IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> nejde spustit client
Dopikasan
příspěvek 02.02.2017, 16:22
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 02.02.2017
ID: 47424




Zdravím,
stále mi client hází chybu viz screen Připojený soubor  gamepark.png ( 16.12k ) Počet stažení: 16


Zkoušel jsem vypnout firewall, odinstaloval a znova nainstaloval clienta, udělal jsem si nový nick na gameparku a stejně nejde.
Učet aktivovaný mám.
Zkoušel jsem i přejmenovat default na default2

Nic zkrátka nefunguje.
zkoušel jsem to na druhém notasu, kde jsem se vpohodě přihlásil, takže router nebo něco by to blokovat neměl.

Díky za rady
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 02.02.2017, 22:00
Příspěvek #2



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8072
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




GP ID nebo aspom link na GP profil.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dopikasan
příspěvek 03.02.2017, 15:28
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 02.02.2017
ID: 47424




QUOTE(Legio IX @ 02.02.2017, 22:00) *
GP ID nebo aspom link na GP profil.

Jo, sorry

ID uživatele: 1762345
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 04.02.2017, 00:14
Příspěvek #4


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6420
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




a tohle je tvůj původní účet, že? 842314
ten komp s klientem vůbec nekomunikuje, máš aktuální systém a z důvěryhodnýho zdroje? a zkoušel ses připojit s vypnutym antivirem / firewallem, pokud používáš něco jinýho než defender?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dopikasan
příspěvek 09.02.2017, 15:12
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 02.02.2017
ID: 47424




QUOTE(Slamb @ 04.02.2017, 00:14) *
a tohle je tvůj původní účet, že? 842314
ten komp s klientem vůbec nekomunikuje, máš aktuální systém a z důvěryhodnýho zdroje? a zkoušel ses připojit s vypnutym antivirem / firewallem, pokud používáš něco jinýho než defender?


J mám aktuální systém a zkoušel jsem bez firewallu (antivir nemám) a nešlo to :/

Jinak tamto je můj puvodní nick (založil jsem novej a doufal že se připojím na GP)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 09.02.2017, 16:43
Příspěvek #6



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8072
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Podle toho jak se na to dívám, tak bys s tím už problém mít neměl.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 23.09.17 - 17:26
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist