IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> TF2 pls Help
palec
příspěvek 05.07.2008, 13:16
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 72
Registrován: 04.11.2006
ID: 18502




Když se pokouším připojit na server tak mi to nepise STEAM certificate length error! 0/2048... nevite co stym?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Beluga
příspěvek 05.07.2008, 23:02
Příspěvek #2


Back to the roots.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12637
Registrován: 05.02.2006
Bydliště Praha
ID: 11876




Tyhle jejich certifikáty. Zkus jednoduše vypnout zapnout steam (restartovat kompa). Odhlaš se a přihlaš se.


--------------------

O Belugově obchodu s lidskými orgány uslyšíte na černém trhu hotové legendy.
Jediný Evropan, který dokáže konkurovat Číňanům.
Jednou prý ze čtyř mrtvol složil jedenáct lidí, a ještě mu zbylo na liliputa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
palec
příspěvek 06.07.2008, 01:00
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 72
Registrován: 04.11.2006
ID: 18502




QUOTE(Beluga @ 06.07.2008, 00:02) *
Tyhle jejich certifikáty. Zkus jednoduše vypnout zapnout steam (restartovat kompa). Odhlaš se a přihlaš se.

porad nic... neni na to nějakej trik...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Trex
příspěvek 06.07.2008, 07:34
Příspěvek #4


TF forever


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 149
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Vidlákov
ID: 39




1. Mas original? Pokud ne, tak to nema cenu resit, protoze chyba muze byt kdekoliv...

2. Zapni steam, klikni pravym tlacitkem mysi na TF2, pak na Properties, zalozka Local files a klikni na Verify integrity of game cache

3. Ve slozce se Steamem smaz tento soubor: ClientRegistry.blob a restartuj Steam.


--------------------

Kill your friends! Kill your family! Snipe your pets! Detpack your house! Get TF Now!
Team Fortress 2 CZ & SK Community
www.2fort.cz
#tf2.cz & #tfc.cz @ quakenet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
palec
příspěvek 06.07.2008, 09:16
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 72
Registrován: 04.11.2006
ID: 18502




ok... ted se mi napsalo Dissconnect server uses different class tables
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kindlinho
příspěvek 06.07.2008, 09:41
Příspěvek #6


Now with extra spicy sauce
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4953
Registrován: 29.08.2005
Bydliště Mlada Boleslav
ID: 8264




Prostě odpověz.. máš originál, nebo ne?

Ten poslední error může být tím, že se pokoušíš připojit na server s jinou verzí než máš ty, což by bylo dost podezřelý..

Příspěvek upravil Kindlinho, 06.07.2008, 09:42.


--------------------
×
Go to the top of the page
 
+Quote Post
palec
příspěvek 06.07.2008, 09:42
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 72
Registrován: 04.11.2006
ID: 18502




mam
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kindlinho
příspěvek 06.07.2008, 09:44
Příspěvek #8


Now with extra spicy sauce
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4953
Registrován: 29.08.2005
Bydliště Mlada Boleslav
ID: 8264




Hledal jsem a zjistil, že obě dvě hlášky vyjadřují totožný problém. Máš neupdatnutý TF2. Pokud teda máš origo, zkoušels reinstall TF2?


--------------------
×
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Beluga
příspěvek 06.07.2008, 11:55
Příspěvek #9


Back to the roots.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12637
Registrován: 05.02.2006
Bydliště Praha
ID: 11876




Proto jsem navrhoval restart/relogin steamu, někdy se to stávalo.


--------------------

O Belugově obchodu s lidskými orgány uslyšíte na černém trhu hotové legendy.
Jediný Evropan, který dokáže konkurovat Číňanům.
Jednou prý ze čtyř mrtvol složil jedenáct lidí, a ještě mu zbylo na liliputa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
palec
příspěvek 08.07.2008, 01:28
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 72
Registrován: 04.11.2006
ID: 18502




QUOTE(Beluga @ 06.07.2008, 12:55) *
Proto jsem navrhoval restart/relogin steamu, někdy se to stávalo.

oka už to valí... dík všem za ochotu :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dejvik
příspěvek 25.07.2008, 21:58
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 25.07.2008
ID: 26302




Ahooj lidi prosim vas potreboval bych s TF2 pomoc mam nastaveny porty od routera vsechno ale porad mi to rika: Server is not Responding co s tim mam delat prosim lidi mam original TeamFortress 2 a nejde to prosim pomocte...... eh-smiley.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 25.07.2008, 22:01
Příspěvek #12


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




QUOTE(Dejvik @ 25.07.2008, 22:58) *
Ahooj lidi prosim vas potreboval bych s TF2 pomoc mam nastaveny porty od routera vsechno ale porad mi to rika: Server is not Responding co s tim mam delat prosim lidi mam original TeamFortress 2 a nejde to prosim pomocte...... eh-smiley.gif
refreshovat, doted jsem neprisel na to jak ten problem vyresit, nekdy je to refreshovani zdlouhave a zda se mi, ze nejvic musi clovek refreshovat, kdyz de na ten server poprve, nebo jednou za cas, pokud na nej chodi temer kazdej den, nebude ti to psat


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dejvik
příspěvek 26.07.2008, 07:09
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 25.07.2008
ID: 26302




Jako myslis ze mam dat refresh/zrusit refresh/zrusit atd.................? nebo mam zapnout refresh a nechat to tak 15 minut
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dejvik
příspěvek 26.07.2008, 07:11
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 25.07.2008
ID: 26302




a mam ten refresh delat spis ve hre nebo v tom Steam okne?......nebo je to fuk
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 26.07.2008, 07:58
Příspěvek #15


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




te nechapu normalne si najdu servery dvojklikem se na ne chci pripojit a skoci mi tam server is not responding tak tam uprostred mas refresh


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.07.18 - 22:26
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist