![]() |
Vítejte ( Přihlášení | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Skupina: Uživatel Příspěvků: 1 Registrován: 14.08.2007 ID: 21810 ![]() |
Já osobně bych zrušli pravidlo 3.2: Nejprve zkuste svůj problém se soupeřem vyřešit po icq/irc/emailu. Pokud jste se problém před započetím konfliktu nepokusili vyřešit tímto způsobem, spor automaticky prohráváte....toto pravidlo mně přijde jako totální hovadina
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Skupina: Uživatel Příspěvků: 2915 Registrován: 12.09.2005 Bydliště Praha ID: 8486 ![]() |
Takže pak řeknu kámošovi z eSuby a? nahodi fake a přehlásí se do našeho teamu na pár zápasů a pak, až nás dostane tak na 3. místo v KB zase pujde zpet do svojeho teamu :). (Nevadí že už eSuba nehraje CoD, stejně by to stačilo ![]() Víme, jak si to myslel... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Skupina: Uživatel Příspěvků: 2915 Registrován: 12.09.2005 Bydliště Praha ID: 8486 ![]() |
Já osobně bych zrušli pravidlo 3.2: Nejprve zkuste svůj problém se soupeřem vyřešit po icq/irc/emailu. Pokud jste se problém před započetím konfliktu nepokusili vyřešit tímto způsobem, spor automaticky prohráváte....toto pravidlo mně přijde jako totální hovadina ![]() Řešil bych to teda radši přes komenty, myslím, že to tak dělaj všici... -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Skupina: Uživatel Příspěvků: 1673 Registrován: 04.03.2007 ID: 20050 ![]() |
Ano s pravidlem 3.2 máte pravdu, upraví se tak aby se vše řešilo v komentech nebot logy z ICQ apod se nepripoustejí jako důkazy dle jiného pravidla
-------------------- ---------------------------
Luca Brasi spí s rybama --------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Skupina: Uživatel Příspěvků: 4 Registrován: 14.08.2007 ID: 21813 ![]() |
Takže pak řeknu kámošovi z eSuby a? nahodi fake a přehlásí se do našeho teamu na pár zápasů a pak, až nás dostane tak na 3. místo v KB zase pujde zpet do svojeho teamu :). (Nevadí že už eSuba nehraje CoD, stejně by to stačilo ![]() No tak by si mu to rekl vstoupil by tam a za dva dny by stejne mohl hrat tak co a pak by odesel |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Skupina: Uživatel Příspěvků: 4 Registrován: 14.08.2007 ID: 21813 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Skupina: Uživatel Příspěvků: 7637 Registrován: 16.01.2005 ID: 4565 ![]() |
% % % % 2 u !!
nevím proč tady vytahuješ půl roku starej topic.. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() velký = big a dál ? ![]() Skupina: GP Support Příspěvků: 3315 Registrován: 10.04.2006 ID: 14196 ![]() |
% % % % 2 u !! nevím proč tady vytahuješ půl roku starej topic.. toto téma slouží jako návrhy, připomínky .... pro TDM 2vs2 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Skupina: Uživatel Příspěvků: 7637 Registrován: 16.01.2005 ID: 4565 ![]() |
s větou a kdo ne? navrhuješ nejaku připomínku mno tak to sem asi blbej jak tak koukám.. spíš to byla reakce na nejaký z půl roku starých komentů že..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi verze | Dnes je: 10.12.19 - 04:04 |