IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

4 Stran(y): V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Herní PC, Radu pls
Slamb
příspěvek 01.06.2013, 18:37
Příspěvek #16


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




litr navíc jeątě nikomu koule neutrhnul cool.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 01.06.2013, 22:42
Příspěvek #17



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




QUOTE(Slamb @ 01.06.2013, 19:37) *
[url=" navíc[/url] jeątě nikomu koule neutrhnul cool.gif


Tu desku bych asi změnil. Ted dve ze dvou total KO a při spuštění PC nenajedou ani do biosu. Po 5ti vteřinách na obou restart.

Příspěvek upravil Legio IX, 01.06.2013, 22:50.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 01.06.2013, 22:57
Příspěvek #18


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




tak snad s touhle by to fungovalo dýl rolleyes.gif +124 a +1355 celkem pinch.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 29.10.2013, 16:36
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




Nebudu zakládat nový topic, tož to hodím sem.. :)
Chtěl bych trošku potunit svůj PC..především MB podporuje jen 8GB ram což je málo...
Nepotřebuji to na hry, na ty mi stačí to co mám, ale spíše ohledně úpravy fotek, videa, 3Dsmax
Když vám řeknu, že bude stačit vyměnit jen MB a dokoupit ram, tak asi nebudete souhlasit co? :D (popř stačilo by jen 8GB ram? a neměnit MB?)
Připojené(á) miniatury(a)
Přiložený obrázek
 


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 30.10.2013, 02:01
Příspěvek #20


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




jak sis moh koupit desku s tekutejma kondenzátorama? biggrin.gif jen si kup novou, ono ti to neuškodí cool.gif
btw systém máš nainstalovanej na čem? eh-smiley.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 30.10.2013, 19:15
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




To víš já neinvestuju všechny prostředky do PC a IT technologií :D A ani teď se mi moc nechce, ale ono není na co velice čekat a myslím, že to využiju. Ten PC stál do 10k před 2rokama a poměr cena/ výkon byl jeden z nejlepších a pro mě naprosto dostačující. :P whistle.gif
Systém no mám disk rozdělený na 2 party a normálně na Cčku - systémovém oddílu :P


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 16.10.2014, 08:38
Příspěvek #22


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8004
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




Potřeboval bych nějakou sestavičku za 12-max 15k. Neni to pro me a ja uz sem dlouho na komponenty necumel, takze diky za kazdou radu.

(case, zdroj, deska, procak, grafika, ramky, disk)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 16.10.2014, 13:12
Příspěvek #23


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




tak sem z dlouhý chvíle cosi vyplodil, ale použitelnej herní komp za 12 je samozřejmě úplnej nesmysl biggrin.gif za 15 s vypětím všech sil, když by byla nouze, tak by to musel nějak přežít třeba s polovinou paměti nebo s ssd z původního kompu a časem udělat upgrade
http://screenshot.cz/23LYJ/czc.png


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 16.10.2014, 21:46
Příspěvek #24


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(Slamb @ 16.10.2014, 14:12) *
tak sem z dlouhý chvíle cosi vyplodil, ale použitelnej herní komp za 12 je samozřejmě úplnej nesmysl biggrin.gif za 15 s vypětím všech sil, když by byla nouze, tak by to musel nějak přežít třeba s polovinou paměti nebo s ssd z původního kompu a časem udělat upgrade
http://screenshot.cz/23LYJ/czc.png


Ty čeče já v únoru kupoval tohle. Ale za 10,5k

Jako žádné dělo, ale hraju všechno na 1440x900, občas uberu na low, ale hraju žejo... A jako takový základ postačil. Takže, to co jsi tu vypotil stačí bohatě. Jako jasné že ssd, 16 gb ram, nějaká i5 na 3,5 ghz, s gpu za 6k pojede všechno jinak. Ale chtěl jsem jen říct že i za těch 12 se dá hrát vše whistle.gif


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 16.10.2014, 23:37
Příspěvek #25


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




když na to přijde, hrát se dá i na tý integrovaný grafice nebo na smartphonu biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 17.10.2014, 07:24
Příspěvek #26


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8004
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




Diky, ja to jeste nejak promyslim. Kazdopadnej to je pro strejce, takze to opravdu uplne herni PC nebude, urcite si na tom neco zahraje mladej, ale proste to neni priorita a penize holt vusde nejsou.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 17.10.2014, 08:45
Příspěvek #27


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




tak za 14,7, to už se nějak vsákne


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 20.10.2014, 13:39
Příspěvek #28





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573






--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 26.10.2014, 16:26
Příspěvek #29


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8881
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Dovolim si znasilnit tento thread jelikoz mam podobne pozadavky. Skladam PC, ktery bude prevazne na praci, ale obcas bych si na nem neco trebas i zahral. Zatim mam tohle: http://www.amazon.es/registry/wishlist/239S3GZNXZJ2D

Celkem to vychazi na nejakejch 16.200,- bez grafarny. Zatim premyslim jestli integrovana HD 4600 bude pro zacatek stacit (stejne prevazne hraju LoL), ale asi casem neco dokoupim.

Co si o te sestave myslite? Je tam neco vylozene prilis draheho nebo naopak neco na cem moc setrim? Neco co byste zmenili?

Dik :)

-----------------

Jeste teda zvazuju misto PC koupit Mac mini 2,6Ghz - http://store.apple.com/cz/buy-mac/mac-mini ... rozdil v cene neni zas az tak obrovskej. I kdyz je Mac o neco drazsi zase se na druhou stranu da po 2 letech prodat za rozumnou cenu. Hlavni vyhody jsou: nativni podpora OS X, mnohem mensi form factor (v pohode se vejde do prirucniho zavazadla v letadle), zminena resale value, Apple swag :D

Příspěvek upravil A.l.i.3.n, 26.10.2014, 17:10.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 26.10.2014, 17:16
Příspěvek #30


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




taktovací deska, ale netaktovací procesor
deska zvládá rychlejší paměti, který stojej podobně jako pomalejší
ssd má menší výkon při práci s malejma souborama
teehee.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Stran(y): V  < 1 2 3 4 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.07.18 - 04:51
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist