IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty: World at War, nejprve si přečtěte náš F.A.Q. - ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA PRO HRÁČE. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

5 Stran(y): V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> PRVNÍ POMOC, rady a návody, pokud není odpověď ve FAQ
bufuvojta
příspěvek 05.12.2008, 15:42
Příspěvek #1


fuck off cola, fuck off pizza, all you need is slivovitza!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1087
Registrován: 06.03.2006
ID: 13504




Sem pište svoje problémy s hrou, ale jen v případě, že jste odpověď na váš problém nenašli ve FAQ


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Keep
příspěvek 06.12.2008, 17:29
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 161
Registrován: 03.02.2006
ID: 11164




Pokud vás PB vyhodí ze hry kvůli následující chybě:

Service communication failure: "PnkBstrB.exe" initialization failed

Tak vymažte složku PB ve složce s hrou a následně pomocí pbsetup nainstalujte nově PB a restartujte PC. thumbsup.gif

ve FAQu sem to nenašel tak to sem dávám, snad vám to pomůže jako mě whistle.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 06.12.2008, 18:56
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(Keep @ 06.12.2008, 17:29) *
Pokud vás PB vyhodí ze hry kvůli následující chybě:

Service communication failure: "PnkBstrB.exe" initialization failed

Tak vymažte složku PB ve složce s hrou a následně pomocí pbsetup nainstalujte nově PB a restartujte PC. thumbsup.gif

ve FAQu sem to nenašel tak to sem dávám, snad vám to pomůže jako mě whistle.gif
Tak si slepej...
CODE
8.6.  PB INIT FAILURE
8.6.1. Musíte aktualizovat PB. (viz. bod 9.)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Keep
příspěvek 06.12.2008, 21:37
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 161
Registrován: 03.02.2006
ID: 11164




QUOTE(CyboPat @ 06.12.2008, 18:56) *
Tak si slepej...
CODE
8.6.  PB INIT FAILURE
8.6.1. Musíte aktualizovat PB. (viz. bod 9.)



Sice slepej, ale bez restartu to nepomohlo thumbsup.gif Je tam důležitý restart.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 06.12.2008, 22:16
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(Keep @ 06.12.2008, 21:37) *
Sice slepej, ale bez restartu to nepomohlo thumbsup.gif Je tam důležitý restart.
Někomu to jde i bez restartu, ale není špatné to zmínit. Doopravím FAQ. thumbsup.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
radilek
příspěvek 11.12.2008, 15:36
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 71
Registrován: 01.04.2007
ID: 20306




udelam vse co je v bode 22 vytvoreni profilu a furt nic pustim hru pres gp dojede to do awating connection a vyhodi me to fakt nevim cim to je dik za kazdou odpoved
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bufuvojta
příspěvek 12.12.2008, 11:12
Příspěvek #7


fuck off cola, fuck off pizza, all you need is slivovitza!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1087
Registrován: 06.03.2006
ID: 13504




Zkoušel jsi dát (po vyhození) do konzole /reconnect?


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dooda
příspěvek 20.12.2008, 02:08
Příspěvek #8


Uživatel nevyplnil svůj popisek


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 640
Registrován: 12.11.2006
ID: 18670




Zrovna jsem tak projížděl FAQ a u zjištění PB_guidu bych dal i příkaz na zjištění toho 32 znakového (/pb_myguid).Teď by se to hodilo, protože hledáte ty pomocné adminy a máte tam napsané, že má být ten 32 znakový.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SpeedyJ
příspěvek 20.12.2008, 07:45
Příspěvek #9


bananalama


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2628
Registrován: 27.04.2005
Bydliště Karlovy Vary
ID: 6159




QUOTE(Dooda @ 20.12.2008, 02:08) *
Zrovna jsem tak projížděl FAQ a u zjištění PB_guidu bych dal i příkaz na zjištění toho 32 znakového (/pb_myguid).Teď by se to hodilo, protože hledáte ty pomocné adminy a máte tam napsané, že má být ten 32 znakový.....

dobrá poznámka, viď Cybo? biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr.w3cko©
příspěvek 20.12.2008, 14:00
Příspěvek #10


What you see is what you play!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2868
Registrován: 07.08.2005
Bydliště AUSTRALIA Tangalooma Moreton island
ID: 7847




QUOTE(SpeedyJ @ 20.12.2008, 07:45) *
dobrá poznámka, viď Cybo? biggrin.gif

biggrin.gif asi god


--------------------
darovat G body



ドン'トンを見詰める
Go to the top of the page
 
+Quote Post
G.i.k
příspěvek 20.12.2008, 17:50
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 216
Registrován: 21.08.2007
ID: 21920




QUOTE(Dooda @ 20.12.2008, 02:08) *
Zrovna jsem tak projížděl FAQ a u zjištění PB_guidu bych dal i příkaz na zjištění toho 32 znakového (/pb_myguid).Teď by se to hodilo, protože hledáte ty pomocné adminy a máte tam napsané, že má být ten 32 znakový.....


že by to tam bylo záměrně... biggrin.gif biggrin.gif


--------------------


ZÁKLADOVKA: Gigabyte Intel P55 => socket 1156 | PROCESOR: Intel Core i7 860 => 2,80GHz + GELID Solution Tranquillo | GRAFIKA: Gigabite GeForce GTX 680 => 2GB | RAMKY: 12GB Kingston DDR3 => 1600MHz | HDD: SSD Corsair Force 100 GB + Western Digital Caviar Blue 1TB | KLÁVESNICE: Logitech G15 | MYŠ: Razer DeathAdder (left hand) => 3500 DPI | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770HD 27'' => 16:9
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dooda
příspěvek 20.12.2008, 18:30
Příspěvek #12


Uživatel nevyplnil svůj popisek


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 640
Registrován: 12.11.2006
ID: 18670




QUOTE(G.i.k @ 20.12.2008, 17:50) *
že by to tam bylo záměrně... biggrin.gif biggrin.gif

haha nejsem debil.....ale lepší by bylo udělat to tak, že hráči si to tam můžou najít a že ví kčemu je FAQ....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
G.i.k
příspěvek 20.12.2008, 19:03
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 216
Registrován: 21.08.2007
ID: 21920




QUOTE(Dooda @ 20.12.2008, 18:30) *
haha nejsem debil.....ale lepší by bylo udělat to tak, že hráči si to tam můžou najít a že ví kčemu je FAQ....

njn, ale to už je v jiné moci biggrin.gif


--------------------


ZÁKLADOVKA: Gigabyte Intel P55 => socket 1156 | PROCESOR: Intel Core i7 860 => 2,80GHz + GELID Solution Tranquillo | GRAFIKA: Gigabite GeForce GTX 680 => 2GB | RAMKY: 12GB Kingston DDR3 => 1600MHz | HDD: SSD Corsair Force 100 GB + Western Digital Caviar Blue 1TB | KLÁVESNICE: Logitech G15 | MYŠ: Razer DeathAdder (left hand) => 3500 DPI | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770HD 27'' => 16:9
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dooda
příspěvek 20.12.2008, 19:29
Příspěvek #14


Uživatel nevyplnil svůj popisek


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 640
Registrován: 12.11.2006
ID: 18670




QUOTE(G.i.k @ 20.12.2008, 19:03) *
njn, ale to už je v jiné moci biggrin.gif

no proč to sem asi píšu.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SpeedyJ
příspěvek 20.12.2008, 19:37
Příspěvek #15


bananalama


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2628
Registrován: 27.04.2005
Bydliště Karlovy Vary
ID: 6159




QUOTE(Dooda @ 20.12.2008, 18:30) *
haha nejsem debil.....ale lepší by bylo udělat to tak, že hráči si to tam můžou najít a že ví kčemu je FAQ....

ono nejde o hráče, ale o PA whistle.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stran(y): V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 14.11.19 - 08:12
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist