompleXXX
příspěvek 30.08.2011, 20:08
Příspěvek #41





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 25
Registrován: 31.07.2010
ID: 34872




Servery na KB HC DM 1v1 jsou špatně nastavené, je tam prapodivný PAM bez match modu, je tam si myslím nějaký Public mod, nebylo by špatné to hodit do kupy :)


--------------------
MY PC: INTEL C2Q Q9400 2,66Ghz @ 3,4Ghz 6mn L2 45nm 775ct (CM Hyper 212); MB MSI P35 Neo2-FIR sc.775; DDR2 3x2GB Kingston 800 @ 950hz; GPU HD4890 1GB 850/975MHz (jadro/memory); HDD RAID 0 2x 160GB WD 7200ot. 1x500GB WD 7200ot.; ZDROJ Seasonic 500W 80+; CASE: Thermaltake M5
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 30.08.2011, 20:45
Příspěvek #42


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




obojí bude pořešeno během zejtřka thumbsup.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizi
příspěvek 30.08.2011, 21:54
Příspěvek #43


existence


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1712
Registrován: 30.04.2005
ID: 6234




QUOTE(KompleXXX @ 29.08.2011, 08:28) *
Nový návrh:

Dejte na KB HC servery Promod, Pam je sice hezký, ale po sobotním odehrání HC NC jsem toho názoru, že Promod je na hraní KB lepší, ať už je to HC nebo ne.

Nový návrh:
Zrušme konečně podělaný Promod, nenechme se tahat za ocas tzv. top blbcama, kterým jde maximálně o to, jak hru co nejvíce ořezat, aby jejich námaha ve hře byla co nejmenší.
Rád bych žil ve světě, kde Pam krásně uceluje tu pravou kvalitu z hraní, progaming je zas o něco bohatší a hra má konečně tu pravou rovnováhu.

Ať žije revoluce … guitar.gif


--------------------


  
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KompleXXX
příspěvek 31.08.2011, 12:34
Příspěvek #44





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 25
Registrován: 31.07.2010
ID: 34872




Až bude PAM podporovat tweaky tak se k němu vrátím, polovina map co se hraje na HC je tak tmavá, že tam člověk prd vidí, jak jinak si taky vysvětlit že MW2 má pěkný barvy na mapách už od začátku? A taky nesmíme poděkovat admin teamu co nám přímo nakazuje hrát jen těch 5 map bez možnosti hraní jiných. Je sice hezké, že jsou to hrané, né-li nejhranější mapy, ale i na CB je možnost si hrát i ty ostatní, navíc na úroveň CB stejně nedočůráte, tak proč se jim vyrovnávat? To jak to tu bylo, měli hráči rádi a kvůli tomu tady taky hráli a vy tu polovinu z toho měníte ... totální pakárna.


--------------------
MY PC: INTEL C2Q Q9400 2,66Ghz @ 3,4Ghz 6mn L2 45nm 775ct (CM Hyper 212); MB MSI P35 Neo2-FIR sc.775; DDR2 3x2GB Kingston 800 @ 950hz; GPU HD4890 1GB 850/975MHz (jadro/memory); HDD RAID 0 2x 160GB WD 7200ot. 1x500GB WD 7200ot.; ZDROJ Seasonic 500W 80+; CASE: Thermaltake M5
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Stran(y): V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 19.10.18 - 11:48
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist