IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty: World at War, nejprve si přečtěte náš F.A.Q. - ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA PRO HRÁČE. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

2 Stran(y): V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Černá Obrazovka, Helpppp!!
KebiQ
příspěvek 19.01.2010, 16:45
Příspěvek #16





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 117
Registrován: 26.11.2009
Bydliště Doma,kde jinde?
ID: 32698




jo tu GTX 260 si kup kdyz rikas do 5k,ja ju mam taky a nemuzu si stezovat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bara.cz
příspěvek 08.02.2010, 21:41
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 911
Registrován: 21.02.2004
ID: 1059




Nezmenilo se neco za tech 10 mesicu? Nejde uz nahodou to rozchodit na Radeon X1550?


--------------------
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal. Oscar Wilde
It is hard to believe that a man is telling the truth when you know that you would lie if you were in his place.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 09.02.2010, 07:27
Příspěvek #18





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(bara.cz @ 08.02.2010, 21:41) *
Nezmenilo se neco za tech 10 mesicu? Nejde uz nahodou to rozchodit na Radeon X1550?
Jen vyšli asi 4 patche a hra se dá pořídit i s poštovným pod 400 Kč. Zkusila jsi to patchnout?
Co sem se díval ta karta asi žádný zázrak, ale spustit by to měla.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dominic5
příspěvek 12.02.2010, 07:48
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 168
Registrován: 11.10.2009
Bydliště Ostrava city
ID: 32139




Může to být i kvůli windows 7 nebo vista...Taky mi to delalo , kdyz jsem mel vse v poradku :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 18.02.2010, 20:43
Příspěvek #20


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Winama to neni a už vubec ne 7kama. To je jen tím co sedi na židli.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dilv
příspěvek 25.02.2010, 14:19
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 19.06.2004
ID: 2118




QUOTE (CyboPat @ 06.01.2010, 07:32) *
Máš všechny patche? Konečný je 1.7. Najdeš na GP v downloadech.
Máš nejnovější ovladače pro grafiku? Ne? Nainstaluj.
Máš nainstalované directx z origa dvd u hry? Ne? Nainstaluj.



Měl jsem stejný problém ve Win7, na XPesách hra šlapala v poho, ale tady ani ?uk. Nakonec se ukázalo, že je problém v integrované zvukovce na motherboardu (Asus P5KR). Pomohla mi instalace prvních dvou patchů. Ozvi se, jestli to zabralo taky.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
retardovanej_kul...
příspěvek 02.03.2010, 19:56
Příspěvek #22





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 282
Registrován: 14.01.2009
ID: 28881




U mě je taky černá obrazovka ... Mě stačí počkat 2 min. a načte se to. Mě se to načítá pomalu, protože mám slabej procsesor a mám dvě RAMky s jinejma frekvencema :(
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DeutterCoD5
příspěvek 07.08.2010, 18:05
Příspěvek #23





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 07.08.2010
ID: 34928




Nevim, jestli máte ještě ten problém. Jinak X1550... Na tom si to moc nezahraješ, když je požadovaná minimálně x1600 :-). Jinak stim načítánim 2 minuty a slabim CPU ... taky sem to dříve měl a doporučuji upgrade CPU, za nějakých 600,- se ti stane hra hratelná. Pochybuju, že jí máš plynulou s nějakým celeronem/P4.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 07.08.2010, 20:20
Příspěvek #24


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




QUOTE(DeutterCoD5 @ 07.08.2010, 19:05) *
Nevim, jestli máte ještě ten problém. Jinak X1550... Na tom si to moc nezahraješ, když je požadovaná minimálně x1600 :-). Jinak stim načítánim 2 minuty a slabim CPU ... taky sem to dříve měl a doporučuji upgrade CPU, za nějakých 600,- se ti stane hra hratelná. Pochybuju, že jí máš plynulou s nějakým celeronem/P4.


Nevim co mas za potrebu delat tu chytraka a vytahovat i rok stary temata. Koukej to zklidnit nebo tu moc dlouho psat nebudes.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I-I.e.r.g.o.t.I-...
příspěvek 07.08.2010, 22:56
Příspěvek #25


Truth prevails, and that's why we lose
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12921
Registrován: 02.03.2005
Bydliště Kdo neměl svého tuku, upadl lichvě v šanc.
ID: 5250




QUOTE (Conan @ 07.08.2010, 21:20) *
Nevim co mas za potrebu delat tu chytraka a vytahovat i rok stary temata. Koukej to zklidnit nebo tu moc dlouho psat nebudes.

Sice máš pravdu, ale ukaž mi v pravidlech, kde je psáno že se nesmí odpovídat na rok starej dotaz... nemáš patent na to říkat jak se má vést téma topiku.. tady kolega asi spí s plyšákem plamenometčíka z coda 5, tak proč mu rozbíjet bábovky z témat, ke kterejm má aspoň co říct..


nech koření plynout conane, sám jsi nějak moc aktivní poslední dobou... ono se to forum nerozbije.

Příspěvek upravil I-I.e.r.g.o.t.I-I, 07.08.2010, 23:03.


--------------------
Vzestup zla

Go to the top of the page
 
+Quote Post
DeutterCoD5
příspěvek 08.08.2010, 20:17
Příspěvek #26





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 07.08.2010
ID: 34928




Díky aspoň za částečné zastání. Nevšiml jsem si datumu no tak se ztoho třeba P....

Příspěvek upravil DeutterCoD5, 08.08.2010, 20:30.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
virusek
příspěvek 25.07.2011, 16:24
Příspěvek #27





Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 15
Registrován: 18.02.2009
Bydliště Doma
ID: 29449




Ja mam podobny problem....hral som CoD:WaW 1.7 MP..ale teraz pustim hru, cerna obrazovka + kurzor a nic viac....mozem cakat kolko chcem....na verzii 1.0 isiel pustit SP (MP som neskusal) ale na 1.7 nejde ani MP ani SP..... 2krat reinstall, nepomohlo... neviete nekdo co s tym ? Graficky driver som updol (ATi Mobility Radeon HD 4200)...DirectX z DVD som nainstaloval, nic...


nekdo help pls :(
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 13.12.19 - 16:16
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist