IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s GamePark Pokerem, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Pokud je pro vás poker velkou neznámou, podívejte se na NÁPOVĚDU.

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

3 Stran(y): V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> GamePark Space - report bugů
Vorvanice
příspěvek 21.07.2010, 22:26
Příspěvek #16





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 109
Registrován: 28.11.2008
Bydliště UL
ID: 28117




Hrála jsem teď v místnosti cash table 1/2 a docela mě překvapilo jak to tam hazí povinný sázky na začátku hry....

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Halimed
příspěvek 22.07.2010, 01:05
Příspěvek #17



Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 90
Registrován: 01.08.2009
Bydliště Ostrava
ID: 31409




Takhle to funguje ve všech hernách. Kdokoliv se připojí do hry zaplatí BB, tudíž se nejedná o bug :)

Příspěvek upravil Halimed, 22.07.2010, 01:06.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vorvanice
příspěvek 22.07.2010, 08:05
Příspěvek #18





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 109
Registrován: 28.11.2008
Bydliště UL
ID: 28117




Aha, díky, v pravidlech jsem o tom nic nenašla, takže mě to jako občasného hráče zmátlo:)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lee_CZ
příspěvek 20.08.2010, 12:07
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 10
Registrován: 07.05.2006
Bydliště Stará Ves nad Ondřejnicí
ID: 14784




Je to zobrazovací bug od přidání "žetonů" na GP poker.. Když se připojujete do hry, tak se vám zobrazí že potřebujete např. 20 GP bodů (při Sit & Go se vstupem 20 žetonů). Dále pak normální hra sázení => ukazuje, že vsázíte GP body.. Pokud možno, žádám o rozlišení.. worship.gif worship.gif turned.gif


--------------------
Jesm členem klanu (army)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minibuky
příspěvek 20.08.2010, 12:45
Příspěvek #20





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 17.03.2006
ID: 13738




Zdravim, po dlouhý době jsi jdu sem zahrát poker a koukám, že tu je nějakej novej space, ale už jsem dneska vyhrál něco přes 700 g bodů a nic se nepřičetlo zkoušel jsem refresh nic. Když jsem něco prohrál g body to odečetlo hned. moje ID: 14819


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Danigo__
příspěvek 22.08.2010, 10:30
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 560
Registrován: 15.08.2009
ID: 31575




QUOTE(Minibuky @ 20.08.2010, 13:45) *
Zdravim, po dlouhý době jsi jdu sem zahrát poker a koukám, že tu je nějakej novej space, ale už jsem dneska vyhrál něco přes 700 g bodů a nic se nepřičetlo zkoušel jsem refresh nic. Když jsem něco prohrál g body to odečetlo hned. moje ID: 14819

Žetony - nově jsou v tréninkových hrách (tedy v těch, kde se nehraje o Gbody) zavedeny Žetony (můžete znát pod názvem playmoney). Každý hráč dostane 1000 žetonů do začátku, se kterými může hrát. Každá výhra i prohra se započítává, největší změna oproti předchozímu systému je tedy ta, že se hodnota neobnovuje okamžitě po utracení celé částky. Když vyhrajte, odcházíte s vyhranou částkou, a ta vám zůstane započítána na účtu. Když prohrajete, tak o body přijdete. Avšak jelikož jde o trénink, každý den ve 12 a 24 hodin se všem hráčům, kteří mají méně než 1000 žetonů, automaticky stav dorovná na 1000. Pokud tedy prohrajete, musíte počkat do 12 nebo 24 hodin, než se vám stav konta navýší. Toto se týká jen tréninkových her, netýká se to klasických her o Gbody.


--------------------


Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš co ochutnáš
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minibuky
příspěvek 22.08.2010, 11:25
Příspěvek #22





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 17.03.2006
ID: 13738




QUOTE(Danigo__ @ 22.08.2010, 11:30) *
Žetony - nově jsou v tréninkových hrách (tedy v těch, kde se nehraje o Gbody) zavedeny Žetony (můžete znát pod názvem playmoney). Každý hráč dostane 1000 žetonů do začátku, se kterými může hrát. Každá výhra i prohra se započítává, největší změna oproti předchozímu systému je tedy ta, že se hodnota neobnovuje okamžitě po utracení celé částky. Když vyhrajte, odcházíte s vyhranou částkou, a ta vám zůstane započítána na účtu. Když prohrajete, tak o body přijdete. Avšak jelikož jde o trénink, každý den ve 12 a 24 hodin se všem hráčům, kteří mají méně než 1000 žetonů, automaticky stav dorovná na 1000. Pokud tedy prohrajete, musíte počkat do 12 nebo 24 hodin, než se vám stav konta navýší. Toto se týká jen tréninkových her, netýká se to klasických her o Gbody.

ouuu díky teď to vidim jsem se nedíval na těch stolech jestli jdu hrát o žetony nebo g body můj fail biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reico
příspěvek 10.09.2010, 17:08
Příspěvek #23


Translator


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 25
Registrován: 01.03.2006
Bydliště Střední Čechy
ID: 13413




Asi jsem si všimnul jednohu bugu: když se ve hre dlouho čeká na zbývající hráče, tak jsou potom ve hře vyšší blindy po flopu než by měly být. Tedy když je SB 1 a BB 2 tak po flopu to hodí třeba 8 a mělo by snad být 4.

Příspěvek upravil Reico, 10.09.2010, 17:17.


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 08.01.2011, 10:07
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




čau lidi chci se zeptat dá se nějak zprovoznit GP Space v mobilu? konkrétně na Samsungu Galaxy S...když otevřu Space tak se mi ukáže jen bílá obrazovka a nic...sry jestli už to tu někde je ale já jsem nic takovýho nenašel:)...díky za radu :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 08.01.2011, 10:19
Příspěvek #25





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




QUOTE(BiGSh0cK @ 08.01.2011, 10:07) *
čau lidi chci se zeptat dá se nějak zprovoznit GP Space v mobilu? konkrétně na Samsungu Galaxy S...když otevřu Space tak se mi ukáže jen bílá obrazovka a nic...sry jestli už to tu někde je ale já jsem nic takovýho nenašel:)...díky za radu :-)

Nepotřebuje to nějaký flash plugin?


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 08.01.2011, 10:22
Příspěvek #26





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




nevim, když jsem si přeinstaloval OS na PC tak se mi při spuštění space ukázalo jenom to logo Space, nainstaloval jsem flash player a už to šlo v pohodě, ale tady na mobilu se mi neukáže ani to logo:D...a ani nevim jestli něco jako flash player pro mobily existuje :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 08.01.2011, 10:33
Příspěvek #27





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




QUOTE(BiGSh0cK @ 08.01.2011, 10:22) *
nevim, když jsem si přeinstaloval OS na PC tak se mi při spuštění space ukázalo jenom to logo Space, nainstaloval jsem flash player a už to šlo v pohodě, ale tady na mobilu se mi neukáže ani to logo:D...a ani nevim jestli něco jako flash player pro mobily existuje :-)

Tak není mobil jako mobil a Galaxi nemá OS android? Ten by to mohl podporovat...


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 08.01.2011, 11:14
Příspěvek #28





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




má android 2.1 ale jak vidíš tak nepodporuje :-)

Příspěvek upravil BiGSh0cK, 08.01.2011, 11:33.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 08.01.2011, 14:50
Příspěvek #29


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




myslím že ten mobilnej flash neni na takové úrovni jak normal flash, normal flash hru tam spustíš ale neco složitejší bude delat problem


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 08.01.2011, 16:07
Příspěvek #30





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




takže space nerozhejbu jo? :-(
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Stran(y): V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 23.10.19 - 21:51
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist