IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty: World at War, nejprve si přečtěte náš F.A.Q. - ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA PRO HRÁČE. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> Systémové požadavky
Roiki
příspěvek 29.01.2011, 20:40
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 09.02.2007
ID: 19803




Kdybyste hledali herní požadavky na Call of Duty 5, tak je najdete tady: Call of Duty: World at War - systemovepozadavky.cz thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 30.01.2011, 10:31
Příspěvek #2


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




* procesor: AMD 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.0 GHz nebo lepší
* paměť RAM: 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (Vista)
* místo na disku: 8 GB
* grafická karta: 256 MB NVIDIA Geforce 6600GT / ATI Radeon 1600XT nebo lepší - nutná podpora shaderů 3.0

Stačí jeden web...

Příspěvek upravil Tipos, 30.01.2011, 10:32.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AHOSO:WIDAHO
příspěvek 30.01.2011, 11:25
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 501
Registrován: 05.03.2008
Bydliště Brno
ID: 24623




QUOTE(Tipos @ 30.01.2011, 10:31) *
* procesor: AMD 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.0 GHz nebo lepší
* paměť RAM: 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (Vista)
* místo na disku: 8 GB
* grafická karta: 256 MB NVIDIA Geforce 6600GT / ATI Radeon 1600XT nebo lepší - nutná podpora shaderů 3.0

Stačí jeden web...

Smysl tvého příspěvku ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 30.01.2011, 12:22
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




QUOTE(AHOSO:WIDAHO @ 30.01.2011, 11:25) *
Smysl tvého příspěvku ?

Celkově tento topic postrádá smysl.. požadavky si snad každý umí najít sám, max uvedené ve FAQ..


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 30.01.2011, 15:37
Příspěvek #5


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(AHOSO:WIDAHO @ 30.01.2011, 11:25) *
Smysl tvého příspěvku ?


Nikdo nikam nemusí klikat...


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tomasforumgp
příspěvek 17.02.2011, 21:53
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 72
Registrován: 04.05.2010
ID: 34272




QUOTE(Tipos @ 30.01.2011, 15:37) *
Nikdo nikam nemusí klikat...



Intel Core 2 DUO CPU E85000 3,16 ghz, 3,2 gb ram , NVIDIA GeForce GT 240 myslíte že rozjedu s 250 fps a plný textury ?? cod 4 sem teda na tyhle požadavky rozjel ... já vim že ty nároky sou napsaný nade mnou ale radši se zpetám pač v grafických kartách se nevzynám to ostatní dokážu porovnat podle čísel xd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 17.02.2011, 22:35
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




QUOTE(Tomasforumgp @ 17.02.2011, 21:53) *
Intel Core 2 DUO CPU E85000 3,16 ghz, 3,2 gb ram , NVIDIA GeForce GT 240 myslíte že rozjedu s 250 fps a plný textury ?? cod 4 sem teda na tyhle požadavky rozjel ... já vim že ty nároky sou napsaný nade mnou ale radši se zpetám pač v grafických kartách se nevzynám to ostatní dokážu porovnat podle čísel xd

Mám pocit, že cod5 je na stejném enginu jako cod4, takže extra rozdíl by neměl být a stejně dokud nezkusíš těžko se typuje...


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 17.02.2011, 23:25
Příspěvek #8


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




QUOTE(L@chtan @ 17.02.2011, 22:35) *
Mám pocit, že cod5 je na stejném enginu jako cod4, takže extra rozdíl by neměl být a stejně dokud nezkusíš těžko se typuje...


Tak to je i black ops a rozdil teda je dost velkej :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 15.11.19 - 08:41
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist