IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Rocket jump, Mod ? Nebo tak něco ?
ing
příspěvek 09.04.2010, 10:07
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 09.04.2010
ID: 34076




Zdravím, ve fóru jsem nic podobného nenašel, tak zakládám new téma.

CHci se zeptat, jestli není nějaký mód, nebo jakýsi nastavení na rocket jump. Tak aby to nepoškozovalo toho hráče, který to dělá. Myšleno tak, že bych se pohyboval pomocí rocket jumpu a měl bych stejné HP. Viděl jsem nějaká movie a tam ty hráči lítali bez ubírání hp. Tak jestli to nebyla nějaká chyba, tak by to mohlo nějak jít... Tak vás prosím, aby jste mi nějak napověděli :) nebo doporučili nějaký fórum. Díky za každou odpověď k tématu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrdkožrout
příspěvek 09.04.2010, 13:46
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 624
Registrován: 18.06.2009
ID: 30878




/god


--------------------


Tak kdo mě napráskal? Přiznejte se! :P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ing
příspěvek 09.04.2010, 14:05
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 09.04.2010
ID: 34076




co god ? To mám napsat do console ? A funguje to vždy ? víc info by neuškodilo :)

Teď na to koukám. TO je hax, a to já nepotřebuju. Ptám se, zda-li je možné aby mi moje rakety neubrali, a zároveň mě mohl soupeř zabít.

Příspěvek upravil ing, 09.04.2010, 14:10.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
afrojesus
příspěvek 09.04.2010, 17:49
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 176
Registrován: 31.07.2008
ID: 26377




Hax by bylo i to, kdyby ti raketky dopadající pod tvoje nohy při pokusu o rocketjump neubíraly HP. :)

Příspěvek upravil afrojesus, 09.04.2010, 17:50.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ing
příspěvek 09.04.2010, 18:08
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 09.04.2010
ID: 34076




Je mi to jasný, špatně jsem se vyjádřil. Nechci to hrát někde na webu. Hrajem jen s kámošem přes Hamachi. Sme lamky :-D Chcem si tím jen zpestřit hru. Takže se ptám znovu, jde to nějak nastavit ??? Udělat server, nebo příkaz do cfg nebo tak něco.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Elwy
příspěvek 11.04.2010, 21:19
Příspěvek #6



Ikona skupiny

Skupina: Soldat admin
Příspěvků: 315
Registrován: 15.06.2008
Bydliště Brno
ID: 25785




Co já vím, tak si stačí stáhnout OSP modifikaci ( download najdeš na tohle webu http://www.quakegamers.ic.cz ) a potom jen nastavit ve hře PROMODE a můžeš dělat trickjumpy pomocí raketometu, jak je libo. ;-)

Příspěvek upravil Elwy, 11.04.2010, 21:26.


--------------------
livin´ for & dying in...
[ soldat.gamepark.cz ]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
P.J.RiPPeR
příspěvek 12.04.2010, 17:15
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 284
Registrován: 24.10.2003
Bydliště 33901
ID: 190




QUOTE(ing @ 09.04.2010, 19:08) *
Je mi to jasný, špatně jsem se vyjádřil. Nechci to hrát někde na webu. Hrajem jen s kámošem přes Hamachi. Sme lamky :-D Chcem si tím jen zpestřit hru. Takže se ptám znovu, jde to nějak nastavit ??? Udělat server, nebo příkaz do cfg nebo tak něco.



Můžeš si stahnout a nainstalovat OSP modifikaci. Jak na to najdeš tady: http://pjripper.wz.cz/osp/zaciname/ A až to budeš mít tak to co hledáš bude určitě ClanArena. Jak si ClanArenu navotovat při hře najdeš tady http://pjripper.wz.cz/osp/prikazy-konzole/votovani.html a konkrétně to je příkaz se zápisem například: /callvote mode 5 pro-q3dm6 (zadat do konzole hry). Vlastní zbraně ti tam neubírají a zabít se můžete :-)


--------------------
http://pjripper.wz.cz
- navody OSP, DeFRaG, Trickjumping, Strafejumps, Mapping ....
QuakeLive!

#HTF.qlctf@QuakeNet
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 14.11.19 - 22:28
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist