IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> mam problem se steamem 1.6
s1on
příspěvek 21.08.2004, 20:20
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2447
Registrován: 06.03.2004
Bydliště Praha
ID: 1163




nazdar lidi mam problem s tak debilnim steamem vsechn je v poho instalace atd registr blablabla ale potom kdyz dam play game tak se mi v my games neobjevi counter strike , detmach , ricchet, detmach classic atd rposte takovy ty half life hry ale objevi se mi naka lbost kterou vubec nemam je to codename gordon a jeste naka prosím pomoc diky
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Backslider
příspěvek 22.08.2004, 15:01
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2340
Registrován: 13.03.2004
ID: 1232




problemy se steamem jsou na denním pořádku unsure.gif


--------------------
MAKE POVERTY HISTORY
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jack88
příspěvek 19.05.2005, 22:26
Příspěvek #3


Hear Hip-Hop


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 105
Registrován: 16.05.2005
Bydliště Bohnice:)
ID: 6496




QUOTE(Blood_elf @ 22.08.2004, 17:01)
problemy se steamem jsou na denním pořádku :unsure:
[right][snapback]22937[/snapback][/right]


Jo tak to stebou souhlasím!!!
Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  preme_cs_02.gif ( 12.97k ) Počet stažení: 8
 


--------------------
!!!Counter Strike a Call of Duty!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Coreo
příspěvek 28.05.2005, 13:48
Příspěvek #4


so fucking what?
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4068
Registrován: 25.08.2004
ID: 2565




QUOTE(s1on @ 21.08.2004, 21:20)
nazdar lidi mam problem s tak debilnim steamem vsechn je v poho instalace atd registr blablabla ale potom kdyz dam play game tak se mi v my games neobjevi counter strike , detmach , ricchet, detmach classic atd rposte takovy ty half life hry ale objevi se mi naka lbost kterou vubec nemam je to codename gordon a jeste naka  prosím pomoc diky
[right][snapback]22891[/snapback][/right]

koukám že ostatní ti moc nepomohli tak to zkusim já - takže... všechny ty hry si musíš stáhnout, protože ten Steam sis nainstaloval jen oklestenou verzi - proste das pravej na CS a download nebo neco takovyho (staci na nej i 2x kliknout levym jako pri spusteni)

no a pokud mas orig. cd key tak si tahle budes moct stahnout vsechny ty sedivy hry...

btw. Codename Gordon je takove blbost ktera je free a je mala (tak proto ji tam mas)
- Codename Gordon je k dostání i bez Steamu :)


--------------------
What has two thumbs and doesn't give a crap? Coreo, how you doing?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nerubian
příspěvek 30.05.2005, 22:54
Příspěvek #5


Ninja #2
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 3940
Registrován: 27.08.2004
ID: 2587




QUOTE(Coreo @ 28.05.2005, 14:48)
koukám že ostatní ti moc nepomohli tak to zkusim já - takže... všechny ty hry si musíš stáhnout, protože ten Steam sis nainstaloval jen oklestenou verzi - proste das pravej na CS a download nebo neco takovyho (staci na nej i 2x kliknout levym jako pri spusteni)

no a pokud mas orig. cd key tak si tahle budes moct stahnout vsechny ty sedivy hry...

btw. Codename Gordon je takove blbost ktera je free a je mala (tak proto ji tam mas)
          - Codename Gordon je k dostání i bez Steamu :)
[right][snapback]97213[/snapback][/right]

Myslim že za ten skoro rok si to zjistil jinde - 21.08.2004, 21:20 whistle.gif


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Coreo
příspěvek 31.05.2005, 10:45
Příspěvek #6


so fucking what?
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4068
Registrován: 25.08.2004
ID: 2565




aha :) nj ja koukal ze to bylo aktualni (diky Jackovi88) tak sem chtel pomoct mno blush.gif

Příspěvek upravil Coreo, 31.05.2005, 10:45.


--------------------
What has two thumbs and doesn't give a crap? Coreo, how you doing?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
proky
příspěvek 14.06.2005, 16:14
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 14.06.2005
ID: 6998




prosimvas potrebuju poradit kdyz spustim GZ klienta tak mi to napise ze to nemuze najit STEAM adresar dam tam kde to mam nainstalovane a taky to nejde co s tim???????????joooo a kdyz mi to teda nejde pomuze mi kdyz si na GZ stahnu ten STEAM counter strike 1.6???ma asi 370mb potm mi to pudje pls poradte. wow.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Coreo
příspěvek 16.06.2005, 10:04
Příspěvek #8


so fucking what?
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4068
Registrován: 25.08.2004
ID: 2565




napsal si to tak nejak zmatene... Mno, pokud mas nainstalovanej Steam a chces hrat na Gz, tak musis mit v tom Steamu i CSko (to stahnes bud pres steam nebo jiz pres zmineny GZ CS 1.6 Steam Installer)

ale pokud CSko ve Steamu jiz mas, tak to bude asi tim, ze v klientovi nemas zadat e-mail ale nazev svyho Steam accountu

Newim jestli sem ti odpovedel na to, co si potreboval, ale priste blize specifikuj tvuj problem


--------------------
What has two thumbs and doesn't give a crap? Coreo, how you doing?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 19.10.19 - 05:28
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist