IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

3 Stran(y): V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Age of Empires II HD :)
Vizi
příspěvek 11.03.2013, 19:00
Příspěvek #31


existence


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1712
Registrován: 30.04.2005
ID: 6234




QUOTE(BariX @ 09.03.2013, 14:08) *
Jinak doporučuju v nastavení grafiky zapnout kvalitu vlasů na TressFX - pak ta hra vypadá mnohem reálněji, protože vlasy se chovaj opravdu přirozeně. Člověk by si řek blbý vlasy, ale ono to vypadá fakt uplně jinak, líp :-)

Promiň, ale ty vlasy jsou všechno jen ne realistické či dokonce přirozené. turned.gif Tahle technologie AMD Tress FX je spíše na koleni spíchnutá záležitost, která byla do hry přidaná narychlo, z důvodu nějaké jedinečnosti AMD karet v této hře vůči NV grafikám, tak jako to bylo nebo je u technologie PhysX.
sry za offtopic



--------------------


  
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Šupex
příspěvek 11.03.2013, 22:51
Příspěvek #32


Geekoviny. Ty jsou moje, i když jim vůbec nerozumím.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11608
Registrován: 06.03.2006
Bydliště Ostrava
ID: 13513




QUOTE(Hugo_zly_muz @ 10.03.2013, 12:09) *
Nemůžu souhlasit úplně. Jak může bejt DLC skvělá věc? Uvedu to na příkladu. Koupím si novou základní hru který sou většinou předražený a stojí kolem 1000 a dohraju jí za pár hodin. Je to prostě hnus no. A teď k tomu začne vycházet milion DLC, který vás dycky ve výsledku přijdou 100x dráž než samotná hra. Je to podobný jako další nesmyslná sračka FTP hry, kde vás nalákaj na hraní zadarmo, jenže tak si vůbec neškrtnete a abyste se chytali musíte do toho narvat peníze a ve výsledku dáte o dost víc než za full verzi nějaký hry. Jasně že člověka nenutí nikdo kupovat DLC ale pak sem naštvanej když nemám obsah stejnej jako třeba většina lidí, ale nechce se mi dávat další peníze za většinou malej obsah.

Třeba na BF3 už vyšlo 5 DLC a každý stojí 400 Kč ... neuvěřitelný. Sice se dá koupit za 1100 nějaká edice co už obsahuje všechno ale kdo to kupoval nějak postupně a bez toho ten se přehnul přes kapsu.

No ale dyť uvádíš přesně problém toho, jak si to vydavatelé a výrobci ohli podle toho, jak se jim to hodilo. V takovém případě je to zlo, ale existuje kopec DLC, jejichž koupí získáš spoustu dalšího obsahu za dobré peníze.

Nicméně ten tvůj příklad BF3 moc nechápu. Jen proto, že vyšly nějaké DLC, které rozšiřují základní hru, tak jsou to hned kurvy, protože po nás chcou peníze za obsah, který tam měl být hned? Asi nesouhlasím. Jak psal barix, BF3 je už v základu hodně dobře hratelné, hrát to můžeš i bez DLC a pokud chceš tak si je koupíš. PRostě je to jen ekvivalent dřívějších datadisků.

Ale znova. Pokud výjde milion DLC ke hře, která je evidentně nedodělaná, pak to není problém DLC, ale nenažranosti vydavatele/výrobce.

Samozřejmě teďkom nemluvím o DLC skinech. Hratelnost to neovlivní a je tím pádem na každém jestli to koupí nebo ne.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 13.03.2013, 00:20
Příspěvek #33





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




sry za tak trošku OT, ale..
V AoE II datadisku patch myslím 1.0c byly česky dabované hlášky.. Nikde nemůžu ty hlášky najít v mp3 nebo na yt..
Nebyl by někdo tak hodný a nenahrál mi hlášku" ... ty vole krocan" biggrin.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pospa
příspěvek 13.03.2013, 12:14
Příspěvek #34


Bůh je mrtev.
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 4968
Registrován: 15.06.2005
Bydliště Praha
ID: 7022




QUOTE(L@chtan @ 13.03.2013, 00:20) *
sry za tak trošku OT, ale..
V AoE II datadisku patch myslím 1.0c byly česky dabované hlášky.. Nikde nemůžu ty hlášky najít v mp3 nebo na yt..
Nebyl by někdo tak hodný a nenahrál mi hlášku" ... ty vole krocan" biggrin.gif

google?

http://www.aoe.cz/ostatni/ceske-hlasky/

krocan je tam taky


--------------------
podpis už není a nebude
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Okurek
příspěvek 04.04.2015, 06:11
Příspěvek #35





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 17
Registrován: 04.04.2015
ID: 46853




Ty hlášky jsou asi nejlepší na celé hře. Ale jinak se jim musí nechat celkem dost se jim ten HD remake povedl


--------------------
banan.cz - webové stránky zdarma pro každého
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 04.04.2015, 11:09
Příspěvek #36


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Já idiot dal na kámošovo remcání, že AoE 2 je starý a na hovno a že rači koupíme AoE 3. Po dvou hrách nás to samozřejmě přestalo bavit.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L.T.Sm@sh
příspěvek 04.04.2015, 21:49
Příspěvek #37





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1070
Registrován: 07.12.2009
Bydliště Tábor
ID: 32815




Ale to HD se hodně seká. Což o to, sekala i původní verze, ale tak si s tím mohli vyhrát alespoň u HDčka, aby se ta hra při spoustě vytvořených vojácích a při spoustě postavených budovách neškubala. U té nové verze jsou navíc ty lagy ještě větší, protože jeden tým si může vytvořit až 200 jednotek, což je o 50 víc než u klasiky.

Příspěvek upravil L.T.Sm@sh, 04.04.2015, 21:50.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Okurek
příspěvek 06.04.2015, 04:04
Příspěvek #38





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 17
Registrován: 04.04.2015
ID: 46853




Já teda nevím, ale mě se AoEII HD neseká ani s tím DLC co je. A to mám celkem starej vergl na čem hraji :-D


--------------------
banan.cz - webové stránky zdarma pro každého
Go to the top of the page
 
+Quote Post
svinancin
příspěvek 07.04.2015, 05:44
Příspěvek #39





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 04.04.2015
ID: 46855




poklud by s ti to sekalo tak si na tomhodne spatne :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L.T.Sm@sh
příspěvek 07.04.2015, 08:40
Příspěvek #40





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1070
Registrován: 07.12.2009
Bydliště Tábor
ID: 32815




QUOTE(svinancin @ 07.04.2015, 06:44) *
poklud by s ti to sekalo tak si na tomhodne spatne :D

Ale houby, seká se to každému, kdo si tam nastaví plný počet týmů a jednotek. Je to všude na googlu. Prostě starý engine hry. :-P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Okurek
příspěvek 15.05.2015, 04:26
Příspěvek #41





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 17
Registrován: 04.04.2015
ID: 46853




Já si myslím, že to sekání k tomu prostě patří :-D


--------------------
banan.cz - webové stránky zdarma pro každého
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 15.05.2015, 08:25
Příspěvek #42


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(Okurek @ 15.05.2015, 05:26) *
Já si myslím, že to sekání k tomu prostě patří :-D


Žejo? :D Dává tomu ten adrenalin :D


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Okurek
příspěvek 16.05.2015, 04:53
Příspěvek #43





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 17
Registrován: 04.04.2015
ID: 46853




QUOTE(Tipos @ 15.05.2015, 09:25) *
Žejo? :D Dává tomu ten adrenalin :D


Přesně tak, nebýt tam těch lagů tak tě ani ta hra nebaví, ale takhle to je teprve vončo worship.gif


--------------------
banan.cz - webové stránky zdarma pro každého
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Stran(y): V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 7.12.19 - 07:03
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist