IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Chyba se službou WMI, Nevím si rady..
Rachotnik
příspěvek 03.07.2013, 19:52
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 03.07.2013
ID: 45764




Dobrý den ,chtěl jsem se zeptat na tuto chybu,jdu do gamepark klientu,ukáže se mi ,že musím jít do Tento počítač->spravovat>služby a aplikace->služby->služba WMI->Povolit.
Tedy,učinil jsem tak ,dal jsem typ spuštění této služby:ručně->ok kliknu spustit a podívejte sami,co mi to ukáže,víte si s tím někdo rady,já už fakt nevim :(.


Napíše to: Systém Windows nemohl v počítači Local Computer spustit službu- Služba WMI.
Chyba 126:Uvedený modul nebyl nalezen.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 03.07.2013, 23:33
Příspěvek #2


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




vyzkoušet připojení z jinýho počítače, pokud na něm to pude, de o systémovou chybu...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rachotnik
příspěvek 04.07.2013, 12:40
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 03.07.2013
ID: 45764




Bohužel,nemám to jak jinak vyzkoušet přes jiný počítač.Pokud vás napadá ještě něco jiného,jak to udělat na mém počítači,byl bych rád za radu,děkuji.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 04.07.2013, 13:54
Příspěvek #4


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




protože je třeba nejdřív vyloučit chybu v počítači, chce to vyzkoušet na jinym, stačí i notebook...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rachotnik
příspěvek 04.07.2013, 13:58
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 03.07.2013
ID: 45764




Mám počítač i notebook,jenže na stálém počítači mám pevný internet a nemám wifi připojení,takže to nezkusím .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 04.07.2013, 14:13
Příspěvek #6


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




odpoj kabel z počítače a strč ho do notebooku, nějakej RJ45 konektor tam snad bude rolleyes.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rachotnik
příspěvek 04.07.2013, 14:16
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 03.07.2013
ID: 45764




Dobře,zkusím to,zatim děkuji.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rachotnik
příspěvek 04.07.2013, 16:03
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 03.07.2013
ID: 45764




Kabel z počítače jsem tam dal,ale jelikož asi nemám nervy,tak mi nejde propojit net s noťasem,každopádně jsem se koukal na službu WMI v notebooku a tam byla spuštěná,takže by to můj problém řešilo a šlo to na notebooku,jenže já potřebuju spustit tu službu WMI na svým pevným počítači,tak jsem zvědavej,co mi poradíte,děkuju.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 04.07.2013, 21:10
Příspěvek #9


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




no pokud to tam vypadá jinak, je to nejspíš systémová chyba rolleyes.gif vyčistit ccleanerem, vypnout firewall a když nepomůže tohle, pak už jedině čistá instalace windows cool.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rachotnik
příspěvek 05.07.2013, 22:11
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 03.07.2013
ID: 45764




Celé to přeinstaluji ,nemám už náladu ,ani čas a bohužel ani nervy na to,se s tim zabejvat :D díky .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 05.07.2013, 22:52
Příspěvek #11


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




hlavně instaluj z čistýho mrkvosoftího isa, žádnou slátaninu od výrobce počítače...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 22.10.19 - 09:19
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist