IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty: World at War, nejprve si přečtěte náš F.A.Q. - ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA PRO HRÁČE. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

5 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> PRVNÍ POMOC, rady a návody, pokud není odpověď ve FAQ
DavidsonX1
příspěvek 28.05.2009, 18:40
Příspěvek #31





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 28.05.2009
ID: 30679




Zdravim vsechny mam problem s acc kdyz to delam podle FAQ tak nemuzu najit slozku activision xxx/local settings/data aplikaci/activison neni.
pls poradte mi jak to mam udelat abych tu slozku mel.dik
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bufuvojta
příspěvek 28.05.2009, 19:41
Příspěvek #32


fuck off cola, fuck off pizza, all you need is slivovitza!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1087
Registrován: 06.03.2006
ID: 13504




Patrně jsi to nepročítal pořádně, nejdřív musíš ve woknech povolit, že chceš zobrazovat skryté soubory. Ty co nevidíš, jsou totiž skrytý


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
DavidsonX1
příspěvek 28.05.2009, 20:34
Příspěvek #33





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 28.05.2009
ID: 30679




jo to sem povolil (jinak by sem mi slozka lacal setings neobevila ale i tak tam to neni)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 29.05.2009, 11:37
Příspěvek #34





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(DavidsonX1 @ 28.05.2009, 21:34) *
jo to sem povolil (jinak by sem mi slozka lacal setings neobevila ale i tak tam to neni)
Že ty sis tu hru jen zkopíroval a ne řádně nainstaloval?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DavidsonX1
příspěvek 31.05.2009, 20:03
Příspěvek #35





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 28.05.2009
ID: 30679




QUOTE(CyboPat @ 29.05.2009, 11:37) *
Že ty sis tu hru jen zkopíroval a ne řádně nainstaloval?

ne normalne jsem to naistaloval pomoci iso souboru a daemona(holt uz to neni jak mafia)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Josch
příspěvek 30.06.2009, 19:39
Příspěvek #36





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 30.06.2009
ID: 31013




zdravim lidi moze te me nekdo poradit jak mam viresit tady tohle PunkBuster kicket player (for 0 minutes) restriction:corupted file/memory (81407) pomoste prosim
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WITAS
příspěvek 01.07.2009, 06:03
Příspěvek #37


Lamiiik
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 601
Registrován: 16.03.2006
Bydliště Benešov nad Ploučnicí
ID: 13729




QUOTE(Josch @ 30.06.2009, 20:39) *
zdravim lidi moze te me nekdo poradit jak mam viresit tady tohle PunkBuster kicket player (for 0 minutes) restriction:corupted file/memory (81407) pomoste prosim

Vše máš v tom nápisu F.A.Q. - ČASTO KLADENÉ DOTAZY.


Klikni sem a dostaneš se přímo na tvůj problém.



--------------------
Userbar - The IT Crowd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 01.07.2009, 09:30
Příspěvek #38


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




QUOTE(Josch @ 30.06.2009, 20:39) *
zdravim lidi moze te me nekdo poradit jak mam viresit tady tohle PunkBuster kicket player (for 0 minutes) restriction:corupted file/memory (81407) pomoste prosim


Kup si origo, nebo se mrkni do tohodle topicu na řešení...


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
TR0NE
příspěvek 01.07.2009, 14:28
Příspěvek #39





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 10
Registrován: 01.07.2009
ID: 31022




pls poradte vzdy me max po 5 minutach hrani vyhodi punkbuster s chybou corrupted file/memory cestinu nemam ani zadny program obsahujici upravy COD5 a crack mam odsud z gameparku preinstalovat pb sem zkousel i s restartem a nic. A crack sem zkousel i jinej fakt uz nevim cim to je kdyz se hralo bez patche 1.4 tak mi to jeste slapalo dik za radu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 01.07.2009, 16:43
Příspěvek #40


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




QUOTE(TR0NE @ 01.07.2009, 15:28) *
pls poradte vzdy me max po 5 minutach hrani vyhodi punkbuster s chybou corrupted file/memory cestinu nemam ani zadny program obsahujici upravy COD5 a crack mam odsud z gameparku preinstalovat pb sem zkousel i s restartem a nic. A crack sem zkousel i jinej fakt uz nevim cim to je kdyz se hralo bez patche 1.4 tak mi to jeste slapalo dik za radu


Podívej se nad svůj příspěvek...počítám, že se bude jednat o stejnou chybu...


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
nepsi
příspěvek 31.07.2009, 12:51
Příspěvek #41





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 31.07.2009
ID: 31391




Zdarvim, potřeboval bych poradit. Rozjel jsem CoDWaw multiplayer na patchi 1.5 hrál jsem cca 30min na zahraničnim serveru pak mi to najednou spadlo hra mi napsala disconnect server a od tý doby když zapnu consoli napíšu connect a ip a dám enter tak se nic nestane ,console jenom zmizí a nic eh-smiley.gif Nevíte někdo co se zase poďálo a jak to rozjet?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gm_Krab
příspěvek 31.07.2009, 16:11
Příspěvek #42


Airsoft is the best !


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 282
Registrován: 12.05.2009
Bydliště Sin City
ID: 30493




QUOTE(nepsi @ 31.07.2009, 13:51) *
Zdarvim, potřeboval bych poradit. Rozjel jsem CoDWaw multiplayer na patchi 1.5 hrál jsem cca 30min na zahraničnim serveru pak mi to najednou spadlo hra mi napsala disconnect server a od tý doby když zapnu consoli napíšu connect a ip a dám enter tak se nic nestane ,console jenom zmizí a nic eh-smiley.gif Nevíte někdo co se zase poďálo a jak to rozjet?

A proč to píšeš na GP forum? Neměl bys to spíš napsat na ten server kdes hrál?! rolleyes.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nepsi
příspěvek 31.07.2009, 17:18
Příspěvek #43





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 31.07.2009
ID: 31391




QUOTE(Gm_Krab @ 31.07.2009, 17:11) *
A proč to píšeš na GP forum? Neměl bys to spíš napsat na ten server kdes hrál?! rolleyes.gif

A proč bych to jsem nemohl napsat? Ptám se na radu ohledně CoD WaW a tohle forum je zaměřený na problémy s CoD WaW eh-smiley.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 31.07.2009, 20:17
Příspěvek #44


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(nepsi @ 31.07.2009, 18:18) *
A proč bych to jsem nemohl napsat? Ptám se na radu ohledně CoD WaW a tohle forum je zaměřený na problémy s CoD WaW eh-smiley.gif


zkus nepsat ip do konzole ale pridej si server do oblibenych (nejsem expert na cod waw, to je spiše pat thumbsup.gif )

-jinak s ostatnimi servery problem nemas?

Příspěvek upravil Tipos, 31.07.2009, 20:17.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ScorpionX_cz
příspěvek 03.08.2009, 22:48
Příspěvek #45





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 26.11.2006
ID: 18855




zdravim padlo to tady uz asi 100x ale chtel sem se zeptat je nejaky zpusob pri soucasnem patchi 1.5 hrat bez origa online? po nejakych cracklych serverech? ja uz sem zkusil asi vsechno podle ruznych navodu pres clienty apod.... ale stejne ze 75 procent skoncim u vytvareni on line uctu.... ktery pochopitelne pro neorigo nejde ....tak sem se chtel zeptat jestli nekdo o necem nevi..
predem diky za odpoved :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 12.11.19 - 19:54
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist