IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

 
Reply to this topicStart new topic
> CoD 1 fps, low fps
kraot
příspěvek 23.10.2011, 11:22
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 16.11.2007
ID: 23199




Zdravím,po dlouhé době jsem chtěl zahrát CoD 1 na novém ntb ale něco mi strašně shazuje fps na brecourtu v ab mám 500 fps když se dívám na zem taky ale jakmile se podívam před sebe a stojím venku mám 40 fps a hrozne hw lagy,neví někdo co s tím?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bighead
příspěvek 23.10.2011, 11:53
Příspěvek #2


velký = big a dál ?
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 3315
Registrován: 10.04.2006
ID: 14196




QUOTE(kraot @ 23.10.2011, 12:22) *
Zdravím,po dlouhé době jsem chtěl zahrát CoD 1 na novém ntb ale něco mi strašně shazuje fps na brecourtu v ab mám 500 fps když se dívám na zem taky ale jakmile se podívam před sebe a stojím venku mám 40 fps a hrozne hw lagy,neví někdo co s tím?

zkusil si aktualizovat ovladače grafiky ?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 23.10.2011, 12:06
Příspěvek #3


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




Sestava ? upřímně mi záleží konkrétně jenom na grafice ...


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 23.10.2011, 12:21
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




dynamic light?


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
kraot
příspěvek 23.10.2011, 12:23
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 16.11.2007
ID: 23199




grafika ATI mobility radeon HD 5730 a ovladace mam aktualizovane
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 23.10.2011, 12:40
Příspěvek #6


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




QUOTE(kraot @ 23.10.2011, 13:23) *
grafika ATI mobility radeon HD 5730 a ovladace mam aktualizovane

nečekej moc zázraky ...

to samé mi dělá moje mobility 5650 ... pohrej si s nastavením v menu hry, konkrétněji v performance ... zkus Dynamic lights ... buď everything, nebo none

dále aplikuj tradiční příkazy pro stabilizaci hry
cl_maxpackets 30
snaps 40
rate 25000
com_maxfps 250


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kraot
příspěvek 23.10.2011, 15:13
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 16.11.2007
ID: 23199




dik za rady ale tohle jsem už zkoušel,ale bez výsledku.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
+-=
příspěvek 23.10.2011, 15:22
Příspěvek #8


součinitel evakuace = 0,6


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6430
Registrován: 26.08.2005
Bydliště Příbram ...
ID: 8214




QUOTE(strécoWolfrámo @ 23.10.2011, 13:40) *
nečekej moc zázraky ...

Nevím ale ta moje rozjíždí i nové hy naprosto v pohodě :)

Sice nemám radu , ale jen potvrzuje že mě CoD1 na této kartě šlo v pohodě , nevím fps neměl jsem puštěnou měrku , ale nic se nesekalo . Nastavení ti neřeknu , protože jsem CoD1 mazal ...

Příspěvek upravil +-=, 23.10.2011, 15:22.


--------------------
"Kámen - může se hodit."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 23.10.2011, 16:13
Příspěvek #9


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




QUOTE(+-= @ 23.10.2011, 16:22) *
Nevím ale ta moje rozjíždí i nové hy naprosto v pohodě :)

Sice nemám radu , ale jen potvrzuje že mě CoD1 na této kartě šlo v pohodě , nevím fps neměl jsem puštěnou měrku , ale nic se nesekalo . Nastavení ti neřeknu , protože jsem CoD1 mazal ...

jasně, že vše jiné v pohodě ... :)) akorát CoD 1 je trošku specifické ... lépe ti pojede na GF 6600 než na GTX 560, čím starší, tím teoreticky lépe :)


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kraot
příspěvek 23.10.2011, 16:55
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 16.11.2007
ID: 23199




no právě čím novější grafika na cod1 tím horší :D treba CoD2 250 fps stálých všude,ale ta cod 1 jede trhavě jak cip ty fpska skáčou neuvěřitelně a nevím jestli s tím půjde vůbec něco udělat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f0rtune
příspěvek 25.10.2011, 13:48
Příspěvek #11


Je těžké býti debilem, konkurence je vysoká!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 948
Registrován: 13.02.2006
Bydliště Hradec Králové
ID: 12987




QUOTE(kraot @ 23.10.2011, 12:22) *
Zdravím,po dlouhé době jsem chtěl zahrát CoD 1 na novém ntb ale něco mi strašně shazuje fps na brecourtu v ab mám 500 fps když se dívám na zem taky ale jakmile se podívam před sebe a stojím venku mám 40 fps a hrozne hw lagy,neví někdo co s tím?

není povoleno maxfps na 250 ? : )
// vypni snímkování ( SEF )


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 13.12.19 - 08:40
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist