IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 4, nejprve si přečtěte naši NÁPOVĚDU, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

27 Stran(y): V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Připomínky, návrhy, nápady
Slamb
příspěvek 01.06.2008, 12:18
Příspěvek #46


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




QUOTE(MemphiS @ 01.06.2008, 10:47) *
Nevím jestli už to tady padlo, či se na tom pracuje, ale nejde, aby se mapa pouze restartla po skončení? Proč se načítá mapa znova?

nová mapa se musí načíst úplně znova, pokud je tam v rotaci nastavená znovu ta samá, tak to zakládal nějakej *****... eh-smiley.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vEprik?
příspěvek 01.06.2008, 15:09
Příspěvek #47


@:{D>


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3203
Registrován: 26.02.2006
ID: 13325




nekde v nejakym tematu,ted netusim v jakym jsem cet,ze se uvazuje o cracked serveru,je to pravda?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 01.06.2008, 15:39
Příspěvek #48


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




QUOTE(vEprik? @ 01.06.2008, 16:09) *
nekde v nejakym tematu,ted netusim v jakym jsem cet,ze se uvazuje o cracked serveru,je to pravda?

crackování neni potřeba, ověřování klíče se povedlo vypnout bez zásahu do souborů hry...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MemphiS
příspěvek 01.06.2008, 16:37
Příspěvek #49


oO


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2195
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Orlová :-)
ID: 341




QUOTE(Slamb @ 01.06.2008, 13:18) *
nová mapa se musí načíst úplně znova, pokud je tam v rotaci nastavená znovu ta samá, tak to zakládal nějakej *****... eh-smiley.gif

V rotaci je pouze jedna mapa a nastaveno (např.) 30 fragů. Když nějaký hráč dovrší 30ti fragů, tak po skončení času na kouknutí tabulky se skorem se mapa načte uplně znova.

EDIT:
btw:na serverech Sabotage CUP to má schválně kopat za r_fog 0 nebo je chyba u mě? Tento cvar mi nejde přepsat na 1. Napíše mi to r_fog is cheat protected.

Příspěvek upravil MemphiS, 01.06.2008, 17:25.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 01.06.2008, 17:25
Příspěvek #50


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




QUOTE(MemphiS @ 01.06.2008, 17:37) *
V rotaci je pouze jedna mapa a nastaveno (např.) 30 fragů. Když nějaký hráč dovrší 30ti fragů, tak po skončení času na kouknutí tabulky se skorem se mapa načte uplně znova.

ale to je chyba toho, kdo tam nastavil jenom jednu mapu... dizzy.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MemphiS
příspěvek 01.06.2008, 18:21
Příspěvek #51


oO


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2195
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Orlová :-)
ID: 341




QUOTE(Slamb @ 01.06.2008, 18:25) *
ale to je chyba toho, kdo tam nastavil jenom jednu mapu... dizzy.gif

A to nejde, aby se mapa pouze restartla? Aby se nemusela znova načítat


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 01.06.2008, 23:43
Příspěvek #52


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




QUOTE(MemphiS @ 01.06.2008, 19:21) *
A to nejde, aby se mapa pouze restartla? Aby se nemusela znova načítat

ono de hlavně o to, že by měla následovat jiná mapa... v rotaci obvykle nejdou dvě stejný mapy po sobě, nebo nevim, kdo a proč by to tak nastavoval...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MemphiS
příspěvek 02.06.2008, 07:15
Příspěvek #53


oO


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2195
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Orlová :-)
ID: 341




Dívej, někdo si chce třeba nastavit jenom mapu xxxx a na ní xx fragů, po docílení xx fragů by se mapa měla jen restarnout a né načíst znova ne? Už mě chápeš?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 02.06.2008, 07:55
Příspěvek #54


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




QUOTE(MemphiS @ 02.06.2008, 08:15) *
Dívej, někdo si chce třeba nastavit jenom mapu xxxx a na ní xx fragů, po docílení xx fragů by se mapa měla jen restarnout a né načíst znova ne? Už mě chápeš?

kdo by hrál pořád dokola jenom jednu mapu ? eh-smiley.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 02.06.2008, 09:09
Příspěvek #55





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(MemphiS @ 02.06.2008, 08:15) *
Dívej, někdo si chce třeba nastavit jenom mapu xxxx a na ní xx fragů, po docílení xx fragů by se mapa měla jen restarnout a né načíst znova ne? Už mě chápeš?
Já tě chápu a je to technicky správná poznámka. Místo map mp_xxx by tam bylo pouze fast_restart. Což je logický. Jenže mám obavy, že klient umí pracovat pouze s rotací. Takže ikdyž jen jedna mapa v rotaci, pořád rotace a proto pořád map mp_xxx, ale pošlu to přes HA jako dotaz technikovi.
Jestli hrát jenom jednu mapu někoho baví nebo ne je irelevantní, klient to umožňuje. tongue.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 02.06.2008, 10:26
Příspěvek #56





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(MemphiS @ 01.06.2008, 17:37) *
btw:na serverech Sabotage CUP to má schválně kopat za r_fog 0 nebo je chyba u mě? Tento cvar mi nejde přepsat na 1. Napíše mi to r_fog is cheat protected.
Došlo k přenastavení PB, které je globální na všech servrech. PB je teď nastaveno striktně cg_fog na 1 a PAMy a podobné obsahují však defaultně fog 0, takže dojde k nesouladu. Musíme to pořešit. Díky za připomínku. thumbsup.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 Harry 
příspěvek 06.06.2008, 18:14
Příspěvek #57


Co člověk, to názor.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2517
Registrován: 17.07.2005
ID: 7553




r_drawdecals musi byt na 1 a ja se tazu, proc?

Příspěvek upravil  Harry , 06.06.2008, 18:14.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zdama
příspěvek 06.06.2008, 18:24
Příspěvek #58


Ti,jenž jsou hrdi a nepokleknou,poté poraženi obrátí se v prach


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1500
Registrován: 17.03.2005
Bydliště Dobris
ID: 5491




QUOTE( Harry  @ 06.06.2008, 19:14) *
r_drawdecals musi byt na 1 a ja se tazu, proc?


nebo? r_drawdecals 0 zvýhodňuje lidi kteří to maji tak nastavený - lépe vidí. Takže v rámci srovnání šancí r_drawdecals 1


--------------------
SYMBIANT - chytrá řešení IT

CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 Harry 
příspěvek 06.06.2008, 18:42
Příspěvek #59


Co člověk, to názor.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2517
Registrován: 17.07.2005
ID: 7553




QUOTE(Zdama @ 06.06.2008, 19:24) *
nebo? r_drawdecals 0 zvýhodňuje lidi kteří to maji tak nastavený - lépe vidí. Takže v rámci srovnání šancí r_drawdecals 1

no az tak prisne to brat, tohle si muze zapnout/vypnout kazdy....to muzete rovnou povolit nejnizsi rozliseni ve hre, nebot kdo ma vyssi rozliseni, lepe vidi...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zdama
příspěvek 06.06.2008, 18:55
Příspěvek #60


Ti,jenž jsou hrdi a nepokleknou,poté poraženi obrátí se v prach


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1500
Registrován: 17.03.2005
Bydliště Dobris
ID: 5491




QUOTE( Harry  @ 06.06.2008, 19:42) *
no az tak prisne to brat, tohle si muze zapnout/vypnout kazdy....to muzete rovnou povolit nejnizsi rozliseni ve hre, nebot kdo ma vyssi rozliseni, lepe vidi...


njn wallhack taky muze mit kazdy. Pri vyssim rozliseni vidi vic, ale hur se aimuje.


--------------------
SYMBIANT - chytrá řešení IT

CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

27 Stran(y): V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 13.12.19 - 00:37
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist