IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Využívání bugu ze stanicema., Bugy
scud9111
příspěvek 04.07.2012, 18:51
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 29.06.2012
ID: 44025




No tak založíme pro to jiné téma... Jedná se tu pouze o auta a bugování dosahu přepravy stanice... Klidně bych napsal návod jak se to dělá. Ale porušil bych GP pravidla. Takže to psát nebudu...

Jen napíši že na 4 herních čtverečkách dokážete vydělávat miliony jelikož hra to počíta, jako by jste přepravovali daný kus posilnici. Takže hráč si poblíž lesa postaví dvě překladiště nabuguje si od pily dosah a vozy ho do kola po čtyřech čtverečkách a má ho zaplacený, jako by to vezl po 30 herních čtvercích.

Jen tím chci ukázat, že to používá každej lempl. Díky tomu on má do startu zajištěné rychlé financování a tím možnost rychle postavit vlakovou sít co dokáže do 15 let od začátku vydělávat až 500 milionů za 30 let vydělá takovej člověk až miliardu ročně neli víc....

Takže normální hráč co hraje férově nemá šanci takovému hráči konkurovat ani z 2% Jelikož na poctivou hru má poze chabou 4 milionovou půjčku.

Navíc takový hráči dělají další věci nici krajinu na vodní plochy jelikož bug ze stanicema a použitejma autama na nich jim na to vydělají...

Dalé takovej hráč si může dovolit další vydělečnou činost 50 lodí na dva přístavi což mu slušně vynese dalších pár milionů ročně.

Zde pár obrázků kde je jasně vydět zneužití bugu hry.... Nebudu jmenovat kteří hráči to použily...

Zde je krásně vydět využití bugu dovoz dřeva na využitém bugu

Zde je vidět opět využit bug při dopravě diamantů

Bug při dopravě vody i přesto že stanice vodů nemůže přijímat

A mohl bych jen vkládat obrázky.... Tudiž doporučuji zákázat úplně auta jelikož tohle bez admina nelze uhlídat a pochybuji, že admin bude sedět nonstop ve hře a kontrolovat zda není využiván bug hry.

A na konec se ptám má to vůbec cenu na GP hrát, když tu jsou samí bugaři admini pro hru žádní??? Je to ovšem škoda CZ serverů na tuto hru je málo. Škoda že GP něco spustí a nedotáhne dokonce velka chyba....

Příspěvek upravil scud9111, 04.07.2012, 18:52.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PilsnerUrquel
příspěvek 05.07.2012, 12:40
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 87
Registrován: 15.07.2007
Bydliště Plzeň
ID: 21406




QUOTE(scud9111 @ 04.07.2012, 19:51) *
No tak založíme pro to jiné téma... Jedná se tu pouze o auta a bugování dosahu přepravy stanice... Klidně bych napsal návod jak se to dělá. Ale porušil bych GP pravidla. Takže to psát nebudu...

Jen napíši že na 4 herních čtverečkách dokážete vydělávat miliony jelikož hra to počíta, jako by jste přepravovali daný kus posilnici. Takže hráč si poblíž lesa postaví dvě překladiště nabuguje si od pily dosah a vozy ho do kola po čtyřech čtverečkách a má ho zaplacený, jako by to vezl po 30 herních čtvercích.

Jen tím chci ukázat, že to používá každej lempl. Díky tomu on má do startu zajištěné rychlé financování a tím možnost rychle postavit vlakovou sít co dokáže do 15 let od začátku vydělávat až 500 milionů za 30 let vydělá takovej člověk až miliardu ročně neli víc....

Takže normální hráč co hraje férově nemá šanci takovému hráči konkurovat ani z 2% Jelikož na poctivou hru má poze chabou 4 milionovou půjčku.

Navíc takový hráči dělají další věci nici krajinu na vodní plochy jelikož bug ze stanicema a použitejma autama na nich jim na to vydělají...

Dalé takovej hráč si může dovolit další vydělečnou činost 50 lodí na dva přístavi což mu slušně vynese dalších pár milionů ročně.

Zde pár obrázků kde je jasně vydět zneužití bugu hry.... Nebudu jmenovat kteří hráči to použily...

Zde je krásně vydět využití bugu dovoz dřeva na využitém bugu

Zde je vidět opět využit bug při dopravě diamantů

Bug při dopravě vody i přesto že stanice vodů nemůže přijímat

A mohl bych jen vkládat obrázky.... Tudiž doporučuji zákázat úplně auta jelikož tohle bez admina nelze uhlídat a pochybuji, že admin bude sedět nonstop ve hře a kontrolovat zda není využiván bug hry.

A na konec se ptám má to vůbec cenu na GP hrát, když tu jsou samí bugaři admini pro hru žádní??? Je to ovšem škoda CZ serverů na tuto hru je málo. Škoda že GP něco spustí a nedotáhne dokonce velka chyba....


Ano jsem pro zakazat, auta, lode, vlaky letadla a budeme se jen koukat :)


--------------------
Pilsner Urquell inspirujci chuť

Admin a zakladatel stránek na FB:

Černý humor na FB
Dark humor
Rock Radio Steel
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scud9111
příspěvek 05.07.2012, 12:49
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 29.06.2012
ID: 44025




QUOTE(PilsnerUrquel @ 05.07.2012, 13:40) *
Ano jsem pro zakazat, auta, lode, vlaky letadla a budeme se jen koukat :)

Dle tvého vyjádření hádám, že patříš mezi lidi co rádi na začátku taky využijí bug s auty... Místo aby jsi napsal inteligentní návrh jak zamezit využivání bugu hry píšeš docela tupé názory. Hold asi bez bugu nedokážete vybudovat společnost co prosperuje a je konkurečně schopná. Jenže díky takovím lidem co to využívají tu hrát nikdo nebude.

Příspěvek upravil scud9111, 05.07.2012, 12:50.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PilsnerUrquel
příspěvek 05.07.2012, 17:22
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 87
Registrován: 15.07.2007
Bydliště Plzeň
ID: 21406




Bug jsem nikdy nepouzil zadnej ja to zapotrebi nemam, jenze napred se zakazali letadla omezeni na 5 kousku na spolecnost, pka se zacali omezovat lode, ted zakazeme automobili a nechame jen vlaky super. ...Takhle sem to myslel :)


--------------------
Pilsner Urquell inspirujci chuť

Admin a zakladatel stránek na FB:

Černý humor na FB
Dark humor
Rock Radio Steel
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bizziiik
příspěvek 05.07.2012, 18:27
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 842
Registrován: 18.08.2007
Bydliště Jablonec
ID: 21877




jediné řešení je hlídání adminama. a pokud tam není vyfotit ten bug napsat hráče nebo tu společnost a banánek.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scud9111
příspěvek 05.07.2012, 19:09
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 29.06.2012
ID: 44025




QUOTE(Bizziiik @ 05.07.2012, 19:27) *
jediné řešení je hlídání adminama. a pokud tam není vyfotit ten bug napsat hráče nebo tu společnost a banánek.

Dokud hra nebude v klientu GP, nebude admin dávat bany a i s identitou hráčů to bude složitější, když hra jde hrát bez registrace.

For PilsnerUrquel:
Ono ten bug využiješ i s vlakama jen je to drašší a ne tak efektivní. Radši limit letadel na 50 než bugeři s autama.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rodier
příspěvek 12.07.2012, 21:19
Příspěvek #7


Pánko Velkomožný
Ikona skupiny

Skupina: Minecraft admin
Příspěvků: 385
Registrován: 07.01.2005
ID: 4408




tak tam dejet jinou verzi kde ten bug neni. ja hraju ottd od vzniku a o takovem bugu jsem neslysel. OTTD mam rad, ale bohuzel nemam cas takze bych se o to starat nemohl. (delam mc + dalsi projekty mimo)

Příspěvek upravil rodier, 12.07.2012, 21:20.


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
scud9111
příspěvek 13.07.2012, 21:03
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 29.06.2012
ID: 44025




ještě dodám uplné zrušení propojování stanic je nesmyls jelikož každý poctivý hráč v budocnu kdy mu průmsyl produkuje chce rosšířit stanici.... Když jej zakážete úplně má smůlu.

Můj návrh dávat 2 roky ban na GP nazdar bazar, když někdo kazý hru ostatním nezaslouží si hráti na tomto portálu. 2 roky jako za cheating v cod a vím o čem mluvím Gz neboli GP udělovalo i 10 leté bany.... Admina jsem COD dělal více než dlouho.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 13.07.2012, 21:42
Příspěvek #9


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




nejdříve je to třeba pojnout s klientem, pak se můžou dávat bany


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
GriGri
příspěvek 02.08.2012, 11:28
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 02.08.2012
ID: 44175




Teda OTTD hraju již dlouho a o žádném "bugu spojování stanic" jsem neslyšel :-O Mám za to že to není bug ale naprosto podporovaná funkce ze strany OTTD viz příloha. Zkoušely jste někdy při stavbě stanice přidržet ctrl?

Připojený soubor  V_st_i_ek.JPG ( 96.3k ) Počet stažení: 45
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LiukSk
příspěvek 02.08.2012, 20:56
Příspěvek #11



Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 7
Registrován: 30.07.2012
ID: 44161




QUOTE(GriGri @ 02.08.2012, 12:28) *
Teda OTTD hraju již dlouho a o žádném "bugu spojování stanic" jsem neslyšel :-O Mám za to že to není bug ale naprosto podporovaná funkce ze strany OTTD viz příloha. Zkoušely jste někdy při stavbě stanice přidržet ctrl?

Připojený soubor  V_st_i_ek.JPG ( 96.3k ) Počet stažení: 45


najaky ten den TTD uz hrajem smile.gif a bez CTRL si neviem predstavit ziadnu hru tu vam davam k dispozici skryte funkcie hry http://wiki.openttd.org/Hidden_features a taktiez klavesove skratky http://wiki.openttd.org/Hotkeys
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Otrozon
příspěvek 03.08.2012, 07:09
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 11.09.2005
ID: 8480




QUOTE(GriGri @ 02.08.2012, 12:28) *
Teda OTTD hraju již dlouho a o žádném "bugu spojování stanic" jsem neslyšel :-O Mám za to že to není bug ale naprosto podporovaná funkce ze strany OTTD viz příloha. Zkoušely jste někdy při stavbě stanice přidržet ctrl?

Připojený soubor  V_st_i_ek.JPG ( 96.3k ) Počet stažení: 45

Takto postavene stanice byly podle smajla bug ze sem to mel smazat. sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.11.19 - 19:42
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist