IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Windows 7 x64 error, Nezná někdo fix? :)
Tutexxman
příspěvek 25.09.2014, 23:05
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 60
Registrován: 02.03.2013
Bydliště Náchod
ID: 45285




Zdravim , mám takový problém po reinstalu z windows ultimate x86 (32 bit) na windows 7 x64 (64bit) u některých her mi to háže error viz příloha.. všechny aktualizace windowsu mám i Microsoft visualy pro 64 bit, nejaktualnější verzi dx taky.. :) hledal jsem různě na netu čim fixnout tento error ale nic z toho co sem našel mi nepomohlo.. neměl někdo stejný problém a vyřešil ho? :) Nevim co s tim už :D
Připojené(á) miniatury(a)
Přiložený obrázek
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 26.09.2014, 18:32
Příspěvek #2


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




si měl rovnou upgradovat na windows 8.1 rolleyes.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hopik120
příspěvek 26.09.2014, 19:39
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 339
Registrován: 07.10.2011
Bydliště Plzeň
ID: 42388




Tak mu to nebude házet jednu chybu, ale mnohem víc XD. Konstruktivní myšlenka :P


--------------------
BAN
Člověk by měl přemýšlet o spoustě věcí, ale starosti by si neměl dělat s ničím...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 26.09.2014, 20:01
Příspěvek #4


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




jak víc, proč? eh-smiley.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I-I.e.r.g.o.t.I-...
příspěvek 27.09.2014, 12:52
Příspěvek #5


Truth prevails, and that's why we lose
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12898
Registrován: 02.03.2005
Bydliště Kdo neměl svého tuku, upadl lichvě v šanc.
ID: 5250




QUOTE (Tutexxman @ 26.09.2014, 00:05) *
Zdravim , mám takový problém po reinstalu z windows ultimate x86 (32 bit) na windows 7 x64 (64bit) u některých her mi to háže error viz příloha.. všechny aktualizace windowsu mám i Microsoft visualy pro 64 bit, nejaktualnější verzi dx taky.. :) hledal jsem různě na netu čim fixnout tento error ale nic z toho co sem našel mi nepomohlo.. neměl někdo stejný problém a vyřešil ho? :) Nevim co s tim už :D


Jednalo se o upgrade, anebo čistou reinstalaci? '

Neřek jsi taky jestli jsi hry přeinstaloval - pokud ne, tak to vypadá jako kdyby hra hledala nějakou 32bit knihovnu (anebo volala její funkci), kterou nemůže najít.

--*---

správnej a čistej způsob jak reinstalovat systém je udělat to na čisto - bez zachovávání souborů a nastavení - tedy se zálohou dat. Následně je potřeba nainstalovat vše čistě.

Příspěvek upravil I-I.e.r.g.o.t.I-I, 27.09.2014, 12:52.


--------------------
Vzestup zla

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tutexxman
příspěvek 27.09.2014, 21:41
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 60
Registrován: 02.03.2013
Bydliště Náchod
ID: 45285




QUOTE(I-I.e.r.g.o.t.I-I @ 27.09.2014, 13:52) *
Jednalo se o upgrade, anebo čistou reinstalaci? '

Neřek jsi taky jestli jsi hry přeinstaloval - pokud ne, tak to vypadá jako kdyby hra hledala nějakou 32bit knihovnu (anebo volala její funkci), kterou nemůže najít.

--*---

správnej a čistej způsob jak reinstalovat systém je udělat to na čisto - bez zachovávání souborů a nastavení - tedy se zálohou dat. Následně je potřeba nainstalovat vše čistě.


Jednalo se o reinstalaci , vždy zalohuju to co potřebuju nejvic a formatuju disk..
Hru jsem přeinstalovat zkoušel , neděla to jen ona ale další 2.. když hledam na netu tak to najdu ale stejně ten fix nefunguje


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.07.18 - 04:52
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist