IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Hra nenajde server
Lukino
příspěvek 25.06.2011, 15:15
Příspěvek #1



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 7583
Registrován: 05.07.2006
Bydliště Plzeň
ID: 16142




Šupexiiiiiiiiiiiiii, najednou z ničeho nic mi hra nenajde žádný server, jak to opravím? :D


--------------------
*Ono z úrovně chodníku vypadá přijíždějící sanitka poněkud smysluplně...

*Lidský život je příliš velký na to, aby mohl být ztracen...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Šupex
příspěvek 26.06.2011, 12:39
Příspěvek #2


Geekoviny. Ty jsou moje, i když jim vůbec nerozumím.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11608
Registrován: 06.03.2006
Bydliště Ostrava
ID: 13513




Přímo ve hře?

Najde ti to nějaké severy přes Zobrazit(View) -> Servery?

edit: Ale je divné, že ti nejdou přidávat přátelé. To je nějaké failové.

Příspěvek upravil Šupex, 26.06.2011, 12:40.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lukino
příspěvek 26.06.2011, 12:40
Příspěvek #3



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 7583
Registrován: 05.07.2006
Bydliště Plzeň
ID: 16142




QUOTE(Šupex @ 26.06.2011, 13:39) *
Přímo ve hře?

Najde ti to nějaké severy přes Zobrazit(View) -> Servery?

Ani ve hře, ani ve steamu. Ani přes tu volbu Hrát nebo jak to tam je ani zobrazit servery


--------------------
*Ono z úrovně chodníku vypadá přijíždějící sanitka poněkud smysluplně...

*Lidský život je příliš velký na to, aby mohl být ztracen...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Šupex
příspěvek 26.06.2011, 13:06
Příspěvek #4


Geekoviny. Ty jsou moje, i když jim vůbec nerozumím.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11608
Registrován: 06.03.2006
Bydliště Ostrava
ID: 13513




A povolil si Steam a TF2 ve firewallu? Páč to by mohlo být ono.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lukino
příspěvek 26.06.2011, 13:12
Příspěvek #5



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 7583
Registrován: 05.07.2006
Bydliště Plzeň
ID: 16142




QUOTE(Šupex @ 26.06.2011, 14:06) *
A povolil si Steam a TF2 ve firewallu? Páč to by mohlo být ono.

Když jsem to poprvé spustil, tak vše šlapalo. A po druhý nebo třetí najednou konec... Zkoušel jsem i vypnout antivir/FW


--------------------
*Ono z úrovně chodníku vypadá přijíždějící sanitka poněkud smysluplně...

*Lidský život je příliš velký na to, aby mohl být ztracen...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Šupex
příspěvek 26.06.2011, 13:22
Příspěvek #6


Geekoviny. Ty jsou moje, i když jim vůbec nerozumím.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11608
Registrován: 06.03.2006
Bydliště Ostrava
ID: 13513




Tak ještě občas pomůže restartovat modem/router.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Šupex
příspěvek 27.06.2011, 12:19
Příspěvek #7


Geekoviny. Ty jsou moje, i když jim vůbec nerozumím.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11608
Registrován: 06.03.2006
Bydliště Ostrava
ID: 13513




Tak nakonec Valve zmastilo ten update na Free to play a proto ti to nic nenajde. Takže asi počkat na další update nebo lepší možnost přes nastavení si nastavit dostupnou aktualizaci na beta verzi a nechat ji nainstalovat. U mě to problém vyřešilo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.09.18 - 22:41
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist