IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Multiplayer - 30 minut, Dotaz
tilsy
příspěvek 01.05.2014, 16:05
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 01.05.2014
ID: 46453




Po 30 minutách hraní mi to sestřelí celej PC komplet zásek pomůže jen tvrdej restart ... nevíte někdo čím to může bejt? na minulym PC mi to normálně šlapalo a tedka na novém to blbne. Resp: Jak to vyřešit? a zbavit se toho? Díky za info předem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Qwwerty
příspěvek 01.05.2014, 17:17
Příspěvek #2


Clinically Insane
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12920
Registrován: 18.05.2005
ID: 6539




jakej máš HW?
jaký jsou teploty?
máš nejaktuálnější drivery?
MemTest ok?


--------------------
When freedom is oulawed, only outlaws wil be free (⌐■_■)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tilsy
příspěvek 01.05.2014, 17:42
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 01.05.2014
ID: 46453




QUOTE(Qwwerty @ 01.05.2014, 17:17) *
jakej máš HW?
jaký jsou teploty?
máš nejaktuálnější drivery?
MemTest ok?


Drivery aktualní.
HW:Windows Version: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 64-bit
Processor: Intel® Core™2 CPU 6600 @ 4.80GHz
Graphics Card: ATI Radeon HD 4800 Series
Total RAM: 4.0 GB

Je to novej HP workstation takže teploty jsou ok navíc ma vlastní chlazení krom tří větráků i grafika.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Qwwerty
příspěvek 01.05.2014, 20:24
Příspěvek #4


Clinically Insane
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12920
Registrován: 18.05.2005
ID: 6539




CPU přetaktovanej na dvojnásobek?
pokud to CPU zvládá, pak bych zkontroloval i výkon zdroje


--------------------
When freedom is oulawed, only outlaws wil be free (⌐■_■)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tilsy
příspěvek 01.05.2014, 21:32
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 01.05.2014
ID: 46453




Tím to není :/ nevim v čemje problém nebo co s tím HW je v pořádku i teploty.


Příspěvek upravil tilsy, 02.05.2014, 22:06.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abedi-Pele
příspěvek 02.05.2014, 23:17
Příspěvek #6



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 672
Registrován: 26.01.2011
Bydliště Zlin
ID: 37078




Mně to dělalo podobné věci na starém PC a vše bylo zdrojem.


--------------------
Nemožné ihned, zázraky do tří dnů. --- Život je jen hra, dokud vyhráváš.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tilsy
příspěvek 03.05.2014, 14:08
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 01.05.2014
ID: 46453




QUOTE(Abedi-Pele @ 02.05.2014, 23:17) *
Mně to dělalo podobné věci na starém PC a vše bylo zdrojem.


Mno jo jenže to mam vyměnit uplně novej zdroj když dobře funguje jenom kvůly hře? :D...to není nějakej fix na tuhle hovadinu? ... a proč zrovna po 30 minutách hry když ten PC běží celej den s daleko větší zátěží.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I-I.e.r.g.o.t.I-...
příspěvek 07.05.2014, 21:44
Příspěvek #8


Truth prevails, and that's why we lose
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12901
Registrován: 02.03.2005
Bydliště Kdo neměl svého tuku, upadl lichvě v šanc.
ID: 5250




Mě smrdí ten přetaktovanej CPU. Zkusil bych ho hodit do továrního (a s tim celou frekvenci sběrnice, těm pamětem to asi taky nedělá radost) a uvidí se, jestli je to tim.


Navíc, windows má v sobě něco jako log (protokol událostí)... podíval bych se tam. Třeba to bude vypsaný jako naprd eror xxxx, třeba taky ne.

Příspěvek upravil I-I.e.r.g.o.t.I-I, 07.05.2014, 21:45.


--------------------
Vzestup zla

Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.09.18 - 08:34
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist