IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problém se spuštěním hry na GameParku
Robotronek
příspěvek 14.12.2006, 14:39
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 66
Registrován: 20.05.2006
Bydliště E55
ID: 15047




Ahoj všem

Jsem asi pako nebo jsem něco přehlídl.ale když se chci na Gameparku připojit do hry,tak se začne hra otevírat a pak najede do menu...místo aby najela do hry,takže pak jsem v menu ,jako bych hru zapnul jen tak a v menu se pak normálně připojím na nějaké servery,ale proč to nejde na Gamepark??
To menu je teď rozšířené a možná musím něco nastavit či co,prostě nevíte co dělám špatně??
To,že zrovna nikdo nehraje na Gameparku snad nevadí,tam zadám parametry a dám spustit a mělo by to jít ne? dizzy.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 14.12.2006, 22:15
Příspěvek #2


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




Pokud mas ver. hry 2.7, nic neblokuje firewall, tak by to melo jit uplne normalne.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Robotronek
příspěvek 15.12.2006, 11:53
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 66
Registrován: 20.05.2006
Bydliště E55
ID: 15047




QUOTE(Conan @ 14.12.2006, 22:15) [snapback]418316[/snapback]

Pokud mas ver. hry 2.7, nic neblokuje firewall, tak by to melo jit uplne normalne.


Hurá už se podařilo pár restartů....no nevím najednou to jde....tak snad jsem moc neprudil wow.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 15.12.2006, 13:24
Příspěvek #4


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




V pohode
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lola
příspěvek 24.12.2006, 17:32
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 10
Registrován: 07.10.2005
ID: 8884




Mě to nefachčí teď s 2.8...
Odblokovaný FW to je
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 24.12.2006, 22:52
Příspěvek #6


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




QUOTE(Jorge.Push @ 24.12.2006, 17:32) [snapback]425992[/snapback]

Mě to nefachčí teď s 2.8...
Odblokovaný FW to je


Ono to bude nejspis tim,ze ted na GP jeste 2.8 neni. Sou svatky , neni lehky sehnat nekoho kdo to tam hodi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lola
příspěvek 25.12.2006, 02:12
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 10
Registrován: 07.10.2005
ID: 8884




Ok, ze me to nenapadlo innocent.gif

Příspěvek upravil Jorge.Push, 25.12.2006, 02:12.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 14.12.19 - 06:41
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist