IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

29 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Test: Dokažte sílu svého CPU!, Tak se pochlubte
Hodnocení 5 V
Kindlinho
příspěvek 09.07.2006, 18:20
Příspěvek #31


Now with extra spicy sauce
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4953
Registrován: 29.08.2005
Bydliště Mlada Boleslav
ID: 8264




QUOTE(Yer @ 09.07.2006, 19:04) [snapback]316770[/snapback]

nechapu lidi ktery nechapou jiny lidi...
ajako jesti ti to vadi ja si to muzu davat kam chci worship.gif

1) nauč se quotovat
2) Vadí, protože mi to připadá jako neschopnost a hloupost


--------------------
×
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sai.la
příspěvek 09.07.2006, 18:32
Příspěvek #32





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 182
Registrován: 06.02.2006
Bydliště neznámé
ID: 12537




59 sec a mám AMD Athlon 2600+ (1917 MHz)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BEZ'MOZEK
příspěvek 09.07.2006, 18:37
Příspěvek #33


P449I5458K458O!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 497
Registrován: 29.06.2006
ID: 16012




AMD AthlonXP 2000+ [1.66GHz] , 256mb ram :X
SCREEN

- btw proč mi nejde
CODE
[img] [/img]
?


--------------------
Nepřemýšlím jenom tipuju, neučím se jenom hádám

Život.. ten domeček z karet, kterej sem od základů špatně tvořil .. třetí patro sám jsem si zbořil teď padá druhé a základy hoří, až to spadne už nebude možnost postavit domek nový.

do pič* ... už spadl :( a všichni: [[[ R.I.P BEZMOZKU ]]] 24.březen 2007 : 28.7.07 zpět?:) :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I-I.e.r.g.o.t.I-...
příspěvek 09.07.2006, 18:40
Příspěvek #34


Truth prevails, and that's why we lose
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12898
Registrován: 02.03.2005
Bydliště Kdo neměl svého tuku, upadl lichvě v šanc.
ID: 5250




Kdo to k čertu přesunul!

TOHLE NENI XAKRU O HARDWARE, ALE POROVNÁNÍ 4 FUN, JAKO ZAJÍMAVOST!!!!!!!


--------------------
Vzestup zla

Go to the top of the page
 
+Quote Post
frei
příspěvek 09.07.2006, 18:50
Příspěvek #35





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 41
Registrován: 17.03.2006
ID: 13744




AMD Athlon 2500+ 1min, něco málo podtaktované, 10x167 časování ramek 333DDR taky není na míru.

Komp od ségry 55s, Sempron 3000+, ramky podobne.

Mám ještě nějaký celer, ale raději nezkouším.

http://www.xbitlabs.com/web/display/20060626162600.html
... momentální rekord Core2E ... 10.140 s

Příspěvek upravil frei, 09.07.2006, 18:51.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
preca1
příspěvek 09.07.2006, 18:53
Příspěvek #36


Klikni si na koníky.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1929
Registrován: 23.02.2005
ID: 5150




tak jo. myslim že mam rekord. :D vypadá to na něco přes 4 sekundy :DDD

btw: běžel mi ts servr a pak fw a antivirák + pár blbostí
Připojené(á) miniatury(a)
Přiložený obrázek
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diablo_Wz
příspěvek 09.07.2006, 18:56
Příspěvek #37





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 250
Registrován: 30.06.2006
Bydliště Příbram
ID: 16058




QUOTE(preca1 @ 09.07.2006, 19:53) [snapback]316828[/snapback]

tak jo. myslim že mam rekord. :D vypadá to na něco přes 4 sekundy :DDD

btw: běžel mi ts servr a pak fw a antivirák + pár blbostí


To jak moc vytezou je jedno jakmile zacne superpi pocitat prerusi se vsechno ostatni system prakticky nic jinyho nedela nez tohle, pokud ti zrovna nebezelo RARko tak zadnej problem

Příspěvek upravil Diablo_Wz, 09.07.2006, 18:56.


--------------------








Go to the top of the page
 
+Quote Post
DoomCZE
příspěvek 09.07.2006, 19:04
Příspěvek #38


Illegal Street Race


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 83
Registrován: 01.04.2006
ID: 14009




1min 15sec
P4 2.80Ghz


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diablo_Wz
příspěvek 09.07.2006, 19:08
Příspěvek #39





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 250
Registrován: 30.06.2006
Bydliště Příbram
ID: 16058




BTW nez mi odesel procak mel sem s 29s pri pokusu v nouzaku 27s s 3,8@5,135Ghz, a ted mam kancelarskou krysu CeleronD 3,2@4,35 a mam tam nejakejch 38s a v nouzaku 36s

SCREENY:
=======

Celeron 3,2@4,35 4x512MB 500Mhz@496Mhz CL2.5 (Mushkin)
P4 , 4x512MB 500Mhz@564Mhz 3CL (Mushkin)

Příspěvek upravil Diablo_Wz, 09.07.2006, 19:18.


--------------------








Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diablo_Wz
příspěvek 09.07.2006, 19:20
Příspěvek #40





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 250
Registrován: 30.06.2006
Bydliště Příbram
ID: 16058




QUOTE(I-I.e.r.g.o.t.I-I @ 09.07.2006, 15:44) [snapback]316600[/snapback]

Uvidíme. Na nějakejch stránkách sem čet že tušim FX64 to zvládla za 25 vteřin :)


BTW2: japonec co pretocil 3,8@7,3Ghz pod dusikem stabilni tak na par testu a konec mel 19s na 1M


--------------------








Go to the top of the page
 
+Quote Post
frei
příspěvek 09.07.2006, 19:46
Příspěvek #41





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 41
Registrován: 17.03.2006
ID: 13744




QUOTE(Diablo_Wz @ 09.07.2006, 19:56) [snapback]316833[/snapback]


To jak moc vytezou je jedno jakmile zacne superpi pocitat prerusi se vsechno ostatni system prakticky nic jinyho nedela nez tohle, pokud ti zrovna nebezelo RARko tak zadnej problem
Záleží na prioritě procesu a na daném sw. Když jsou třeba dva procesy které by normálně sebrali všechen volný výkon a mají stejnu prioritu, tak se dělí pěkně 50/50. Takhle by se to pozastavovalo jenom kdyby měl ten PI výpočet vetší prioritu než zbytek. Většina "inteligentnějších" sw, jako třeba antiviraky si hlidaji vytížení CPU a berou si jen tzv. volný výkon, třeba že mají stejnou prioritu. No a pak jsou třeba prasácké softy, jako třeba FlashGet, které si prostě na stejné prioritě vytřískají svá % a zbytek je nezajímá :)

Takže bez vyhuleného FlashGetu mám 1min, jinak mám 1.5min, páč si FlashGet bere místy všechen dostupný výkon a jede s tím PÍ třeba 50/50. No a když hodím FlashGet na menší prioritu, tak má prostě smůlu :)

Příspěvek upravil frei, 09.07.2006, 20:11.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
agony
příspěvek 09.07.2006, 20:36
Příspěvek #42





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 741
Registrován: 13.09.2005
ID: 8510




QUOTE(Diablo_Wz @ 09.07.2006, 20:20) [snapback]316860[/snapback]

BTW2: japonec co pretocil 3,8@7,3Ghz pod dusikem stabilni tak na par testu a konec mel 19s na 1M

roofl.. bych chtel videt naky X2 4800+ pod dusikem :D ..

a co servrove procesory? co nakej opteron? ten by to pocital taky rychle ne?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I-I.e.r.g.o.t.I-...
příspěvek 09.07.2006, 21:07
Příspěvek #43


Truth prevails, and that's why we lose
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12898
Registrován: 02.03.2005
Bydliště Kdo neměl svého tuku, upadl lichvě v šanc.
ID: 5250




QUOTE(agony @ 09.07.2006, 21:36) [snapback]316925[/snapback]

roofl.. bych chtel videt naky X2 4800+ pod dusikem :D ..

a co servrove procesory? co nakej opteron? ten by to pocital taky rychle ne?


Jak už postoval Frei, Intel si to vodí, 5ghz, přičemž se asi dá jet i o dost dál a cca 10 sec. Imo, slyšel jsem před dobou že superpočítač blue gene od IBM to zvládne za 10 sekund, ale holt ne milion ale asi patnáct milionů desetinejch čísel :)

QUOTE(Diablo_Wz @ 09.07.2006, 20:08) [snapback]316847[/snapback]

BTW nez mi odesel procak mel sem s 29s pri pokusu v nouzaku 27s s 3,8@5,135Ghz, a ted mam kancelarskou krysu CeleronD 3,2@4,35 a mam tam nejakejch 38s a v nouzaku 36s

SCREENY:
=======

Celeron 3,2@4,35 4x512MB 500Mhz@496Mhz CL2.5 (Mushkin)
P4 , 4x512MB 500Mhz@564Mhz 3CL (Mushkin)


5,135 Ghz??? Co to je za šmelo, čim to boha chladíš?. Předpokládám že tohohle kandidáta na brzkou únavu materiálu nepoužíváš na běžnou práci :)))

Příspěvek upravil I-I.e.r.g.o.t.I-I, 09.07.2006, 21:08.


--------------------
Vzestup zla

Go to the top of the page
 
+Quote Post
agony
příspěvek 09.07.2006, 21:08
Příspěvek #44





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 741
Registrován: 13.09.2005
ID: 8510




QUOTE(I-I.e.r.g.o.t.I-I @ 09.07.2006, 22:07) [snapback]316962[/snapback]

Jak už postoval Frei, Intel si to vodí, 5ghz, přičemž se asi dá jet i o dost dál a cca 10 sec. Imo, slyšel jsem před dobou že superpočítač blue gene od IBM to zvládne za 10 sekund, ale holt ne milion ale asi patnáct milionů desetinejch čísel :)
5,135 Ghz??? Co te je za šmelo, čim to boha chladíš?

heh :D .. no .. jako ja si nejak nestezuju.. casem budu upgrejdovat do X2 .. ale am2 me nejak nebere .. (zatim)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MadOnion
příspěvek 09.07.2006, 21:50
Příspěvek #45


John Fitzgerald Kennedy
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4484
Registrován: 13.02.2005
Bydliště Luka nad Jihlavou / Brno
ID: 5016




1min 11s athlon 2500+ barton
myslim ze na takovyho veterana a s par spustenejma programama(jestli to vubec ovlivnuje) to neni zly
njn je to starej zralok
Go to the top of the page
 
+Quote Post

29 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.07.18 - 04:53
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist