IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Nemůžu se přihlásit
zdesla
příspěvek 02.04.2014, 16:36
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 02.04.2014
ID: 46412




Ze dne na den se mi nedaří přihlásit ke hře CoD4. Při spouštění klienta mi vyskočí tabulka s informací, že mám špatné jméno nebo heslo. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Heslo i jméno zadávám správně.

Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  chyba.jpg ( 175.56k ) Počet stažení: 26
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 02.04.2014, 19:44
Příspěvek #2


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




chrome://settings/content
Povolit nastavení místních dat (doporučeno)
máme?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zdesla
příspěvek 02.04.2014, 20:03
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 02.04.2014
ID: 46412




Používám Firefox.


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 02.04.2014, 20:13
Příspěvek #4


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




tak zkus chrome nebo to poladit nějak takhle...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zdesla
příspěvek 02.04.2014, 20:16
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 02.04.2014
ID: 46412




To všechno mám nastavené :/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zdesla
příspěvek 02.04.2014, 20:18
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 02.04.2014
ID: 46412




V Chromu ten samý problém. Začalo to zlobit ze dne na den. Zkoušel jsem i vypnout antivirus a Firewall, ale bez výsledku.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 03.04.2014, 06:40
Příspěvek #7


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




tak průběžně zkoušet


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bojler
příspěvek 03.04.2014, 14:03
Příspěvek #8



Ikona skupiny

Skupina: GamePark
Příspěvků: 5176
Registrován: 15.09.2003
ID: 1




Borci, v IE stejny problem?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zdesla
příspěvek 03.04.2014, 16:43
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 02.04.2014
ID: 46412




Bohužel ano, totéž... Prohlížečem to nejspíš nebude :/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bojler
příspěvek 04.04.2014, 12:37
Příspěvek #10



Ikona skupiny

Skupina: GamePark
Příspěvků: 5176
Registrován: 15.09.2003
ID: 1




Mas moznost zkusit svuj ucet na jinem pc?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zdesla
příspěvek 06.04.2014, 19:06
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 02.04.2014
ID: 46412




Možnost mám, ještě ale nebylo kdy.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 17.08.19 - 11:39
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist