IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

8 Stran(y): V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> POMÓC, nejde mi CoD:UO, - Nejde mi CoD:UO!
Hodnocení 4 V
Pouštní Liška
příspěvek 13.07.2006, 13:23
Příspěvek #1



Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 2446
Registrován: 16.03.2006
Bydliště V noře
ID: 13705




Toto téma je pro vás, kteří máte s něčím potíže.

Uvidíme jak se to osvědčí. Je možné, že každá otázka si bude žádat svoje téma, ale pro začátek proč to nevyzkoušet. wink.gif

PS: Kdo nic nedělá nic nezkazí biggrin.gif

ZÁROVEŇ BYCH PROSIL KAŽDÉHO KDO SE ROZHODNE SEM NĚCO NAPSAT, ABY SI NEJDŘÍV PŘEČETL TOTO, JESTLI TAM UŽ NÁHODOU NENÍ ODPOVĚĎ NA JEHO OTÁZKU!!


A JÁ BYCH SI DOVOLIL INTELIGENTĚJŠÍ ČÁST, KTEŘÍ JSOU LÍNÍ SE PROČÍTAT TUNOU NEPOTŘEBNÝCH INFORMACÍ, UPOZORNIT NA TLAČÍTKO S NÁZVEM "VYHLEDÁVÁNÍ" (VPRAVO NAHOŘE).
JEN PRO OPRAVDOVÉ SKILLERY - INTELIGENCE PŘI ZADÁVÁNÍ DOTAZU NUTNÁ!!!
CyboPat



Příspěvek upravil CyboPat, 16.07.2006, 00:42.


--------------------
डेजर्ट फॉक्स
Go to the top of the page
 
+Quote Post
greyhound
příspěvek 27.02.2007, 22:38
Příspěvek #2



Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 612
Registrován: 26.05.2006
Bydliště ČB
ID: 15211




QUOTE(methozbbf @ 27.02.2007, 21:19) [snapback]466001[/snapback]

muze mi nekdo poradit jak UO dostat bez instalace do registru,kde sem je smazal.. :(


vytvoř si soubor s příponou reg a tohle do něj nacpi a edituj

CODE

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision]
@=""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty]
"InstallDrive"="F:"
"Language"="1"
"StartMenuFolder"="C:\\Documents and Settings\\grey\\Nabídka Start\\Programy\\Call of Duty"
"Version"="1.4"
"pb"="1"
"codkey"="cd key cod1 bez mezer"
"InstallPath"="E:\\games\\CALLOF~1"


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty United Offensive]
"InstallPath"="E:\\games\\Call of Duty"
"key"="cdkey coduo bez mezer"
"InstallDrive"="F:\\"
"Language"="1"
"StartMenuFolder"="Call of Duty - United Offensive"
"Version"="1.51"


Cesty si uprav podle svýho, bacha na dvojitý obrácený lomítka.
"8WXFWX6GU3UK5KH2B181" - takhle bude nějak vypadat cd key.
Až to budeš mít, tak ten soubor jen spust a potvrď přidání do registrů


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cpt.Kloss
příspěvek 08.04.2007, 09:37
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 17.07.2005
ID: 7547




Na moji stare X700 jel CoDUO bez problemu,
Po upgride na 8800 GTS mi haze todle(viz priloha) heeelp? grrr.gif

Singe player jede v pohode, jde i zalozit server

Příspěvek upravil Cpt.Kloss, 08.04.2007, 19:12.
Připojené(á) miniatury(a)
Přiložený obrázek
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zdama
příspěvek 10.04.2007, 20:27
Příspěvek #4


Ti,jenž jsou hrdi a nepokleknou,poté poraženi obrátí se v prach


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1500
Registrován: 17.03.2005
Bydliště Dobris
ID: 5491




QUOTE(Cpt.Kloss @ 08.04.2007, 10:37) [snapback]485167[/snapback]

Na moji stare X700 jel CoDUO bez problemu,
Po upgride na 8800 GTS mi haze todle(viz priloha) heeelp? grrr.gif

Singe player jede v pohode, jde i zalozit server


jj, mel jsem tejden pucenou Nv8800GTS s 640MB a nehral jsem UO. SP sel v pohode, ale v MP mi FPS padalo z 300 na 9 FPS ve 2 sec. intervalech. Dal sem ji do synova PC - platforma Intel C2D a uplne ty samy problemy. Menil jsem drivery na GF, na chipset a nic. Je to nejaky divny.... Uz mam zpet svoji Nv7900GTX a opet vse fachci bez potizi. MP v COD1 a UO si proste s Nv8800 zrejme moc nerozumi. Ostatni hry COD2, BF2 sli totalne bez potizi.


--------------------
SYMBIANT - chytrá řešení IT

CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sauron333
příspěvek 19.04.2007, 09:15
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 745
Registrován: 13.07.2005
Bydliště Michalovce/Sk
ID: 7495




IPB Image
Najprv som mal normalny win, no problem; potom som nainštaloval win vistu home premium sk 64 bit - problem za problemom; potom som dal inštalova? xp naspä? a ukazalo toto...

A ešte vždy mi ukazuje na novom pc pri zapinani "Intel CPU uCode loading error" a musim stlači? F1

EDITNa zahraničnych forach som sa dočital, že by mohol pomôc? update biosu ale jak to mam urobi?, keď mi nejdu okna kua...

EDIT2 Aktualizacia prebehla uspešne, odstranil som problem s uCode loading, pokušam sa ins?alova? okna XP ale už 2 krat mi to zaseklo na kontrole jednotky C: furt ukazuje 0%

Příspěvek upravil Sauron333, 19.04.2007, 11:36.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sauron333
příspěvek 19.04.2007, 12:07
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 745
Registrován: 13.07.2005
Bydliště Michalovce/Sk
ID: 7495




QUOTE(Sauron333 @ 19.04.2007, 10:15) [snapback]490296[/snapback]

....

Nuž teras som sa dostal do slepej uličky:
Inštalacia win XP - zamrzava to na kontrole disku C: (furt 0% aj po hodine cakania)
Inštalacia win Vista - načita udaje z DVD a ukaže modru obrazovku:
CODE

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage
to your computer.

If this is the first time you've seen this stop error screen,
restart your computer. If this screen appears again, follow
these steps:

Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is
identified in the stop message, disable the driver or check
with the manufacturer for driver updates. Try changing video
adapters.

Check with your hardware vendor for any BIOS updates. Disable
BIOS memory options sucha as caching or shadowing. If you need
to use Safe Mode to remove or disable components, restart your
computer, press F8 to select Advanced startup options, and then
select safe mode.

Technical information:

*** STOP: 0x0000007E (0xFFFFFFFFC0000005, 0xFFFFF9800000C150, 0xFFFFF98000A065F8, 0xFFFFF98000A05FD0)

***      WDFLDR.SYS - Address FFFFF9800000C150 base at FFFFF9800000B000, DateStamp
00000000

Posledna možnos? je asi da? PC do servisu ale rad by som to vyriešil sám a zdarma ale už ma nič nenapada, ja to vidim buď na nekompatibilitu dosky s diskom, alebo na poškodenie disku. Možno by pomohol format disku mimo inštalačku okien ale ani neviem, či to je vôbec možne. dizzy.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr.w3cko©
příspěvek 19.04.2007, 13:09
Příspěvek #7


What you see is what you play!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2868
Registrován: 07.08.2005
Bydliště AUSTRALIA Tangalooma Moreton island
ID: 7847




QUOTE(Sauron333 @ 19.04.2007, 12:07) [snapback]490320[/snapback]

Nuž teras som sa dostal do slepej uličky:
Inštalacia win XP - zamrzava to na kontrole disku C: (furt 0% aj po hodine cakania)
Inštalacia win Vista - načita udaje z DVD a ukaže modru obrazovku:
CODE

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage
to your computer.

If this is the first time you've seen this stop error screen,
restart your computer. If this screen appears again, follow
these steps:

Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is
identified in the stop message, disable the driver or check
with the manufacturer for driver updates. Try changing video
adapters.

Check with your hardware vendor for any BIOS updates. Disable
BIOS memory options sucha as caching or shadowing. If you need
to use Safe Mode to remove or disable components, restart your
computer, press F8 to select Advanced startup options, and then
select safe mode.

Technical information:

*** STOP: 0x0000007E (0xFFFFFFFFC0000005, 0xFFFFF9800000C150, 0xFFFFF98000A065F8, 0xFFFFF98000A05FD0)

***      WDFLDR.SYS - Address FFFFF9800000C150 base at FFFFF9800000B000, DateStamp
00000000

Posledna možnosť je asi dať PC do servisu ale rad by som to vyriešil sám a zdarma ale už ma nič nenapada, ja to vidim buď na nekompatibilitu dosky s diskom, alebo na poškodenie disku. Možno by pomohol format disku mimo inštalačku okien ale ani neviem, či to je vôbec možne. dizzy.gif

hmm tak to je parada mit HDD 250 G musi bejt parada davat format a pak znova tongue.gif tongue.gif ten BIOS to jistí saure 100%

Příspěvek upravil dr.w3cko©, 19.04.2007, 13:12.


--------------------
darovat G body



ドン'トンを見詰める
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 04.06.2007, 16:23
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(SouminCZ @ 03.06.2007, 17:05) [snapback]510591[/snapback]

hh thumbsup.gif

jeste jeden problem. Když instaluji Základní MapPack tak mi to napise tohle : " Mapy nebyly kompleten nainstalovany .... z důvodu: uo/algiers_final_v2.pk3. tento packet nese chybne informace.....

A jeste kdyz vypnu hru a potom se chci znova pripojit tak mi to napise ze se CD-key pouziva a ja se kouknu do multiplayer setting a on tam neni napsany a kdyz ho tam napisu , vypnu hru tak to tam zase neni napsany :(

Mappack - špatně stažený, máš smůlu - znova.
Funkce CD key je tam na zadání, neukazuje jaký je už zadán, ikdyž už v registrech je. (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty United Offensive - klíč key)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.pernik
příspěvek 26.07.2007, 02:01
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 298
Registrován: 19.07.2006
ID: 16439




Tak mam dneska zase smolnej den:



Setkal se s tim uz nekdo? Nevite treba co s tim? Dela to na kazdym serveru, vzdycky chvili po pripojeni grrr.gif


--------------------
Meh.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 26.07.2007, 13:50
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




25.7 došlo k zásadní změně u PB.

Automatický update převzala běžící služba na pozadí a ta vyžaduje administrátorské práva.
více http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsvcfaq.php


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 26.07.2007, 15:22
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




Stáhněte si toto: http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe a nainstalujte.
Po nainstalování se vám spustí dvě služby PnkBstrA.exe a PnkBstrB.exe
(kontrola zde: tento počítač / pravá myš / spravovat / služby a aplikace) - jakmile neběží = PB KICK


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 27.07.2007, 07:02
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(pern!k @ 26.07.2007, 20:18) *
Obě služby zapnutý, FW vypnutý, žádnej jinej program zaplej, PB updatovanej a pořád to hází ten failure...


Být tebou zkusím udělat tohle:
1. odinstalovat (pokud ti už běží) ty služby znovuspuštěním http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe
2. zazálohovat celou složku PB, celý obsah PB smazat, stáhnout tam pouze tohle: http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe a nainstaloval přes to komplet PB znova
3. opět nainstalovat služby http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

Příspěvek upravil CyboPat, 27.07.2007, 07:02.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 28.07.2007, 07:58
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(pern!k @ 27.07.2007, 13:25) *
nejede to, přirozeně tongue.gif zkoušel jsem i 3x reconnect, bez úspěchu - 3x sláva PB worship.gif
Možná by jsi měl být více konkrétní. Co máš za FW (ikdyž tvrdíš, že je vypnutý), máš i HW FW přímo na desce?, co za antivir (pokud máš), co za antispyware (pokud máš).
Jak proběhla instalace pbsvc.exe?- jsou tam při ní testy a ty musíš mít všechny v pořádku. Nepíšeš, jestli jsou služby spuštěné.
Hysterickými výkřiky "nejede" si moc nepomůžeš. thumbsdown.gif

V XP FW se po instalaci pbsvc.exe povolí komunikace pro obě služby PnkBstrA a PnkBstrB.
Antivir NOD nemá na to vliv, měl jsem ho ve hře vypnutý, zapnutý - žádná změna.
Windows defender ani neštěknul.
Zkoušel jsem při spuštěném UO na GP servrech vypnout službu PnkBstrA a nedošlo k ničemu. Podle infa u služby se pravděpodobně jedná pouze o službu co hlídá update (domněnka) - také je pořád spuštěna. Kritická je služba PnkBstrB, která je svázaná s hrou a s ní se spouští a po ukončení hry také vypíná. V našem případě COD (UO má stejného PB jako COD1 - je to mod turned.gif) . Jakmile jsem ale udělal stejný pokus na ní. Odporoučel jsem se se známou hláškou: RESTRICTION: Service communication Failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped. To je to "srdce" co "tiká" - vlastní PB klient. Něco ti prostě brání v komunikaci tohoto klienta.





--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Esteban
příspěvek 30.07.2007, 10:28
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2512
Registrován: 05.06.2005
ID: 6862




Pokud Vám to nejde, zkuste ještě jeden fígl....

Změnit kompatibilitu CoDUOMP.exe na Win98/Me

CODE
Pravým tlacitkem na CoDUOMP.exe->vlastnosti->kompatibilita->Změnit na Win98/me



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suicide-killer
příspěvek 30.07.2007, 20:02
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 371
Registrován: 02.02.2006
Bydliště Liberec
ID: 10950




Was ist das bitte? Hledal jsem na toto odpoved v FAQ a nenasel. Je to z GFM. Dekuji za antwort..



Připojené(á) miniatury(a)
Přiložený obrázek
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

8 Stran(y): V   1 2 3 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 10.12.19 - 17:53
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist