IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Prosím pomozte AoE3 mi padá na Xp, nechapu proč
Hrnek
příspěvek 11.01.2010, 13:36
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11
Registrován: 11.01.2010
ID: 33207




Čus, hele poradte...mam pc sestavu : grefore 8600gt, procesor dvoujadrovej 3,1 Ghz,gb ram, 50Gb hard disc.... ostatni hry slapou (např Burnout Paradise atd.)...stahl sem si to...prez torrent...nainstaloval cracknul...hodil do toho češtinu a pak spustil...tak sem dal novou hru...a vzdicky se mi to vyplo asi po minutě (takový to odeslat o chybách nebo neodesílat.....)...čim to prosím může bejt? eh-smiley.gif

Příspěvek upravil Hrnek, 11.01.2010, 13:38.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 11.01.2010, 16:36
Příspěvek #2


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




zkus bez češtiny


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 12.01.2010, 08:45
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




Tohle muze byt cimkoliv, nekompatibilni grafika, chybejici soubory v te instalaci atd atd.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hrnek
příspěvek 12.01.2010, 14:16
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11
Registrován: 11.01.2010
ID: 33207




a neemuzete mi poradit kde to stáhnoutaby to slapalo pls??? a jak nato.?? ja to jeste moc neumim.....ale treba AeE bezi uplne v klidu...ostatni hry taky...tak nwm jesi neco nedelam spatne...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 12.01.2010, 18:04
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




Toto neni warez forum, takze pohledej na prislusnych warez forech, pripadne zakup original.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hrnek
příspěvek 12.01.2010, 18:25
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11
Registrován: 11.01.2010
ID: 33207




takmi neco posli na mai pls : tomik.zombik@seznam.cz
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.11.19 - 09:25
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist