IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty: World at War, nejprve si přečtěte náš F.A.Q. - ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA PRO HRÁČE. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

4 Stran(y): V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> CoD :WaW error, unhandled exception caugh
dr.w3cko©
příspěvek 04.12.2008, 18:22
Příspěvek #16


What you see is what you play!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2868
Registrován: 07.08.2005
Bydliště AUSTRALIA Tangalooma Moreton island
ID: 7847




QUOTE(oxygen^^ @ 04.12.2008, 18:03) *
Vis jak , to bych udelat mohl , ale jsem tak 11 dni po formatu .. se mi moc nechce , kdyz mam celej PC v pohode , vsecko bezi krome tohoto . thumbsup.gif

jasny cejtim s tebou biggrin.gif nevim jak sem se zacal hrabat v dx a ovladacich tak byl konec


--------------------
darovat G body



ドン'トンを見詰める
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oxygen^^
příspěvek 04.12.2008, 20:21
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 141
Registrován: 17.06.2008
Bydliště Teplice
ID: 25809




Dalsi veci co jsem zkusil :

zmena kompatibility napr . na win 2000 .. zastupce = > kompatibility =>win2000 .. nejde

Naproste odinstalovani grafickych karet z PC , nasledna instalace VGA radice , ovladacu 180.43 ( nVidia 8800 GTS v SLI ) , instalace nVidia physX 8.09.04 a dX 9.0c ze srpna a nasledne i z listopadu ... nejde

extrahace souboru d3dx9_37.dll => C:\WINDOWS\system s popisem : nejde

windows update , instalace snad vsech ovladacu nVidia za posledni pul rok :D


TAK LIDI HELP ME :D


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 04.12.2008, 20:35
Příspěvek #18


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




install z inčího dévédé si zkůšal ?


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oxygen^^
příspěvek 04.12.2008, 20:40
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 141
Registrován: 17.06.2008
Bydliště Teplice
ID: 25809




YES sir ! .. ze 2


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oxygen^^
příspěvek 05.12.2008, 09:36
Příspěvek #20





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 141
Registrován: 17.06.2008
Bydliště Teplice
ID: 25809




EDIT : 5.12.08 / 09:00

Tak mě náhodně vypadl net , instl jsem dX 9.0c ( November version ) a normálně a neskutečně jsem spustil CoD : WaW a šlo mi : ) teď ještě otázka , jestli to půjde i pri zapojeni internetu , pac chyba vlastne v momentu , kdyz se prijimaj a odesilaj informace ( receiving files ) .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 05.12.2008, 10:34
Příspěvek #21


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Zvláštní ... co máš za OS? ... BTW včera mi přesně to samí co tobě začal dělat W3, nechápu.

edit: Btw na kolika DVDčkách je instalačka?

Příspěvek upravil A.l.i.3.n, 05.12.2008, 10:41.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oxygen^^
příspěvek 05.12.2008, 13:35
Příspěvek #22





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 141
Registrován: 17.06.2008
Bydliště Teplice
ID: 25809




QUOTE(A.l.i.3.n @ 05.12.2008, 10:34) *
Zvláštní ... co máš za OS? ... BTW včera mi přesně to samí co tobě začal dělat W3, nechápu.

edit: Btw na kolika DVDčkách je instalačka?



Windows XP ... visty jsem odinstaloval ( protoze cekam na novej disk ) .. Instalacku mam na 2 DVD klasiku ... zkousel jsem jich i vice uz = )) dokonce i origo od kamose a porad ta chyba .. teehee.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 05.12.2008, 13:41
Příspěvek #23


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




QUOTE(oxygen^^ @ 05.12.2008, 13:35) *
Windows XP ... visty jsem odinstaloval ( protoze cekam na novej disk ) .. Instalacku mam na 2 DVD klasiku ... zkousel jsem jich i vice uz = )) dokonce i origo od kamose a porad ta chyba .. teehee.gif

No hele já mam taky WinXP (64bit) a W3 mi hází uplně stejnou chybu, takže možná bude i stejný řešení ... mrkni sem:

http://us.blizzard.com/support/article.xml...mp;pageNumber=1

Je tam popsanejch pár postupů, který by šli aplikovat i na CoD.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oxygen^^
příspěvek 05.12.2008, 17:03
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 141
Registrován: 17.06.2008
Bydliště Teplice
ID: 25809




Edit 5.12.2008 / 16:36


Tak problém vyresen . Zde vam ukazu muj postup , ktery mi dannou chybu odstranil .

1 )



Odinstaloval jsem kompletne grafickou kartu :

Start => Ovladaci panely => Pridat nebo odebrat programy .

Odinstalujte veskere ovladace , ktere tam mate ( ja osobne jsem majitelem nVidia 8800 GTS 512 v SLI ) takze jsem odinstaloval ovladac 180.48 a nVidia physX 8.09.04 .

Jako dalsi krok jsem udelal nasledujici :

Start => Ovladaci panely => Vykon a udrzba => System => Hardware => Spravce zarizeni => Graficke adaptery => Pravym tlacitkem mysi klikneme na grafickou kartu a dame odinstalovat



2 )




Tak nyní jsme bez graficke karty prakticky . První co jsem udelal bylo , ze jsem si nasel sve originalni CD (na kterem se nachazi radic VGA ), ktere bylo pribalene ke graficke karte . Nainstaloval jsem ho jako prvni . Nasledne jsem zvolil stazeni aktualniho ovladace na grafickou kartu , v mem pripade to byl 180.48 na
www.nvidia.com .


Po-te jsem stahl tento dirextX 9.0c : http://www.edownload.cz/sw/directx-9-0c-10/download/ . ( je to srpnova verze z roku 2008 a funguje mi to na ni ) . Lidem kterym to nepujde doporucuji upgrade directX zde : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=cs




3 )


Posledni krok , ktery jsem ucinil bylo stazeni tohoto souboru : d3dx9_37 , ktery stahnete zde : http://uloz.to/1022696/d3dx9_37.zip .


Tento soubor nahrajete presne sem :


C:\WINDOWS\system ( Pouze pro majitele OS win XP )



Tak to je ode mne vse , chtel bych zde vsechny upozornit , ze toto reseni je odzkouseno pouze na operacnim systemu Windows XP . Zkusil jsem to jak na notebooku tak na svem stolnim PC a na obou masinach me to pomohlo . Tak drzim palecky ;) thumbsup.gif

_______________

roxeTT '










Příspěvek upravil oxygen^^, 05.12.2008, 18:58.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 05.12.2008, 17:36
Příspěvek #25


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Please nepoužívej ty barvičky (ne všichni používají darkskin fora) rolleyes.gif

Jak si nakonec odinstaloval ten DirectX?


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 05.12.2008, 17:39
Příspěvek #26



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




QUOTE(A.l.i.3.n @ 05.12.2008, 17:36) *
Jak si nakonec odinstaloval ten DirectX?

Řekl bych , že nijak :)

btw: ty barvy jsou fakt příšerný ...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oxygen^^
příspěvek 05.12.2008, 19:05
Příspěvek #27





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 141
Registrován: 17.06.2008
Bydliště Teplice
ID: 25809




QUOTE(Legio IX @ 05.12.2008, 17:39) *
Řekl bych , že nijak :)

btw: ty barvy jsou fakt příšerný ...



barvy jsem zkusil vratit zpet :D:D:D


dx neodinstalujes uplne , pac ten uz je instalnut winem ten zakladni nejakej 6 kovej asi ... ale "resetnout" se to da tim odinstalovanim Graficke karty a naslednou uplne novou registraci ..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 05.12.2008, 19:48
Příspěvek #28





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(oxygen^^ @ 05.12.2008, 17:03) *
Tak problém vyresen . Zde vam ukazu muj postup , ktery mi dannou chybu odstranil ...

Tak sem zvědav jestli je to obecné řešení. Už sem poslal "zákazníka".. biggrin.gif

Příspěvek upravil CyboPat, 05.12.2008, 19:48.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oxygen^^
příspěvek 05.12.2008, 19:52
Příspěvek #29





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 141
Registrován: 17.06.2008
Bydliště Teplice
ID: 25809




QUOTE(CyboPat @ 05.12.2008, 19:48) *
Tak sem zvědav jestli je to obecné řešení. Už sem poslal "zákazníka".. biggrin.gif



Doufam , ze ano biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 06.12.2008, 08:23
Příspěvek #30





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(oxygen^^ @ 05.12.2008, 19:52) *
Doufam , ze ano biggrin.gif
Asi tě zklamu. Včera jsem zkusil na čisté mašině instalaci (stejnou co mám já) CoDWaW a při spuštění singlu to při New Game vůbec nepokračovalo.. Zkusil sem MP a ouha - padlo to na "unhandled exception caugh".

Kouknul sem do profilu a vůbec tam nebyl active.txt. Tak sem si tam zkopíroval svoji složku s profilem, vytvořil soubor active.txt a v něm nastavil svůj profil. viz FAQ.

Žádná složitá reinstalace DX apod. Soubor d3dx9_37.dll byl na svém místě.

EDIT: No a zapomněl sem připsat, pak se to rozjelo biggrin.gif

Příspěvek upravil CyboPat, 06.12.2008, 18:47.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Stran(y): V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 12.12.19 - 08:53
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist