IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Nejde klient
Elanius
příspěvek 22.11.2013, 19:41
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 25.11.2010
ID: 35806




Ahoj,

když pominu, že jsem naprosto nepochopil, proč jsou 2 klienty (Gamepark 1.1.něco a Gamepark 2.něco), tak i přestože mám stažené oba, tak mi nefungují. Resp Gamepark 2 asi jde, ale nezdá se, že by něco dělal než seděl na liště a tvářil se důležitě ;)

Anyway, chci hrát CoD4, vyberu v menu třeba TDM, kliknu, stáhne se nějakej souborek, spustim ho ... A pak to začne...

Vyskočí několikrát zasebou okno s červeným křížkem a textem "EResourceNotExist: No resource files found." načez se proklikám k něčemu, co s notnou dávkou představivosti je kus rozhraní klienta. Viz příloha.

Takže, je něco špatně u mě nebo? :-)

Díky


Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  V_st_i_ek.PNG ( 11.88k ) Počet stažení: 13
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 22.11.2013, 19:51
Příspěvek #2


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




jo, máš špatně pojmenovanou složku se skinem klienta...
C:\Program Files (x86)\GamePark\skins
default -> default2


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Elanius
příspěvek 22.11.2013, 20:02
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 25.11.2010
ID: 35806




Díky moc za radu, po opravě se klient spustil, zadal jsem cestu ke hře a dal OK, ale pak mi to napsalo, "Hráč byl odhlášen"

Kdykoliv se pokusím zapnout, píše mi to pořád dokola. Nejsem na routeru, firewall vypnutý a stejně :( Ban (alespoň podle banlistu" nemám.

Nějaký nápad, čím to? :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 22.11.2013, 20:40
Příspěvek #4


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




nějakym záhadnym způsobem ztrácíš spojení, to může bejt čimkoliv


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Elanius
příspěvek 22.11.2013, 21:25
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 25.11.2010
ID: 35806




Tak jsem zapnul WMI, povolil to ve firewallu, odpojil router, projel to CCleanerem a bohuzel nic :-D

Tak uz nevim, reinstalovat Win se mi zase fakt nechce xD
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 20.11.19 - 23:57
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist