IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> SOLDAT a Win7
Hodnocení 5 V
PanX
příspěvek 01.08.2010, 21:47
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 28
Registrován: 10.07.2010
ID: 34724




Ahojte dámy a pánové! Chci se zeptat jestli jde soldat stejně "dobře" jako na systému XP. Děkuji za rady všem co soldat hráli delší dobu na obou dvou systémech. A budu vám opravdu vděčný pokud mi tu i třeba vypíšete rozdíly(např. že na win7 to dělá to a to. Tisíceré díky!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 02.08.2010, 07:48
Příspěvek #2


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Jede to úplně stejně. Pokud máš pomalý komp tak se ti to bude možná kusat. Jinak to jede pořád stejně.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PanX
příspěvek 07.08.2010, 17:28
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 28
Registrován: 10.07.2010
ID: 34724




Díky moc :) , jsi jediný kdo se nebál odpovědi!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oilerek
příspěvek 08.08.2010, 21:37
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 759
Registrován: 02.06.2006
Bydliště Litoměřice
ID: 15413




sbírá posty, jinak o soldatu neví tipuju zhola nic :P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PanX
příspěvek 11.08.2010, 12:01
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 28
Registrován: 10.07.2010
ID: 34724




QUOTE(oilerek @ 08.08.2010, 22:37) *
sbírá posty, jinak o soldatu neví tipuju zhola nic :P



Poslyš, ty jsi mi nějáký chytrý : )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Anadel
příspěvek 16.08.2010, 10:55
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 97
Registrován: 22.08.2007
Bydliště Ltm
ID: 21936




QUOTE(PanX @ 11.08.2010, 13:01) *
Poslyš, ty jsi mi nějáký chytrý : )


ne asik...je to můj chlapec whistle.gif


--------------------
jsi podprůměrný. Pokud ne, přesvědč mě
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Trendy.
příspěvek 18.12.2010, 15:18
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 36
Registrován: 06.01.2009
ID: 28776




Ahoj koupil jsem si nový Notebook s Win7 na starém počítači s Xp se mi soldat nesekne ani 1 a to je o hodně slabší, než notebook na notebooku se to nedá hrat a tak váš chci požádat o radu.Myslím se, že to může být i tim, že Notebook je moc dobrý na tak starou hru a, že bych měl zvýšit rozlišení ale to zase chce direct x8 a tak poraďte kdo s tim máte zkušenosti


--------------------
za chyby se platí,ale né penězmi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Elwy
příspěvek 18.12.2010, 16:07
Příspěvek #8



Ikona skupiny

Skupina: Soldat admin
Příspěvků: 315
Registrován: 15.06.2008
Bydliště Brno
ID: 25785




No Soldat se dá rozjet v podstatě na jakémkoliv pc a to i na těch opravdu hodně výkoných, takže tím to nejspíš nebude. Ale kdyžtak zkus víc popsat svůj problém, tj. jestli ti to háže i nějakou chybu, případně jak často to dělá a v jakých situacích to dělá atd.

Jinak zatím zkus v configu ve složce, kde máš hru nainstalovanou v předposlední záložce zaškrtnout políčko "Video Compatibillity", to by mohlo na to freezování pomoct.

Příspěvek upravil Elwy, 18.12.2010, 16:08.


--------------------
livin´ for & dying in...
[ soldat.gamepark.cz ]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Trendy.
příspěvek 18.12.2010, 16:28
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 36
Registrován: 06.01.2009
ID: 28776




No ono se to jakoby ne seká ale trhá nebo jak to říct ale nemůže to být pingem páč na druhém kompu je ten ping samej a tam to jde plynule tady to jde jakoby tak nezaostřeně nevim jak to říct





Edit:Teď jsem zkusil zaškrtnou tu "Video ...." a už to nědelá doufám, že to bylo tím

Příspěvek upravil Trendy., 18.12.2010, 16:32.


--------------------
za chyby se platí,ale né penězmi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Trendy.
příspěvek 22.12.2010, 15:39
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 36
Registrován: 06.01.2009
ID: 28776




Právě jsem přeinstaloval notas, ale ten Soldat se pořád laguje jsou to lagy okolo 300 a výš ale na tom druhym staršim počítači to nědelá tam je ping 16 tak už nevim co s tim je a nevim čim to je


--------------------
za chyby se platí,ale né penězmi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Elwy
příspěvek 23.12.2010, 11:39
Příspěvek #11



Ikona skupiny

Skupina: Soldat admin
Příspěvků: 315
Registrován: 15.06.2008
Bydliště Brno
ID: 25785




No tak nejspíš bude problém v tvém připojení k síti. Jaké používáš připojení k internetu a od jakého poskytovatele ho máš ?


--------------------
livin´ for & dying in...
[ soldat.gamepark.cz ]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Trendy.
příspěvek 24.12.2010, 10:52
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 36
Registrován: 06.01.2009
ID: 28776




Wifi a poskytovatel UPC, ale oto nejde , protože na tom staršim horšim počítači mám ping 0-16 a na notasu 300+ a obadva jsou na stejné síťi


--------------------
za chyby se platí,ale né penězmi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Elwy
příspěvek 24.12.2010, 12:28
Příspěvek #13



Ikona skupiny

Skupina: Soldat admin
Příspěvků: 315
Registrován: 15.06.2008
Bydliště Brno
ID: 25785




No já měl podobný problém s wifi od upc a vyřešil jsem to tak, že se použil kabel místo wifi a problémy s latencí zmizely.


--------------------
livin´ for & dying in...
[ soldat.gamepark.cz ]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Trendy.
příspěvek 24.12.2010, 21:06
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 36
Registrován: 06.01.2009
ID: 28776




Aha to asi bude tim





Edit:Každopádně nato s**u a radši budu hrát na tomhle staršim dík za radu

Příspěvek upravil Trendy., 25.12.2010, 10:12.


--------------------
za chyby se platí,ale né penězmi
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 13.11.19 - 00:39
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist