IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> potřebuji vědět ohledne hrani na GP, pls nevím jak hrát AOE2 conqurors
cvachta
příspěvek 04.04.2009, 21:44
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 04.04.2009
ID: 30096




eh-smiley.gif pls jak mám hrát AOC ? plosím nějaký návod co udělat nebo přes hamachi neba nejak rad bych si zahral

Příspěvek upravil cvachta, 04.04.2009, 21:46.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
O-Neill
příspěvek 04.04.2009, 21:46
Příspěvek #2


Fluctuat nec mergitur.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2836
Registrován: 02.02.2006
Bydliště Mladá Boleslav
ID: 11025




Neomluvá tě věk, pohlaví, národnost, kultura ani náboženství. Jsi prostě debil.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cvachta
příspěvek 04.04.2009, 21:47
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 04.04.2009
ID: 30096




pls ty nevíš ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
O-Neill
příspěvek 04.04.2009, 21:53
Příspěvek #4


Fluctuat nec mergitur.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2836
Registrován: 02.02.2006
Bydliště Mladá Boleslav
ID: 11025




Hele já mám nějaký aoe uplně u řiti, ale tady na tom fóru existuje speciální část, která se zabývá přímo aoe. Tak zkus zapátrat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pospa
příspěvek 04.04.2009, 22:05
Příspěvek #5


Bůh je mrtev.
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 4968
Registrován: 15.06.2005
Bydliště Praha
ID: 7022




http://www.gamepark.cz/hra/age-of-empires-ii-conquerors

Pro úspěšné připojení do hry musíte mít nainstalovanou hru Age of Empires II: The Conquerors s patchem Age of Empires II: The Conquerors patch 1.0e.

A to téma příště zakládej v sekci tomu určené, nebo tě ve spánku napadnou moskyti.


--------------------
podpis už není a nebude
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Deatr
příspěvek 14.04.2009, 19:55
Příspěvek #6


Dýýýýýtr je čííííítr!!! A nečum :)
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 1969
Registrován: 20.05.2005
Bydliště Jsem DOKONALOST sama SEBE!!!
ID: 6560




a pokud nemáš veřejnou IP, tak si zahraješ pouze na hamachi ;)


--------------------
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 17.04.2009, 17:25
Příspěvek #7


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(Deatr @ 14.04.2009, 20:55) *
a pokud nemáš veřejnou IP, tak si zahraješ pouze na hamachi ;)


nebo na Garena whistle.gif


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 8.12.19 - 00:48
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist