IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty: World at War, nejprve si přečtěte náš F.A.Q. - ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA PRO HRÁČE. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Černá Obrazovka, Helpppp!!
Sgt.Randall...
příspěvek 25.04.2009, 14:04
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 10
Registrován: 25.04.2009
ID: 30310




Hoj!Včera jsem si koupil originální hru cod5 a mám problém , když chci zapnout singl tak chvilku vidím jen kurzor a pak jen černou obrazovku...a nic...pak musim restartovat nejhorší je že to sami mi dělá i multiplayer .....ptal jsem se cypopat ten mi odpověděl že si mám nainstalovat patche to jsem udělal a nic taky jsem skoušel vymazat složku videos jediný co se pk stalo bylo to že mi pak šel zvuk ale pořád černá obrazovka prosím poradtě
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jamaic
příspěvek 25.04.2009, 14:12
Příspěvek #2


Jamaic is here, BEWARE!
Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1136
Registrován: 08.09.2006
Bydliště Ústí nad Labem
ID: 17490




Jakou máš grafiku?


--------------------
BOOP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sgt.Randall...
příspěvek 25.04.2009, 14:48
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 10
Registrován: 25.04.2009
ID: 30310




QUOTE(Jamaic @ 25.04.2009, 15:12) *
Jakou máš grafiku?


mam Ati radeon 9600/9550/x1050 series
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jamaic
příspěvek 25.04.2009, 15:02
Příspěvek #4


Jamaic is here, BEWARE!
Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1136
Registrován: 08.09.2006
Bydliště Ústí nad Labem
ID: 17490




Problém je v grafice, která ti neodporuje Shader model 3 a na Shader model 2 ti CoDWaW neponejede.
Kup si novou.


--------------------
BOOP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sgt.Randall...
příspěvek 25.04.2009, 15:26
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 10
Registrován: 25.04.2009
ID: 30310




eh-smiley.gif mno tak nic no to budu mít po cod5 jelikož je grafika nedvno kupovana a fotřík se na mně vy**** jinak díky za odpověd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sgt.Randall...
příspěvek 25.04.2009, 15:31
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 10
Registrován: 25.04.2009
ID: 30310




A nedá se to někde stáhnout třeba jako catlyst center ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
M4rt!n
příspěvek 26.04.2009, 12:08
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 143
Registrován: 19.08.2007
ID: 21897




To pochybuju ze to nekde stahnes rekl bych, ze to je HardWarova cast grafiky rolleyes.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SpeedyJ
příspěvek 26.04.2009, 22:52
Příspěvek #8


bananalama


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2628
Registrován: 27.04.2005
Bydliště Karlovy Vary
ID: 6159




za pár kaček máš grafiku co už to zvládne...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sgt.Randall...
příspěvek 24.05.2009, 19:46
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 10
Registrován: 25.04.2009
ID: 30310




Tak si konecně kupuji new pc plz poradte mi nejakou silnou grafiku do 5000-,Kč , samozřejmě s podporou pixel shader 3.0 :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WITAS
příspěvek 25.05.2009, 14:06
Příspěvek #10


Lamiiik
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 601
Registrován: 16.03.2006
Bydliště Benešov nad Ploučnicí
ID: 13729




QUOTE(Sgt.Randall... @ 24.05.2009, 20:46) *
Tak si konecně kupuji new pc plz poradte mi nejakou silnou grafiku do 5000-,Kč , samozřejmě s podporou pixel shader 3.0 :)

Do 5.000,- se dají doporučit jen 2 graf. karty, od ATI HD 4870 a od NVIDIE GTX 260 (SP 216). Výkonově by na tom měla být trochu lépe GTX 260 (ale musí to být novější revize s 216 Shader Pixels).




Osobně bych volil tu GTX 260, protože to v co se dokáže HD 4870 s referenčním chlazením proměnit se nedá nazvat jinak než vysavač, ale zase je krapet levnější.

Příspěvek upravil WITAS, 25.05.2009, 14:06.


--------------------
Userbar - The IT Crowd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
malucky
příspěvek 05.01.2010, 18:19
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 31
Registrován: 20.05.2009
ID: 30570




Čau kdyz pustím CoD5 tak je černá obrazovka a kurzor zmízi a nic
Můj PC:
Intel Celeron CPU 2.66GHz
Ram:1,50GB
Grafka: ATI Radeon HD 3650 AGP (512MB)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rumčajz
příspěvek 05.01.2010, 18:21
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4033
Registrován: 05.02.2006
Bydliště mám
ID: 11680




Koukni jestli ti nevypadává při spouštění kabel z monitoru!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
malucky
příspěvek 05.01.2010, 18:30
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 31
Registrován: 20.05.2009
ID: 30570




hm.. moc vtipnéé
prosím vás nevíte co stím ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
malucky
příspěvek 05.01.2010, 20:39
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 31
Registrován: 20.05.2009
ID: 30570




mám samy problem ale mám grafku Ati HD 3650 nevite co to je ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 06.01.2010, 07:32
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(malucky @ 05.01.2010, 20:39) *
mám samy problem ale mám grafku Ati HD 3650 nevite co to je ?
Máš všechny patche? Konečný je 1.7. Najdeš na GP v downloadech.
Máš nejnovější ovladače pro grafiku? Ne? Nainstaluj.
Máš nainstalované directx z origa dvd u hry? Ne? Nainstaluj.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 11.12.19 - 13:34
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist