IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

3 Stran(y): V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> ŠupexovY problémy
Šupex
příspěvek 20.02.2008, 23:29
Příspěvek #1


Geekoviny. Ty jsou moje, i když jim vůbec nerozumím.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11608
Registrován: 06.03.2006
Bydliště Ostrava
ID: 13513




Vím, že tu je nějaký podobný dred, ale ten pohlupavý search engine nic nenajde.

Takže...je nějaký způsob jak odstranit ty debilní hvězdy?
Přiložený obrázek


Jo a mimochodem se připravuje IE7Pro. Momentálně je v betě 3 a už konečně umí automatické obnovené záložek při zapnutí IE7. To mi chybělo nejvíc.

Příspěvek upravil Conan, 21.02.2008, 18:02.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Šupex
příspěvek 21.02.2008, 18:15
Příspěvek #2


Geekoviny. Ty jsou moje, i když jim vůbec nerozumím.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11608
Registrován: 06.03.2006
Bydliště Ostrava
ID: 13513




No mám takový delikátní problémek. Oproti hvězdám v IE je rozhodně záhadnější.

Mám nějaké videa v MOV. Naprosto blbý formát, ale což. Zatím jsem nepotkal digitál, který by videa ukládal v jiném formátu. v CCCP kodek na MOV není, takže jsem se to snažil vyřešit nějak jinak. Jako první jsem chtěl zkusit QT alternative, ale...jakmile jsem potom to video otevřel ve wmp, tak to hned spadlo a v mpc to přehrálo asi 1/2sekundy a spadlo to taky. Takže, ač nerad, jsem nainstaloval klasický Apple QuickTime, který ovšem taky nejede nejlépe. Některé videa se sekají a některým nejde zvuk. Ví někdo co s tím?

Zkoušel jsem 2.4 a 2.3 verzi toho QT alternative a ten QuickTime je ve verzi 7.4. Preferuju spíše neoficiální řešení. To je, dát sbohem QuickTime.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HovoriCML!Ho...
příspěvek 21.02.2008, 18:32
Příspěvek #3


Humanoid na Ostřelování Vesnic Napalmem


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 07.02.2008
ID: 24279




QUOTE(Šupex @ 21.02.2008, 18:15) *
No mám takový delikátní problémek. Oproti hvězdám v IE je rozhodně záhadnější.

Mám nějaké videa v MOV. Naprosto blbý formát, ale což. Zatím jsem nepotkal digitál, který by videa ukládal v jiném formátu. v CCCP kodek na MOV není, takže jsem se to snažil vyřešit nějak jinak. Jako první jsem chtěl zkusit QT alternative, ale...jakmile jsem potom to video otevřel ve wmp, tak to hned spadlo a v mpc to přehrálo asi 1/2sekundy a spadlo to taky. Takže, ač nerad, jsem nainstaloval klasický Apple QuickTime, který ovšem taky nejede nejlépe. Některé videa se sekají a některým nejde zvuk. Ví někdo co s tím?

Zkoušel jsem 2.4 a 2.3 verzi toho QT alternative a ten QuickTime je ve verzi 7.4. Preferuju spíše neoficiální řešení. To je, dát sbohem QuickTime.

k-lite mega codec pack + WMP classic ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Šupex
příspěvek 21.02.2008, 18:37
Příspěvek #4


Geekoviny. Ty jsou moje, i když jim vůbec nerozumím.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11608
Registrován: 06.03.2006
Bydliště Ostrava
ID: 13513




K-lite codec pack používá QT alternative :/ A navíc cpe svoje codecy do systému a nezvládá mi přehrát futuramu => http://www.cccp-project.net/wiki/index.php...le=K-Lite_fails
Asi jsem zlolitovatěl v tomhle ohledu po přečtení jeho starého topicu.
Ale je pravda, že s k-litem mi to šlo :/ Asi zkusim kuchnout jeho kodek.
Jo a MPC=tvoje WMP classic.

edit: hahaha...Šupex zas jednou zvítězil nad počítačem :) Použil jsem starší QT alternative z lolitového codec packu.

Příspěvek upravil Šupex, 21.02.2008, 19:59.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Šupex
příspěvek 28.05.2008, 11:52
Příspěvek #5


Geekoviny. Ty jsou moje, i když jim vůbec nerozumím.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11608
Registrován: 06.03.2006
Bydliště Ostrava
ID: 13513




Takový dotaz. Už mě to začíná trochu otravovat.

Už asi měsíc se mi nabízí k instalaci aktualizace KB898461 a nikdy se nedokáže nainstalovat. Ani z WU, ani z WU z windosw a ani manuálně po stáhnutí. Nějaké nápady jak to řešit?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Daniels
příspěvek 30.05.2008, 14:17
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 511
Registrován: 06.07.2007
ID: 21299




na web updatu nastavit, aby se ti uz nikdy nehlasila pro stazeni


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
*HentaiRush*
příspěvek 30.05.2008, 14:27
Příspěvek #7


Unleashed user


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3433
Registrován: 15.03.2008
ID: 24741




QUOTE(Šupex @ 28.05.2008, 11:52) *
Takový dotaz. Už mě to začíná trochu otravovat.

Už asi měsíc se mi nabízí k instalaci aktualizace KB898461 a nikdy se nedokáže nainstalovat. Ani z WU, ani z WU z windosw a ani manuálně po stáhnutí. Nějaké nápady jak to řešit?

Tohle jsme řešili v práci nedávno... Není to tak, že když to dáš stáhnout, tak to probliknce a dělá se to nainstalovaný? Nám stačilo pouze zablokovat proxy server.. xD Ale to asi není tvůj případ.. :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Šupex
příspěvek 30.05.2008, 15:29
Příspěvek #8


Geekoviny. Ty jsou moje, i když jim vůbec nerozumím.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11608
Registrován: 06.03.2006
Bydliště Ostrava
ID: 13513




Daniels: Ona je to zrovna aktualizace, která je potřeba nainstalovat, aby se mi mohly instalovat další.

Začlo mi to dělat od odinstalování SP3, myslel jsem, že zpětné nainstalování to spraví, ale hovno.

Hentai: No, dám jakože instalovat, stahování proběhne v pořádku, inicializace instalace taky, ale samotná instalace se nikdy nepodaří.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 30.05.2008, 15:39
Příspěvek #9


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8881
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




QUOTE(''HentaiRush'' @ 30.05.2008, 15:27) *
Tohle jsme řešili v práci nedávno... Není to tak, že když to dáš stáhnout, tak to probliknce a dělá se to nainstalovaný? Nám stačilo pouze zablokovat proxy server.. xD Ale to asi není tvůj případ.. :)

Hentai pracuje ... vidíte to!?!?!?!!!!!11!1§1!!1one!!!?

The end is near!!!


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
*HentaiRush*
příspěvek 30.05.2008, 15:43
Příspěvek #10


Unleashed user


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3433
Registrován: 15.03.2008
ID: 24741




QUOTE(A.l.i.3.n @ 30.05.2008, 15:39) *
Hentai pracuje ... vidíte to!?!?!?!!!!!11!1§1!!1one!!!?

The end is near!!!

Praxe = Práce... Koho to sere.. :P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Šupex
příspěvek 24.09.2013, 20:18
Příspěvek #11


Geekoviny. Ty jsou moje, i když jim vůbec nerozumím.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11608
Registrován: 06.03.2006
Bydliště Ostrava
ID: 13513




Šupex si potřebuje koupit nová střeva do kompu a nějaké cypoviny okolo, ale doby kdy Šupex věděl něco o HW jsou asi úplně v hajzlu, páč pomalu nepozná ani CPU od GPU a tak potřebuje poradit.

Jaký má vztah časování pamětí a jejich frekvence?

Proč třeba todlencto http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...400821Y51WF1SLY má pomalejší frekvenci, ale lepšejší časování, než todlencto http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...400821Y51WF1SM0 ?

edit: Debilně položené otázka. Jednoduše. Co z toho je lepší?

Příspěvek upravil Šupex, 24.09.2013, 20:37.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 25.09.2013, 02:33
Příspěvek #12


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




větší frekvence -> větší propustnost
větší frekvence -> větší časování


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 25.09.2013, 14:15
Příspěvek #13


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8881
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Šupexi, dlouho jsme neřešili tvé problémy. Posaď se u nás. Jak jde život? Pořád tě holky nechtěj? Dáš si kafe, čaj?


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 25.09.2013, 20:09
Příspěvek #14


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4494
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




QUOTE(Šupex @ 24.09.2013, 20:18) *
edit: Debilně položené otázka. Jednoduše. Co z toho je lepší?

Neutrácejte zbytečně – výkonem stačí levnější DDR3 paměti


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IAczech
příspěvek 29.09.2013, 22:26
Příspěvek #15


Jsem MafesX věřte mi ??


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4925
Registrován: 12.01.2006
Bydliště Barel s žíravinou
ID: 10551




QUOTE(Šupex @ 24.09.2013, 21:18) *
Šupex si potřebuje koupit nová střeva do kompu a nějaké cypoviny okolo, ale doby kdy Šupex věděl něco o HW jsou asi úplně v hajzlu, páč pomalu nepozná ani CPU od GPU a tak potřebuje poradit.

Jaký má vztah časování pamětí a jejich frekvence?

Proč třeba todlencto http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...400821Y51WF1SLY má pomalejší frekvenci, ale lepšejší časování, než todlencto http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...400821Y51WF1SM0 ?

edit: Debilně položené otázka. Jednoduše. Co z toho je lepší?


Pořiď si tak rychlé paměti jaké podporuje tvůj procesor, více ti je stejně k ničemu, když neuděláš OC sběrnice. Já jsem si do svého nového PC mini-ITX pořídil 2400Mhz A-DATA cca 2k za 8GB, mám v tom A10 6800k, tomu běhá defaultně sběrnice na 2133Mhz, tak jsem na ní hodil OC a teď to chodí na 2400Mhz, kdy je efekt hodně znát na svižnosti a výkonu integrované GK, dá se s tím hrát na medium BF3 v 1920x1080p cca 33-35FPS, na integrovanou GK pěkná práce. Stavím PC postupně, takže příští měsíc padne volba na Radeon 7950 rolleyes.gif
Připojené(á) miniatury(a)
Přiložený obrázek
 


--------------------
[url="[/url]
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Stran(y): V   1 2 3 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.07.18 - 14:14
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist