IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Lagy na STEAMe, Mam problém s lagujícím steamem, pomoc pls!
sTeeelQo
příspěvek 31.05.2009, 16:14
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 31.05.2009
ID: 30703




Ahoj, Mam už delší dobu s mým Steamem... Na každém serveru bez ohledu na ping nebo počet hráčů, mi STEAM laguje... Naleguje tím stylem, že se sekne hra, ale sekne se ovládání a pořád to de jedním směrem. Je to jen na zlomek sekundy ale stává se to pořád a nedá se to hrát. Na NS mi to nic takového nedělá. Skoušel sme vše možné přenastavovat ale nepomáhá to. Přeinstaloval sme i celý STEAM a je to tu znova. Nevíte jak to vyrešit? Ocením každou radu, přede děkuji
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pjetka
příspěvek 31.05.2009, 20:56
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 622
Registrován: 15.08.2005
ID: 7975




config si také měl na defaultu, nebo si používal nějaký svůj upravený ?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sTeeelQo
příspěvek 04.06.2009, 17:12
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 31.05.2009
ID: 30703




Default sem mel
Go to the top of the page
 
+Quote Post
coldik
příspěvek 04.06.2009, 17:32
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7635
Registrován: 16.01.2005
ID: 4565




pokud se ti seká steam a při hraní na NS to jede bez problémů, tak se vylučuje možnost špatného internetu..
pokud píšeš, že ti to dělá i na default, tak ti snad zkusím poradit abys napsal na oficiální steam forum (anglicky snad umíš) a tam ti určitě někdo poradí pokud popíšeš dobře svůj problém..
http://forums.steampowered.com/forums/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Folwar
příspěvek 04.06.2009, 18:14
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1593
Registrován: 26.08.2008
Bydliště buď jsem tady nebo někde jinde, ještě se mi nestalo, abych nebyl nikde
ID: 26647




Myslíš třeba to, že ti jde postava jednu chvíli jen doprava bez ohledu na to co si "mačkal" ?


--------------------

Z chlapců se stávají muži, když přestanou za svůj podpis v diskusních fórech připojovat podrobné parametry své PC sestavy.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
feLZet
příspěvek 04.06.2009, 21:18
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 15
Registrován: 28.03.2009
ID: 30002




Mě to občas udělá při zmáčknutí Tab+Shift ale to se dá jednoduše vykliknout pravím shiftem


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sTeeelQo
příspěvek 02.01.2010, 20:54
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 31.05.2009
ID: 30703




Nejsou to vlastně lagy, jak je napsáno v názvu topicu, .... je to těžké popsat... představ si že jedeš myší po odrbané korkové podložce a kvůli dírkám ti vynechává malinko myš :D Je to dost znatelný problém a nvm co s tím už asi rok, protože na to ENG forum nemůžu napsat protože nvm jak bych jim to tam popisoval v angličtině xD
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cieszymir_girl
příspěvek 02.06.2010, 18:31
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 02.06.2010
ID: 34486




Nove jsem reinstalovala Win a začalo mi to dělat taky... Už jsi to vyřešil?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adamusarer
příspěvek 26.01.2013, 10:57
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 21
Registrován: 22.07.2012
Bydliště Čelákovice
ID: 44119




Můžu se zeptat, proč tu není sekce pro Garry's mod? Myslím si, že tato hra by tu na Gameparku rozhodně měla být...


Pokud nevíte co je Garry's mod, přikládám nějaké video z YouTube.



http://www.youtube.com/watch?v=HN9ceBVU9G8
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 15.07.19 - 19:21
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist