IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s GamePark Pokerem, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Pokud je pro vás poker velkou neznámou, podívejte se na NÁPOVĚDU.

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> Vstup nebyl povolen
Hodnocení 5 V
pinkpanter1
příspěvek 18.10.2010, 20:11
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 26.07.2009
ID: 31330




Zdravim vsechny mam takovy problem kdyz si chcu zahrat na Gameparku poker nebo piskvorky pres SPACE tak mi to po chvili vzdy napise Vstup nebyl povolen a kickne me to (viz.screen) Dela mi to jak u mozili tak opery tak IE projel jsem pc antivirem i CCleanerem a nic . Muze mi nekdo pomoc dik s pozdravem Miikeshek http://pictureup.cz/picture/verejny/693693sdvsvd.jpg

Příspěvek upravil pinkpanter1, 18.10.2010, 20:12.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Halimed
příspěvek 27.10.2010, 20:53
Příspěvek #2



Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 90
Registrován: 01.08.2009
Bydliště Ostrava
ID: 31409




Nedostal si náhodou ban? innocent.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 27.10.2010, 23:42
Příspěvek #3


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




ban neni, zkus refresh...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pinkpanter1
příspěvek 28.10.2010, 08:34
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 26.07.2009
ID: 31330




QUOTE(Slamb @ 28.10.2010, 00:42) *
ban neni, zkus refresh...


Jestli myslis refresh aktualizovani stranky tak to nepomuze :( proste dela to ve vsech prohlizecich jsem uz bezradny
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 28.10.2010, 09:36
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




nemůžou to být zakázané porty u poskytovatele/ routeru?
Normální klient ti jde?


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
pinkpanter1
příspěvek 28.10.2010, 13:03
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 26.07.2009
ID: 31330




QUOTE(L@chtan @ 28.10.2010, 10:36) *
nemůžou to být zakázané porty u poskytovatele/ routeru?
Normální klient ti jde?



Jojo klient pouzivam denne a zadny problem dela mi to prave jen ten Space
Jo a stema portama to netusim

Příspěvek upravil pinkpanter1, 28.10.2010, 13:05.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Halimed
příspěvek 01.11.2010, 20:00
Příspěvek #7



Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 90
Registrován: 01.08.2009
Bydliště Ostrava
ID: 31409




A nebo nemáš nainstalovaný nejnovější flash


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pinkpanter1
příspěvek 03.11.2010, 20:02
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 26.07.2009
ID: 31330




QUOTE(Halimed @ 01.11.2010, 21:00) *
A nebo nemáš nainstalovaný nejnovější flash


Ano mam :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Anadel
příspěvek 07.11.2010, 14:30
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 97
Registrován: 22.08.2007
Bydliště Ltm
ID: 21936




Ještě se mrkni, jestli ti to dělá jen jeden účet nebo na každém
A jinak zkus napsat sheemáčkovi na sheem4@gamepark.cz, svěř se mu se svým problémkem a nenech se jen tak odbýt ;P


--------------------
jsi podprůměrný. Pokud ne, přesvědč mě
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 07.11.2010, 16:52
Příspěvek #10


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




byl tam nejakej bug delalo to víc lidem ale prej už to je ok


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pinkpanter1
příspěvek 20.04.2011, 18:25
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 26.07.2009
ID: 31330




Takze porad mi to dela a to uz mam i preinstalovany pc a vsechno prestal jsem kvuli tomu hrat pokr na gp a vsiml jsem si ze je tam novejsi ten space tak jsem myslel ze jse to vyresi nebo neco ale porad nic dodavam screen i konzole co porad pise http://www.pictureup.cz/media/images/20042...d1a0a61b931.jpg uz nevim co stim (a flash nejnovejsi mam , dela to ve vsech prohlizecich , viry v pc nemam , a registry vsechno jsem skousel promazavat ) jo a pise to tohle http://www.pictureup.cz/media/images/20042...36ba2987cc0.jpg

Příspěvek upravil pinkpanter1, 20.04.2011, 18:28.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pawel774
příspěvek 12.08.2011, 13:30
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 04.08.2011
ID: 41949




QUOTE(pinkpanter1 @ 20.04.2011, 19:25) *
Takze porad mi to dela a to uz mam i preinstalovany pc a vsechno prestal jsem kvuli tomu hrat pokr na gp a vsiml jsem si ze je tam novejsi ten space tak jsem myslel ze jse to vyresi nebo neco ale porad nic dodavam screen i konzole co porad pise http://www.pictureup.cz/media/images/20042...d1a0a61b931.jpg uz nevim co stim (a flash nejnovejsi mam , dela to ve vsech prohlizecich , viry v pc nemam , a registry vsechno jsem skousel promazavat ) jo a pise to tohle http://www.pictureup.cz/media/images/20042...36ba2987cc0.jpg



Ten samy problem.....vyřešil si to nějak???? angry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
owed
příspěvek 18.08.2012, 18:15
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 22.04.2010
ID: 34195




ten samý problém mám... mohlo by se to fixnout
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 20.11.19 - 10:34
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist