IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Server is not responding
Energizer
příspěvek 01.01.2008, 22:00
Příspěvek #1


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




Toto mi to pise u vetsiny serveru, nevite proc?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Trex
příspěvek 02.01.2008, 13:05
Příspěvek #2


TF forever


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 149
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Vidlákov
ID: 39




Mozna by to chtelo trochu upresnit problem, dodat nejakej screen pripadne vic pospsat co, kde a jak...
Jen par otazek:
1) Mas original?
2) Dela ti to jen u TF2 nebo i u jinejch her na Steamu (DoD,CS:S,..)?
3) Funguje ti ve hre normalne Steam community?


--------------------

Kill your friends! Kill your family! Snipe your pets! Detpack your house! Get TF Now!
Team Fortress 2 CZ & SK Community
www.2fort.cz
#tf2.cz & #tfc.cz @ quakenet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 02.01.2008, 13:38
Příspěvek #3


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




QUOTE(Trex @ 02.01.2008, 13:05) *
Mozna by to chtelo trochu upresnit problem, dodat nejakej screen pripadne vic pospsat co, kde a jak...
Jen par otazek:
1) Mas original?
2) Dela ti to jen u TF2 nebo i u jinejch her na Steamu (DoD,CS:S,..)?
3) Funguje ti ve hre normalne Steam community?
origo mam, nevim jestli mi to dela u ostatnich her, protoze jsem je uz dlouho nehral a kdyz jo tak na GP a Steam comunity mam v poradku, screen dodam hned jak budu moct


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
n4l1m
příspěvek 19.01.2008, 13:04
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 79
Registrován: 25.01.2007
Bydliště Olomouc
ID: 19602




QUOTE(Energizer @ 01.01.2008, 22:00) *
Toto mi to pise u vetsiny serveru, nevite proc?


může to být způsobeno i špatným internetovým připojením


--------------------

.ιllιlı..naliMilan! ๏̯͡๏).ιllιlı.
Hardware je vše co se nedá ukrást po sí?i.
Počítač nám ušetří spoustu práce, kterou bychom bez něj neměli.


ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vEprik?
příspěvek 28.01.2008, 18:10
Příspěvek #5


@:{D>


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3200
Registrován: 26.02.2006
ID: 13325




bud to budou silny lagy,nebo firewall,nebo podelanej steam ( u valve:)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.pernik
příspěvek 29.01.2008, 20:16
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 298
Registrován: 19.07.2006
ID: 16439




Myslim, že kdyby to bylo Steamem (u Valve) tak už by tu psalo víc lidí grin.gif


--------------------
Meh.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 10.02.2008, 14:43
Příspěvek #7


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




tady je ten screen, protoze tu uz zase nefunguje
Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  tf2.jpg ( 82.4k ) Počet stažení: 47
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 11.02.2008, 17:05
Příspěvek #8


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




haloooo :(


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 11.02.2008, 17:05
Příspěvek #9


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




haloooo :(


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 11.02.2008, 17:36
Příspěvek #10


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8882
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Co třebáááá ummmmm ... FireWall?


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 15.02.2008, 13:45
Příspěvek #11


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




QUOTE(A.l.i.3.n @ 11.02.2008, 17:36) *
Co třebáááá ummmmm ... FireWall?

myslis to moje odinstalovane AVG?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Khenyk
příspěvek 16.02.2008, 21:59
Příspěvek #12


Seriousness of the Conflict!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 449
Registrován: 19.03.2005
Bydliště Most
ID: 5526




Zjisti si, jestli máš otevřený u providera tyto porty:

TCP+UDP 1200
TCP+UDP 27000-27015
TCP+UDP 27020-27039

Příspěvek upravil Khenyk, 16.02.2008, 21:59.


--------------------

- - - - - - - - "Bug? That's not a bug, that's a feature." John Carmack - - - - - - - -
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kllrt
příspěvek 18.08.2008, 15:02
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 46
Registrován: 26.06.2006
ID: 15942




Hele me to dela taky u vsech Source her od valve ...DoD,CSS,HL2DM,TF2 nevim cim to je mam Cesky rediokomunikace a firewall mam vypnutej v routeru tak i v compu


--------------------
Il-2 Sturmovik 1946 Rulezzzz!


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kllrt
příspěvek 18.08.2008, 15:03
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 46
Registrován: 26.06.2006
ID: 15942




Sry ale nevim jak smazat post thumbsdown.gif sad.gif

Příspěvek upravil Kllrt, 18.08.2008, 15:17.


--------------------
Il-2 Sturmovik 1946 Rulezzzz!


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 04.09.2008, 18:57
Příspěvek #15


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




refresh porad dokola, pokud mozno hrat na stejnych serverech


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 13.11.18 - 04:02
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist