IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problém instalace, Divná chyba
Mirus
příspěvek 19.11.2009, 17:41
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 19.11.2009
ID: 32612




Ahoj borci ..

Půjčil sem si od kamoša cédo HL2 , on si ho nainstaloval v pohodě ... můj pc tuto hru taky upe v pohodě stíhá , takže chyba je někde jinde ..

Ještě než dojdu k věci , je nutno říct , že mě zaskočilo to , že když otevřu normálně složku céda HL2 , tak je tam launch.exe a po kliknutí mě to normálně hodí do hry a já si můžu vybrat jakoukoli kapitolu ze hry a zpustit si ji. Problém je v tom , že vždycky při přechodu do jiné lokace ve hře , nebo při načítání mi to hodí chybu a ukončí se to , případně sekne na tvrdo.

To mě zarazilo , tak jsem chtěl hru normálně nainstalovat ale po kliknutí na hl2.exe (předpokládám že to bude instalačka) mi to napíše chybu "vstupní box procedury g_scopetracestackdepth se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně tier0.dll nalézt." ... potom po odkliknutí "ok" se objeví "unable to load filesystem_stdio.dll" ... Díval jsem se ve složkách a tyhle ty soubory co to psalo tam jsou , ale nejspíš budou poničené. Mám čtyři varianty jak to vyřešit ...

1) Vys*at se na to
2) Nechat si od vás poradit
3) Pokud víte jak přesně na TOHLE , tak to bude super
4) Pokud by byl někdo tak hodnej a strčil cédo do pc , a vlezl do těchto souborů , mohl by mi teoreticky obsah zkopčit třeba do meilu a já si to zkopčím do toho souboru ... mělo by se to přepsat a je v pohodě , když vám to jede ne ?


To? vše , dík moc a držte se innocent.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mrtwak
příspěvek 19.11.2009, 18:57
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 386
Registrován: 23.06.2007
ID: 21130




Máš tu složku zkopírovanou v počítači?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mirus
příspěvek 19.11.2009, 21:25
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 19.11.2009
ID: 32612




Nemám .. zkoušel jsem tu instalaci normoš z céda , tak to jde u všech her z céda ... teda , doposud šlo =D Zkusím si ji zkopčit do pc , celej obsah céda ... uvidím co to udělá ..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rumčajz
příspěvek 19.11.2009, 21:35
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4033
Registrován: 05.02.2006
Bydliště mám
ID: 11680




To máš asi už nainstalovaný soubory na cd, když to rovnou spouštíš, dej to do nějaký složky všechno na plochu třeba.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mirus
příspěvek 21.11.2009, 12:18
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 19.11.2009
ID: 32612




QUOTE(panVajíčko @ 19.11.2009, 21:35) *
To máš asi už nainstalovaný soubory na cd, když to rovnou spouštíš, dej to do nějaký složky všechno na plochu třeba.


No takže to z céda všechno překopčím do složky kterou si udělám .. a pomůže to něčemu že jen tak skopíruju do pc 4,5giga ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mirus
příspěvek 23.11.2009, 17:36
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 19.11.2009
ID: 32612




Tak všecko mám ve složce na ploše a nic .. všecko při starým , pořád to háže ty stejný chyby ... prostě instalace nejde spustit :(
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 15.11.19 - 13:50
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist