IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Nejak mi to nejede, nejaka chyba
vojina
příspěvek 12.05.2005, 14:35
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 12.05.2005
ID: 6423




Když si stáhnu tactical ops z GameZone nainstaluju do unrel tournament... a chci to spustit napíše mi to: "Vstupní bod procedury ?OnSysCommand@WWindow@@UAEHH@Z se nezdařilo v dynamicky propojované knihovně Window.dll nalézt."
Nevíte někdo co to znamená už jsem si to zkusil stáhnout znovu ale beztak to nepomohlo...

Za každou radu moc děkuji!!! smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Danger
příspěvek 21.05.2005, 14:37
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 23.04.2005
ID: 6093




musis mit retail verzi ( funkcni bez UT ), pak to bude ok.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vojina
příspěvek 22.05.2005, 17:57
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 12.05.2005
ID: 6423





a jak to nastavim nebo seženu??? dik

Příspěvek upravil vojina, 22.05.2005, 17:59.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vojina
příspěvek 28.05.2005, 16:41
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 12.05.2005
ID: 6423




Prosííímmm... musim si to koupit nebo staci stahnout patch? nebo co?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Backslider
příspěvek 05.06.2005, 12:26
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2340
Registrován: 13.03.2004
ID: 1232




QUOTE(vojina @ 28.05.2005, 17:41)
Prosííímmm... musim si to koupit nebo staci stahnout patch? nebo co?
[right][snapback]97238[/snapback][/right]

jo musíš si to koupit...


--------------------
MAKE POVERTY HISTORY
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Recode
příspěvek 06.07.2005, 21:01
Příspěvek #6


Death Metal


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 267
Registrován: 23.06.2005
Bydliště Jižní Morava
ID: 7222




MAS TO ROZBYTI!!§


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Neregistrovaný_Lolita_*
příspěvek 06.07.2005, 23:28
Příspěvek #7





Neregistrovaný







jako na to ze mas pod sebou ikonku admin bys nemusel psat takove sracky no
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Recode
příspěvek 07.07.2005, 01:55
Příspěvek #8


Death Metal


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 267
Registrován: 23.06.2005
Bydliště Jižní Morava
ID: 7222




QUOTE(Lolita @ 07.07.2005, 00:28)
jako na to ze mas pod sebou ikonku admin bys nemusel psat takove sracky no
[right][snapback]111007[/snapback][/right]


Ja za to nemuzu ono to tam naskocilo samo.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 20.10.19 - 01:53
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist